Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
10 kasımda istanbul ankara yolunun ilk etabını,boluya gıderek yaklasık 220km ile yapmıstım

arka sayfalarada yazdığımı zannediyorum ,evet bir günde 203 km ist-kartepe-ist,
99 km sonra 16 km eğim 7-15 arası
16 km iniş aynı yer,
72 km suadiyeden yalova güzergahı
14 sefer yapıldı
ve temmuzda 15. sefere hazır olacağız ,,

263 Km Ankara-Konya

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
237 km Gaziantep kahraman maras bisikletin saatine göre. Birde su var gaziantepe gelriken yol çok rampa bildiğin dik daha tırmanıyorsun. Daha engebesiz yolda daha çok zorlarım bunu

Bu mesafeyi mtb dişli lastikle yaptım ! Yol bisikleti flan degildir

2013 senesinde, boş ağırlığı 17.5 kg olan, bagajı yüklü, 26 inch bisikletle, şiddetli rüzgara karşı, Ankara-Eskişehir yapmıştım. 245 km...
(link)

• Beğen
Tepkiler: caner binal
mersin toroslar turu 150 km civarı yapmışlığım var

21 Saat Ankara - Aksaray - Konya 423 km.. (düz pedal, sabit maşa mtb kadro ile, Mayıs 2013)

@Mehmet D.

Bursa - Ankara yolunu çok iyi biliyorum... Türkiye'de bu yolu 12 saatte alacak bisikletçi henüz tanımadım...

Son 2-3 gündür yağmur fena yağıyor İzmirde tık yok!

İşe geldim: 2 km
Eve dönücem: 2 km

Bugün bi solunum testi yaptırdım bi iş için, değerlerin pek çoğu %60-70 civarlarında çıktı. En kısa zamanda aklımda olan bisikleti alabilecek durumdayım şu an yaklaşık olarak, o yüzden her ne kadar kıçım üstü oturduğum her gün için utanıyor olsam da şimdi, bu başlığın hımısını hinleteceğim günler yakındır forum :)

Bu rüzgarda binimek imkansız gibiydi İzmir'de. Güney Doğudan 42 km/saat esiyordu.

Km olarak ne kadar sürdüm bilmiyorum ama internetteki 16 km/s rüzgar hızına bakarak evden içim rahat çıkmıştım niyeyse :) 1 saat boyunca rüzgara karşı bisiklet sürdüm ve bu kadar zor olabileceğini hayal dahi edemezdim. Bir ara rüzgar bisikletimi savurdu neye uğradığımı şaşırdım. Bisikletim mtb yani görece ağır bir bisiklet üstüne bir de benim ağırlığım eklenince hayret ettim doğrusu. Özetle ilginç bir deneyimdi :)

• Beğen
Tepkiler: M.J. ve Decsan
Geri