Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugüne kadar kaç kilometre bisiklet sürdünüz?

9 yasinda baslasak uzun yollara 2005 yilinda basladim 10 senede cok rahat yil basina 2000 km duser fazlasi vardir azi yoktur oda 20000 km yapar kabaCa tahmin.bu arada kablosuz sayaci alali bi ay olmadi 550 km gosteriyo

Scudo
ne desem yalan olur ilk bisikletimi babama isteye isteye 11 yaşımdayken aldırtabilmiştim bu zaman kadar en çok istediğim şey bisiklettir sonrasında 17 yaşıma kadar kullandım yazları şehir merkezinden köye gider gelirdim sokak aralarında gezerdim çok da kaza geçirdim bıraktım ama bu sene tekrar aldım bisiklet büyükşehirdeyim zor olur trafik falan derken en sonunda aldım 3 aydır işe bisikletle gelip gidiyorum arada fırsat olursa geziyorum en az 5000 diyeyim hadi ama sallama oldu biraz

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
toplamda 5.000-5.500 arası. ama biraz görsellik de olsun konuda :)

aşağıda eski bisikletim ile 3.500-4.000 km arası yol yaptım.20150716_132619.jpg

yeni bisikletim şu an tam 1.500 km (aktif kullandığım süre 2 ay ancak vardır, inanılmaz keyifli bişiy20150726_124659.jpg ..)

2013 Ağustos'dan bu zamana toplamda 7000'i aştım

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1,4 KB · Okunma: 12
  • Beğen
Tam 1 ayda 228km yapabilmişim.

Bisikletin kilometresini sürekli takip etmekte fayda olduğunu düşünüyorum. Bu kapsamda bir uygulama veya km saati kullanılmalı. Bu bakım sürelerine karar verme hususunda da yardımcı olacaktır.
ImageUploadedByTapatalk1445024808.709152.jpg

• Beğen
Bana göre dünyanın en güzel yerleri, yolları ve dağlarını barındıran Katalunya'da Mayıs sonunda MTB ile yaptığım yol. 180 KM & 3150m+

(link)

Capture.PNG

• Beğen
Tepkiler: Sancak
Konya da 53 km yaptım . Olmuyor abi km çıkmıyor ya şehir dışına cikican yada şehrin bi başından bi başına turluyacan . En uzak yer 35 kilometre.

Dün akşam 20 km yaptım. Strava günlüğünü görünce gaza geldim ama kondisyonsuz ancak bu kadar gaza geliniyor :)

Bir sefer uzun turda aynı gün içinde 170 küsür km yapmıştım.

Geçen hafta aldım bende perşembe günü cumartasi ve pazar toplamda 217 km yapmışım:) nasıl bir özlemdir

240km Topçular-kartepe-yalova-pendik-osmanbey

Geçen sene Ekim ayında 150+ km yapmıştım. Yaz mevsimi rekorumu da dün itibarıyla 107km ile kırdım. Ağustos ayında rekor peşinde koşmak, çok da mantıklı bir davranış değil Antalya'da :D

Geri