Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Kaç km sürdüm bilmiyorum ama toplamda 1-1,5 saat sanırım. Tabii arada kısa molalarım da oldu :)

Scudo
@Berke Kazankaya

Teşekkürler, görüntü gerçekten çok hoş, eğer ki istanbul'a tekrar uğrarsam oraya da uğrayacağım..

;)

• Beğen
Tepkiler: Berke
km. olarak dünle aynı zaman olarak yarım saat az :D -- keyfim yerinde :)

22 km civarı , Trabzon'daki rüzgar denize uçururdu adamı bu akşam :p

40 kilometre, 33kmh ortalama molasız.

Bisikleti yeni aldım bi 11 km deneme sürüşü yapabildim tabii inmek istemiyor insan ama zaman dardı :)

2 gun once, 45km 20km/h ortalama, yarim saati goztepe tirmanislariyla gecti bilen bilir orayi, acik soyluyorum %30 civari egim var (abartma yok cidden ole), cikis olumune zor inis bi o kadar eglenceli, arabalar 10km/h hizla falan cikiyor, yokus calismak isteyenler icin birebir geri kalani da balcova karsiyaka arasi gecti

@Oguz_

Ben cevabı yazmıştım ama sayfada sorun olduğundan görünmemiş.
Sele ortalarda felan duruyor ileri gelince burnu aşağı bakıyor, arka taraftan sıksam da yere paralel olmuyor.
"diz kapağınız ve ayağınızın pedala kuvvet uyguladığı nokta dikey olarak aynı hizada olmalıdır." şu kısmı biraz açabilir misin?

85 km. Yarı yarıya gidiş dönüş. Gidişte her şey iyiydi. Hız ortalaması 30 - 35'lerde idi. Kendi adıma müthiş bir rakamdı. Lakin bunun sebebini dönüşe geçince anladım. Yandan estiğini tahmin ettiğim rüzgar meğer daha çok arkamdan esiyormuş. Dönüşte karşımdan esmeye başlayınca resmen pestilim çıktı. Etraftaki bayraklar koparcasına sallanıyordu rüzgardan. Boyum kadar dalgalar oluşuyordu denizde. Yırtına yırtına saatte 10-15km arasında ancak gidiyordum. Dönüş boyunca MTB'ye de, lastiğine de, dişli oranlarına da, bacaklarımın kuvvetsizliğine de saydıra saydıra geldim. Eve ulaşmak için yapacağım tırmanış da öğlen sıcağına kaldı. Hava sıcaklığı 35 derece. Matarayı kafamdan boşalta boşalta, içim kavrula kavrula zar zor tırmandım eve. Şu an mı? Mutluyum :)

Rota: (link)

@AykutÇ.

dostum aykut bu durumlarda çok karşılaştım malesef 200 km 'lik etap dönüşlerinde illaki rüzgar benim karşımda olur idi buda handikap idi ,yatma tekniği yol bisikletinde çok uygunda ama benim mtb den dönüşme karbon 28 jant hibritte durum aynı değil yanlarda benim boynuzlar varda yatmaya çalışıyorum ,ama malesef yol gidonunun rüzgara karşı verdiği avantaj mtb gidonunda olmuyor yada bi sistem varki o da uygun boynuzları aşağıya doğru alyan takımı ile indirmek bunu bi deneyeceğim bi kere..

gezi havasinda 25km.donuste ben de ruzgarla karsilastim. cok sukur donus yokus asagi ve lastikler ince (1.75) cok zorlanmadim.hafiften de yagmur ciseliyordu. guzel kisa bir gezi oldu benim icin.

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

28 km, ortalama 21, maximum 52, kusadasi-davutlar ssk sitesi arasinda gidip geldim, 3 tane %10-15 yokus vardi, ama tatil koyune dogru inen yokus cok fenaydi, hic cevirmeden 52 km yaptim, cok ters ruzgar esmeye baslamisti biraktim yoksa 60'a cikardim cunku daha yarisindaydim yokusun, sikintiya gelmiyelim yazin basinda, yalniz kusadasindaki viyaduk igrenc olmus

@Fatihhan Özcan

akıllı telefonun varsa km saati işlevi gören uygulamalar var, şimdilik o şekilde idare edebilirsin istersen..

@volkanyasasin

sahilde sürmenin artıları güzel de, eksileri de var tabi, benim en sevmediğim şey rüzgar mesela..

Iznik gölü cevresini turlayan var mi dostlar?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

klasik 30km turumu attım.. rota aynı, tekrar tekrar yazmayayım aynı şeyleri :)

@türkay yılmaz
Bana göre sahilde sürmenin artı yanı rüzgarı arkadan alıp hızlı gitmek:) Karşıdan esince kötü oluyor ama.
Bir de sahil trafik ışıklarında kafama esince kamyonun felan arkasında gidiyorum o da güzel oluyor:)

Bugün 50km, 34km/h ortalama, genel olarak düz yol.
Normalde alışmışım yıllardır 50 kadansla bisiklet sürmeye, sonradan 65-70 kadansa çıkardım, kolay olmadı.
Hâlâ da kadans üzerinde çalışmaya devam ediyorum 80 kadans istiyorum açıkcası, çünkü ben vücudu yüksek kadansla sürmeye zorladıkça, kondisyonumun ne kadar yetersiz olduğunu anlıyorum.

Kadans sayacım yok, rakamları nerden biliyorsun diyeceksiniz, bilmiyorum açıkcası, pedal turlarını saniyelerle kıyaslamaya çalışıyorum ve yanılmıyorsam ciddi ciddi 50 kadans sürüyormuşum yıllardır, bugün muhtemelen 80-90 kadans sürdüm (alet yok, rakamlar kafadan ama yanılma payı varsa bile rakamların tümünde aynı yanılma olacağından bir sıkıntı yok netice olarak) ve gerçekten çok zorladı beni, vücut alışkın değil, 75 te falan sıkıntı yaşamıyorum alıştırdım kendimi, saniyede 1 pedalın biraz üzerinde 75 falan gibi tahminimce gayet performanslı gidiyorum spd ayakkabılar da sağ olsun, takır tukur dönüyor bacaklar ama öyle profesyonel gibi 100 kadans falan nerde, zorlasam 1-2 dakika 100 kadans giderim sonra soluk soluğa kalıyorum, bir verim alamıyorum, enerji sanki çöpe gitmiş gibi. Umarım geliştiririm ilerleyen zamanlarda. Krank kolu 175mm bu arada.

@Onur ÇÖMEZ

Agustos ayinda planliyorum iznik golu cevresini turlamayi

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri