@Anıl Erdoğan
Ben de OPEL grupları ve Chevrolet Aveo Gruplarına üyeyim. İki tane aracım var. Birisi 92 model Opel Vectra A 2.0i CD, Diğeri 2014 model Chevrolet Aveo LT 1.3D
İlgiyle takip ediyorum ama diğer arkadaşların dediklerine de katılıyorum. Hani aracın plakasından veya Arka cam stickerından tanıyıp sobeleyebiliyorsun. Grupların çoğu üyesi birbirini tanıyor oluyor sıkıntı yok. Fakat bisiklette fotoğraflayıp sobe yapabileceğin hani bir gruba ait sticker veya plaka yok. Yani arkadan fotoğraf çekersin görebileceğin sırt, kalça ve sele arasındaki lob kısım
Yani tanısan bile sıkıntı yaratabilir. Örneğin tanıdığın birisi arkadan fotoğraflıyorsun ismi de X olsun. Sonra buraya paylaşıyorsun yada başka bir yere.
Yorumlar : X abi maşallah senin malzemede sağlammış uzaktan bile sobelenmişsin...
Komik ve kırıcı olabilir. Ama bak bu dediğin nasıl olabilir. Örneğin bisiklet forum olarak forumumuza özel forma ve formanın sırtında ve ön sol göğsünde soyadın yazar yada en basiti forum nickin yazar sobelersin. Birbirlerine yakın olanlar buluşur çay içer falan filan.
Ama diğer türlü agrasif bir bisikletçiyse seni fotoğraf çekerken görse, sana ne yapıyorsun ulan, benim loblarımı (!) mı çekiyorsun falan diye tartışma çıkarsa?
Ya da yanında bayan bisikletçi var. Fotoğraflıyorsun, adam farkediyor sen benim, karımın, kızımın, arkadaşımın vs arkadan fotoğrafını nasıl çekersin, sapık deyip tartışma çıkarıyor.
Ne yaparsın. O yüzden bu sobeleme işi yaş
Tanıdığın olur yanından geçerken farkedesin selamlaşırsın, fotoğraf çekersin buraya atarsın hepimiz mutlu oluruz