Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

@Emre Yönlüer

Molasız bisiklet üzerinde geçen zaman toplam 7 buçuk-8 saat.Biz gezi turu yaptığımız için performansa çok önem vermedik.İyi bir tempoda saatte 25 km hızla gidilebilecek bir parkur

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Scudo
@türkay yılmaz

Öncellikle kondisyonun iyi derecede olmalı, benim o zaman kondisyonum pek fazla iyi değildi.Yanında sürekli yiyecek bir şeyler olması lazım.Ben birde Seferihisar tabelasının tam yanında düştüm. Bacağım yaralandı, eldivenleri atmak zorunda kaldım. Gümüldür'e doğru gittiğimde suyum bitmişti, yanımda yiyecek bir şey yoktu. Allah'tan yolda cami denk gelmişti de suyumu oradan doldurup Gümüldür dağına girmiştim. Dağın ortasında kan şekerim düştü, başım döndü, hemen bisikletten indim biraz dinlendim. Orada ölecekmiş gibi oldum, gözüm karara karara dağı bitirdim. Yolda şansıma bir köy bakkalı denk geldi. Valla oradan ne aldım nelere saldırdım yedim onu bile hatırlamıyorum. Tek hatırladığım ekmek dolabındaki peynirli böreklerdi. Zaten karnım doyduktan sonra bir sorun olmadan ilerledim. Yani yiyeceğin, suyun tam olsun, birazda kondisyonun olsun bir sıkıntı olmaz. Sizi tek yoracak yer Gümüldür dağı.

• Beğen
Tepkiler: furkanys
moda sahil-tuzla sahil arası git gel 90 km yaptım 15 dk dinlendim

Bugün de 3 km kadar sürdüm dün güm dediğim lafın gelişiydi ama bugünkü gayet şiddetliydi. Lastik çıktığında 25 cm kadar açıklık vardı...

7.4 km MTB ile inişli cıkışlı. Yeni başladım. Geçen gün 5 km yapmıştım yavaş yavaş arttırıyorum. Sele daha az rahatsız etti fakat bileklerimde baskı hissettim bu defa. Bar end rahatlatır mı arkadaşlar?

@Emre Yönlüer

Tur planı yaparken full kapasiten üzerinden hayal kurma, çünkü zaman geçtikçe direncin azalacak.
Ve diğer sebep te, psikolojik olarak hayal kırıklığına uğrarsın, her zaman kapasitenin altında hedefler koy kendine ki,
hedefi tutturman kolay olsun. Zaten ilk uzun turunu yaptıktan sonra anlayacaksın neyi kast ettiğimi.

@Oguz_

Ben önce günübirlik Bozüyük-Bilecik falan yapmayı düşünüyorum zaten eğer onu yapabilirsem çıkarım uzun yola,hemen İznik'e gitmem(155km) :)

• Beğen
Tepkiler: Silivrili
İkindi gibi 47km molasız 30kmh ortalama ile.
Gece yarısı da 37km gene full sele üstü ve ortalamam 30 çıkmış.
Kısa günün kârı 84km toplamda.

Ama ortalamam iyi değil, her gün temiz bir 40-50km yapıyorum, belki bacaklar bu duruma biraz isyan ediyor, iş yavaşlatma eylemi yapıyorlar galiba.

33km veda sürüşü yaptım bu sabah. Ramazan ayı sebebi ile bir süre ayrı kalacağız düldülümden. Şimdi güzelce yıkayıp yağlayıp her tarafını örtüp inzivaya çekeceğim bir aylığına :( Evdeki eski kondisyon bisikleti ile aldatacağım düldülümü iftarlardan sonra. Üzgünüm :(

@AykutÇ.
Geçen sene hiç acımadan iftardan sonra gece 2ye kadar sürdüğüm olurdu.

@AykutÇ.

sakın ara verme 1 ay ciddi bir süre arkadaşın dediği gibi iftardan sonra çıkmaya çalış yoksa yaptığın kondisyonda gider hamlarsın moralin bozulur :)

dün yaklaşık 50 km sürdüm.araba sahiplerine bayağı bir saydırdım. bakalım ramazanda ne yapacağız

75.130 Km

Üsküdar-Harem-Kadıköy-Bostancı-Maltepe-Kartal-Maltepe-Bostancı-Kadıköy-Harem-Üsküdar

75.130 Km

Üsküdar-Harem-Kadıköy-Bostancı-Maltepe-Kartal-Maltepe-Bostancı-Kadıköy-Harem-Üsküdar

75.130 Km

75.130 Km

@Yunus Emree

@Melih Çolak

Zamanım olsa ah. Zaman olsa iftardan sahura kadar bile sürerim ama malesef yoğunum. Ramazan öncesi sadece sabahları 5-7 arası sürebiliyordum. Ramazanda iftardan bir saat önce 45 dakika veya iftardan 2 saat sonra 45 dakika evdeki kondisyon bisikleti ile yüksek kadans antremanı yapayım diyorum. Hangi zaman diliminde yapacağımı deneyerek göreceğim. Gün içerisinde ders çalışmaktan başka bir iş yapmadığım için pek enerji sarfetmiyorum zaten. O sebeple iftar öncesini kaldırabilirim diye düşünüyorum. Susuzluk sorununu halledebilirsem tabi.

@AykutÇ.

bütçen varsa trainer alabilirsin dışarıya çıkacağına evde çevirirsin. oruçlu iken idman yapmak bence çok sakıncalı aç ve susuz herşey olabilir rahatsızlanabilirsin :)

@Melih Çolak
Bütçe olsa önce yol bisikleti alacağım :) İşsizlik zor :) Ama bisikleti aldığımda muhtemelen trainer'ıda alacağım bakalım dışarı çıkamayacağım günler için.

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@AykutÇ.

Gece sürmeyi sevmiyorsanız, kısa süreli (mesela 40 dakika) ama aşırı tempolu, molasız turlar yapabilirsiniz. (Tabii yine gece süreceksiniz :D)

Geri