@ihtiyar
Tamam bülent abi, ozaman ben senin yanina yol bitince gelecem ve sen bidahiki turda yanimizdasin. Sana haberi 2 gün önceden versem yetermi?
@Onur ÇÖMEZ
Vay soydas ben seni ilk defa görüyorum, sen nerelisin????
@AykutÇ.
Tabiki iklim sartlari burada sizin oralar gibi degil, bugün sadece 27 derce sicaklik vardi. Nefes almaya gelince tabiki 7 saat boyuna o günesin altinda sürmeyeceksin, arada bir orman yollarina girince rahatlarsin ama genel de alisinca sıkıntılı olmuyor, sicak havali turlarda tabiki kaskin, formanin ve taytin da cok büyük rolleri oluyor.
Evet forma var güzel görünüyor 50TL ama hic bir ise yaramiyor neyazikki ucuz diye aliniyor, forma var 300TL ve seni hic terletmiyor ve vücudunun hava almasini sagliyor. Ne yazikki pahali diye alinmiyor (Aslinda böyle bir formayi bir defa almak diger formalari 5-6 defa almaktan daha karli oluyor). Bunlar tayt ile kask icin de gecerli oluyor. Bu durumda eldiven ile gözlügü de dogru secmek de fayda var.
Cinden cakma forma siparis veriliyor ama hangi maldan yapilmis vücuduma zarar verirmi diye arastiran yok soran yok yeterki ucuz olsun. Hayir bazi seyler de ucuza pahiliya bakmiyacaksin, yanlis yerden kar etmeye calismayacaksin ve dogru secimi yaparak vücudunu ve sagligini düsüneceksin.