Bugün 50km, 34km/h ortalama, genel olarak düz yol.
Normalde alışmışım yıllardır 50 kadansla bisiklet sürmeye, sonradan 65-70 kadansa çıkardım, kolay olmadı.
Hâlâ da kadans üzerinde çalışmaya devam ediyorum 80 kadans istiyorum açıkcası, çünkü ben vücudu yüksek kadansla sürmeye zorladıkça, kondisyonumun ne kadar yetersiz olduğunu anlıyorum.
Kadans sayacım yok, rakamları nerden biliyorsun diyeceksiniz, bilmiyorum açıkcası, pedal turlarını saniyelerle kıyaslamaya çalışıyorum ve yanılmıyorsam ciddi ciddi 50 kadans sürüyormuşum yıllardır, bugün muhtemelen 80-90 kadans sürdüm (alet yok, rakamlar kafadan ama yanılma payı varsa bile rakamların tümünde aynı yanılma olacağından bir sıkıntı yok netice olarak) ve gerçekten çok zorladı beni, vücut alışkın değil, 75 te falan sıkıntı yaşamıyorum alıştırdım kendimi, saniyede 1 pedalın biraz üzerinde 75 falan gibi tahminimce gayet performanslı gidiyorum spd ayakkabılar da sağ olsun, takır tukur dönüyor bacaklar ama öyle profesyonel gibi 100 kadans falan nerde, zorlasam 1-2 dakika 100 kadans giderim sonra soluk soluğa kalıyorum, bir verim alamıyorum, enerji sanki çöpe gitmiş gibi. Umarım geliştiririm ilerleyen zamanlarda. Krank kolu 175mm bu arada.