Scudo Sports

Bugün hangi bisikletforum üyesini gördünüz?

@keremkucuk041

Hiç duymadım :)

Scudo
Biraz önce başka konudan çıktım buraya geldim. Dikkatimi çekti @Nolan 'ın yazdığı her mesaj dine bağlanıyor. Neden bir şekilde konuyu saptırıyorsun? Normalde böyle şeylere pek sarmam ama senin mesajlarının konuyu saptırması çok dikkatimi çekti. Bu arada bende göbekliyim ve zayıflamaya niyetim yok. İsraf konusuna gelirsek çoğu insandan az yiyorum. Her göbekliye o gözle bakamazsınız. Bir de bana göre sakalın çok uzun olması bakteri ve mikrobun barındığı pis bir yer olarak görünüyor Bunu sadece sakallı sarıklı olanlar için değil sırf ''cool'' olmak için sakal bırakan tipler içinde diyorum. Kimisi gerçekten mağara adamı gibi

@Fatih Yasin Söndüren oraya bağlaması illa bi tartışma çıkacağının belirtisi ama. Forumda bunu gördüm, bir konu dine bağlanıyorsa illa tartışma çıkıyor. İki konuda da gördüm dinden atıfta bulunmuş kendisi de. İstisnasız tartışma çıkaran iki konu;
1-) din
2-) siyaset

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Kunget din konusu acildiginda dinsizler cirit atip sozde akli mantigi karistirmaya yonelik mesajlar atilirsa olacagi bu genelde islam uzerinde konu acildiginda muslumandan cok gavur giriyor bende bunu anlamiyorum inanmiyorsan inanin konusunda isin ne ne karisiyorsun simdi bole diyince ozgurluk dusmani falan olurum haha muslumanlari tahrik edip kiskirtmanin adi da ozgurluk olmus yeni trend bu

@Anıl Erdoğan O fotoğrafta poz vermişsiniz ve sizin rahatsız olmadığınız başka birisinin rahatsız olmayacağı anlamına gelmez. Üstte mtb süren birisini atmışsınız mesela yüzü falanda gözükmüyor yani afedersiniz arkasından mı tanıyacağız adamı. Ayrıca belki o pozisyonda bile çekilmek istemiyor olabilir bazen mtb veya şehir bisikletlerinde biraz rahatlamak amacıyla omuzları salabiliyor insanlar o pozdayken görüntüsünün çekilmesinden fazlaca rahatsız olabilir kısaca milletten habersiz resimlerini internette paylaşmak hoş bir davranış değil.

hiç tanımadığınız bisikletlilerin fotoğrafını çekip internette paylaşmak, saatini yerini söylemek bence de uygun değil! Türkiye'de bütün bisiklete binen kişiler olarak bir cemaatin üyesi falan değiliz, forumda aynı hobiye sahip bir avuç insanız o kadar
Konunun başlığını ben "bisikletforumdan hangi arkadaşlarınızı gördünüz" diye anladım, millet birbirini etiketler, şakalaşırlar falan...

@Fatih Yasin Söndüren aslında bende inanmıyorumda pek lafını etmiyorum. İnananında inanmayanında din konusuna değinmesini de uygun bulmuyorum. Onun için zaten ayrı forumlar var. Burada bisiklet, bu konuda habersiz çekilip buraya atılan fotoğrafın ne kadar etik olduğunu tartışabiliriz ancak

@Anıl Erdoğan

Ben de OPEL grupları ve Chevrolet Aveo Gruplarına üyeyim. İki tane aracım var. Birisi 92 model Opel Vectra A 2.0i CD, Diğeri 2014 model Chevrolet Aveo LT 1.3D

İlgiyle takip ediyorum ama diğer arkadaşların dediklerine de katılıyorum. Hani aracın plakasından veya Arka cam stickerından tanıyıp sobeleyebiliyorsun. Grupların çoğu üyesi birbirini tanıyor oluyor sıkıntı yok. Fakat bisiklette fotoğraflayıp sobe yapabileceğin hani bir gruba ait sticker veya plaka yok. Yani arkadan fotoğraf çekersin görebileceğin sırt, kalça ve sele arasındaki lob kısım :D Yani tanısan bile sıkıntı yaratabilir. Örneğin tanıdığın birisi arkadan fotoğraflıyorsun ismi de X olsun. Sonra buraya paylaşıyorsun yada başka bir yere.

