Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

İlk turumu bu gun yaptim cift amortisörlu celik kadrolu bisikletimle. Hedefim 20+ km idi ancak kahvaltidan sonra ciktigimdan dolayi mide bulantisi artinca eve geri dondum. 15.45km 20.4 ortalama hiz, en yuksek hiz 40km/s.

Scudo
@Ertuğrul GÜRGEN

O yolu kaç saatte aldınız acabaaa...öğrenebilir miyim? Ben de uzun tura çıkmayı düşünüyorumda o yüzden:in:

Arkadaşlar şimdiye kadar bisikletlerinizle günde en fazla kaç km yaptiniz

Kron XC250 ile perşembe sahil yolundan Ordu-Yalıköy gidiş dönüş 90 km yapmışlığım var. yorgunluktan pert olmuştum :)

Karabağlar-Güzelbahçe-Seferihisar-Menderes- Gaziemir-Karabağlar olarak 140 km yaptım ama Allah bir daha yaşatmasın o günü :)

Nigdenin bir ilçesi olan camardiya gidip gelmiştir arkadaşlarımla 140 km

@ARDA O
http://img.tapatalk.com/d/14/06/26/pu7u8ana.jpg
Kavaciktan yola cikip polonezkoy uzerinden kartal sahil sonra sahilden tekrar kavacik :) bu mesafeninde nerdeyse 60kmsi tirmanis hatta en uzun tirmanis 18km ile sile otobanindaydi :) bacaklarimdaki yanmayi hatareti anlatirken bile gene hissettim

Benim en fazla 152 km. Ama en son gördüğümü sorarsanız, Devrim Uyanık geçenlerde 340 km yol yaptı. Ondan önce bildiğimde forumun onursal üyelerinde birisi Pendik-İzmir arası 450 km yol giden var.

......................

Yalovaya bakım için gittiğim günün akşamı beykoz turu yaptım. O gün 104 km yapmıştım.

aslında bu cevaplar tek başına bir ölçü değil. o mesafenin kaç saatte yapıldığı, ne kadar mola verildiği, gidilen yolun durumu, çıkılan rampalar, hava durumu vs...
rüzgarsız güzel bir mayıs sabahı düz bir parkurda 10 saatte 2 kez dinlenerek 150 km yaparsın, fakat kış günü yağmurlu havada yaptığın bol rampalı molasız bir 50 km'lik yol kadar yorucu olmaz :)

@Yunus Emree

21 vites ve mtb ise benimki gibi motor freni oluyordur :)

Salcano xrs 300 yol bisikleti ile Bursa-Ankara arası 2 tane hafif ve kısa rampalı,rüzgarın genellikle arkamdan estiği veya esmediği, 400 km yolu 12 saatte gittim. Ama iki gün kendime gelemedim.Yol genellikle düzdü hava serin ve ılık arasındaydı

Kalın lastikli dağ bisikleti ile 127 km, 20 jant katlanır ile 95 km yaptım.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
ben 90 km yaptım dağ bisikleti ile maltepeden çıkıp sahilden kadıköy üsküdar altunizade sonra geri dönüş aralardan 4 saat sürdü şehir içi trafiğinde.

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
bir arkadaşımla istanbul içi 185 km yapmıştım, hisarüstünden çıkıp karaburun'a, ordan kilyos'a ve son olarak da rumeli fenerine ve kavak'a gitmiştik. sonlara doğru yokuşlarda çok zorlanmıştım. bu da strava linki (link)

@Burak Küçük

o rotayı ben de düşünüyorum ama henüz hazır değilim.. ne gibi aksilikler yaşadın kısaca bahseder misin?

aliağadan üçyol'a gelmiştim 82km.. eve girince bi yarım saat uzanayım demiştim 4saat aralıksız uyumuşum :rolleyes:

@usame ömer
Iki farklı eğim olduğu için birinde çok asılarak o km hıza çıktım ama ayağım pedaldan kayınca yavaşlamıştım. Ikinci yerde de önceki gibi eğim olmadığı için anca o kadar bastım. Şehir bisikleti kullanıyorum:)

Geri