Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
@Batuhan Yıldız

Bugün 61.2 km bisiklet sürdüm,sağ dizim pert......:eek: (Kütahya yolunda Nemli Köyü'ne gidip-geldim.Oradaki gölet hiç düşündüğüm gibi çıkmadı :agla:)

Ayrıca yeni aldığım VAUDE taytıda denemiş oldum.Süpermiş..... :D

yaklaşık 20 km

@Emre Yönlüer

61 km iyimiş biz daha o kadar yol yapma fırsatına erişemedik :( ama bahara hazır olucam kısmetse o zaman birlikte bir eskişehir turuda yaparız :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
3 haftadadır bisiklet sürüyorum. Bugün tatili fırsat bilip 40 km yol yaptım. Şimdiye kadarki bir seferdeki en uzun gittiğim mesafe oldu.

beşiktaş-sarıyer + sarıyer- beşiktaş öğleden sonra 15:00, 17:30 civarı 34 km

3 hafta aradan snra dün gaza gelip çengelköy-üsküdar-kadıköy-bostancı-çengelköy ,54km yapıp geri döndüm.
Fenerbahçenin ordaki mavi bisiklet yolu ne biçimmiş yav,amörtisörlü 345'le bile çok rahatsız etti,dıgıdık dıgıdık.

(link)

(link)

52.08 km, 24.6 ortalama

@zafer bakırhan

Mesafe daha fazla tutmalı aslında Ortaköy'den Sarıyer'e gidiş geliş 40 km. tutuyor.

Bugün Kadıköy'den,Kartala gidip döndüm.Toplamda 42,771 Km.Özellikle dönüşte rüzgar beni çok rahatsız etti.Hem sürüşümü engelledi,hem de viteslerde beni zorladı.Ortalama hızım 17,9 km/h.Yolun bazı kesimlerinde,bisiklet yolu işgal edilmişti.Özellikle Fenerbahçe'de bir gurup dizi çeker,galiba kaçak gelin dizisi için gelmişler çekim yapıyorlardı.Üç tane kamyonu arka,arkaya bisiklet yoluna park etmişlerdi.

http://img.tapatalk.com/d/14/10/11/u5agy7a7.jpg

Ercan-Magosa

Şerit bari taksaydın kardeşim benim heralde 3 kere lastiğim patlasa bi daha tubeless yada swalbe maraton almadan çıkmazdım tura

İstanbul güngörenden Ali Demir kardeşimle beraber yola çıkıp KARTEPE'ye gittik ve tırmandık. Sonra geri göndük. O gün sanssızlığımızdan strava hata verdi ve malesef kaydedemedik. Eve geldiğimde gidondaki saatim 315 km gösteriyordu.

@kadireskici

Ertuğrul Mengi'yi unutmaa Kadir:D

ne kadar şansızlıklar yaşasak da güzel bir gündü. :)

Yüklü tur bisikleti ile Bursa Balıkesir, bir miktar Ulubat gölü civarında muhtelif yerlere de uğrayınca toplam yol 185 km olmuştu. Henüz gün doğmadan Bursa'dan yola çıkmış, akşam hava kararırken Balıkesir'de olmuştum. https://www.bisikletforum.com/f57/turkiyedeki-ultra-maratoncular-25108/ başlığının gazıyla kendimi test etmek için bu kadar mesafeyi yapmıştım. Alışan bünye için çok zor olmadığını görüp kendime güvenim artmıştı :)

@Mehmet D.

Birgün sibiryada timsah avındayız. Bisikletlerimizin arkasına karavanlarımızı bağlamış ortalama 53,5 km hızla seyir halindeyken bir anda karşımıza asya filleri çıkmaz mı! Hemen sırtımda asılı olan çifteliye attım elimi, aynı anda kontra pedalımla ani bir fren yaptım. Fren çok sert olduğu için arkada bağlı olan karavanda okey oynayan arkadaşlar sıkıntı yaşamışlar tabi, sonradan anlatıyorlar. Neyse, filler bana doğru koşmaya başladı, doğrulttum tüfeği, bastım tetiğe tık diye bir ses geldi ama ateş yok! Hemen silahı kendime çevirip namluya bir göz attım, baktım mermi geliyor tekrar hemen doğrulttum... Ooo Mehmet D. abimiz gelmiş. Abi bir hikayede sen anlatsana bizimkiler senin hikayelerin yanında sönük kalıyor.

Bence bu konu fazla uzadı. Kişi hakkında daha fazla yorum yapmak yerine konunun asıl açılış amacına uygun bir seyler yazmak daha uygun olacak. Telefonum sonunda Strava programını kabul etti. Bir aksilik olmazsa yarından itibaren onu kullanmaya başlayacağım. Teşekkür ederim..

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

@Sertan.Zaim

Mehmet D ler basmış burayı. o bir başkaydı onun yerini kimse Tutamaz turlarını özledik

Geri