Yorumlar : X abi maşallah senin malzemede sağlammış uzaktan bile sobelenmişsin...

Komik ve kırıcı olabilir. Ama bak bu dediğin nasıl olabilir. Örneğin bisiklet forum olarak forumumuza özel forma ve formanın sırtında ve ön sol göğsünde soyadın yazar yada en basiti forum nickin yazar sobelersin. Birbirlerine yakın olanlar buluşur çay içer falan filan.

Ama diğer türlü agrasif bir bisikletçiyse seni fotoğraf çekerken görse, sana ne yapıyorsun ulan, benim loblarımı (!) mı çekiyorsun falan diye tartışma çıkarsa?
Ya da yanında bayan bisikletçi var. Fotoğraflıyorsun, adam farkediyor sen benim, karımın, kızımın, arkadaşımın vs arkadan fotoğrafını nasıl çekersin, sapık deyip tartışma çıkarıyor.

Ne yaparsın. O yüzden bu sobeleme işi yaş :)

Tanıdığın olur yanından geçerken farkedesin selamlaşırsın, fotoğraf çekersin buraya atarsın hepimiz mutlu oluruz :)

@Kunget sen uygun olmayabilirsin o senin gorusun din konusu uygun bulunuyor ki acilmasina musade edilmis inanip inanmamakta senin bilecegin is ama hepimiz saygili olmaliyiz zaten forumun bisikletle alakasi olmayan bolumunden aciliyor dolasiyla sorun yok olamazda velahasil kelam dinsizlerden ricamiz islam uzerine acilmis konularda mesaj atmamalaridir iyi forumlar

@Fatih Yasin Söndüren

Forum kurallarının 6. maddesi:

Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, hakaret içeren, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve üyelerini küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.

@Fatih Yasin Söndüren
Dini bir ayrım yaptığım mesajımı bulup alıntılarsanız sevinirim

Sizi biraz boşa yoracağım ama.

@dodurgalı_06 din ayirim mi senin her dini konuyu bos bos comaklamani ben gayet iyi biliyorum merak etme herkesin ne oldugunu attigi mesajlardan belli oluyor bezelye ayiklar gibi mesaj ayiklamayi sevmem ha senin gibi tiplerde genel ha buarada dini ayirim yaptigimi dusunuyorsan ki ben dusunmuyorum sikayet butonunu kullan

Boş adama boş mesaj.

Siz de mesajlarımı iyi incelerseniz çomaklamadığımı, tartışmaları açıklığa kavuşturacak, kaynaklı bilgiler paylaştığımı göreceksiniz.

Bu arada imla kurallarına dikkat ederseniz sevinirim.

8. Forum kuralı:
Forumda Türkçemize ve yazım kurallarına dikkat edelim lütfen. Umuyoruz ki, siz de güzel Türkçemizi düzgün bir şekilde kullanmaya özen göstereceksinizdir.

@dodurgalı_06 muhaha forum kuralina uymaya once kendinden basla dini konulari comaklama yoksa ben comaklarim laflarimla seni haddini bilmeyene itinayla had bildirilir bos adam diyor bes yuz satir yazi yazmis senin celiskini seveyim

Bir umut işte belki akıllanırsın.

Gelmiş bana diyorsun boş mesaj atma diye. Tartışma başlatıp konuyu uzatan sensin. Sen "din konusu uygun bulunuyor ki acilmasina musade edilmis" diyorsun, forum kurallarını okumadığın ortada. Ben de senin yanlış bildiğin bir şeyin doğrusunu gösteriyorum, teşekkür etmen gereken yerde bana laf atıyorsun. Kişi başkasına laf atmadan önce kendini düzeltmeli. Ben forum kurallarına uyuyorum. Gerçekten hangi konuyu çomaklamışım bana göster. Gösteremediğine göre yok.
Saygılar.

@dodurgalı_06 isine gelmedi mi kivir asena olmak bedava bence forum kurallarindan bir haber oldugun senin ortada din ayriminin kralini yapan sensin dini konularda insanlari kiskirtan da sensin bir aynaya bak sonra benim hakkimda konus tamam mi canim saygi bizden iyi forumlar dilerim

Geri