Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Bugün 50km, 28kmh ortalama, gezinti niteliğinde, antreman havası olmaksızın.

Scudo
yaklaşık 10 km. şehir içi trafikte. baya hamlamışım, mağlum havalar yeni düzeldi buralarda :)

Ben bugün bisikleti sadece 10 metre ittim. Dün 135 km. 2200 metre irtifa, evvelki gün 120 km. 2600 metre irtifa, bir önceki gün de sadece 53 kilometre ve 1150 metre irtifa... Artik bu günkü 10 metre itmeyi affedersiniz.

Erzincan Bisiklet Derneği olarak pazar turu ve mangal yaptık toplam da 42 km lik bi tur oldu. Bol yeşillik ve doğa ile birlikte bi gezi oldu ve üstüne güzel bir mangal :) Yaktığımızdan çok kalori kazandık ama değdi :)

@Murat Cömez
Beni araniza almamak icin her seyi yapiyorsunuz, masallah! :)

@ihtiyar

Tamam bülent abi sana söz veriyorum, birdahaki tura seni bekliyorum. Ve ayrica benim yol bisikletim bitmedi ama senin yanina gelsem inilecek uzun ve engeli trail'ler varmi?

Bende kendim bugun 20 km surdum yalniz frenler ses yapiyor bitmis oalabilirlemi resimlerini ekliyorum pabuclar 2 senelik http://img.tapatalk.com/d/14/06/23/amarahe7.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/06/23/vasamyzy.jpg

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

@ihtiyar

Mukemmelsin kardes :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Murat Cömez
Bir sür var ama ben giremiyorum oralara, güzden mazeretim var, bu yüzden dag bisikletimden bosandim ya! :)

@Murat Cömez

Maşallah. Peki öğlen saatlerinde antremana çıkmak sıkıntılı olmuyor mu? Ben burada sabah 5-6 gibi çıkıp 10 gibi eve giriyorum mecburen. Yoksa sıcaklardan nefes dahi alamıyorum 11:00 ile 17:00 arası. Sürdüğünüz yerin iklim şartları daha mı rahat acaba? Yoksa sıkıntıya girmemek için yaptığınız ayrı birşey mi var?

@Murat Cömez
Bir sür var ama ben giremiyorum oralara, güzden mazeretim var, bu yüzden dag bisikletimden bosandim ya! :)

@AykutÇ.

Mersin' den cikip bir Gözne, bir Ayvagedigi, bir Sogucak, ne sicak olur ne bir sey... ! :)

@ihtiyar
Tamam bülent abi, ozaman ben senin yanina yol bitince gelecem ve sen bidahiki turda yanimizdasin. Sana haberi 2 gün önceden versem yetermi?

@Onur ÇÖMEZ
Vay soydas ben seni ilk defa görüyorum, sen nerelisin????

@AykutÇ.
Tabiki iklim sartlari burada sizin oralar gibi degil, bugün sadece 27 derce sicaklik vardi. Nefes almaya gelince tabiki 7 saat boyuna o günesin altinda sürmeyeceksin, arada bir orman yollarina girince rahatlarsin ama genel de alisinca sıkıntılı olmuyor, sicak havali turlarda tabiki kaskin, formanin ve taytin da cok büyük rolleri oluyor.
Evet forma var güzel görünüyor 50TL ama hic bir ise yaramiyor neyazikki ucuz diye aliniyor, forma var 300TL ve seni hic terletmiyor ve vücudunun hava almasini sagliyor. Ne yazikki pahali diye alinmiyor (Aslinda böyle bir formayi bir defa almak diger formalari 5-6 defa almaktan daha karli oluyor). Bunlar tayt ile kask icin de gecerli oluyor. Bu durumda eldiven ile gözlügü de dogru secmek de fayda var.
Cinden cakma forma siparis veriliyor ama hangi maldan yapilmis vücuduma zarar verirmi diye arastiran yok soran yok yeterki ucuz olsun. Hayir bazi seyler de ucuza pahiliya bakmiyacaksin, yanlis yerden kar etmeye calismayacaksin ve dogru secimi yaparak vücudunu ve sagligini düsüneceksin.

• Beğen
Tepkiler: AykutÇ.
@Murat Cömez

Anladım. Teşekkür ederim. Giyim konusunda düşüncelerim aynı şekilde. Ama vücudum bir süre şeklini bulana kadar almayayım diyorum kaliteli formalardan. Zira bisiklete başlayalı 1.5-2 ayda 8 kilo verdim ve 8-10 kilo daha verince koruyacağım kiloya ulaşacağım. 1.83 boy 93 kilo ile başladım. Şu an 85 kilodayım. Hedef ise 75 kiloya inmek. O vakte kadar decathlondan aldığım "idare etmelik" forma ile devam. Kask gözlük eldiven üçlüsü vazgeçilmezim zaten. Doğa koşullarına ise yapılabilecek birşey yok. Sabahın 4'ünde 5'inde deli gibi kalkıp bisiklet sürmeye devam :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez

Bursa orhangaziliyim soydas sen nerelisin?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri