Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

C. Cu. Cu. Cub. Cub Cube. Cube Agree

Eve 5. bisiklet demek :)
Hayırlı olsun Soner abi.Kırmızı zaten favori rengim ve bu bisiklette hem görüntü adına hem de kalite adına herşey mevcut.
Hatta bu kadar üst model parçayı bu bisiklette görünce ya Soner abi yarıplara katılmayı düşünüyor, ya da tek başına veya birileriyle rekor denemelerine o da müdahil olabilir diye düşünmeye başladım :)
Güle güle kullan abicim.

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Scudo
Bisikletiniz çok hoş gerçekten. Yalnız üzerindeki ultegralar SL değil.

Bunu biliyormuydunuz yani fiyatlandırmada ufak bir değişiklik yaratabilir.

Keyifli binişler diliyorum...

• Beğen
Harika bir bisiklet, güle güle eskitin...;)

Etrafımda inanılmaz bir yol bisikleti merakı görüyorum. :) Nerdeyse karşılaştığım herkes ya yol bisikleti almaktan bahsediyor, ya da yol bisikletine binmeye olan merakından... Yıllar önce neden mtb'den başlamadığımı sorup beni habire eleştiriyorlardı. Şimdi ise bu durumun tabiri câizse kapak olmasını temenni ediyorum. :D

Milli takim`a ozel yapilmis bir renk uyumu var bisikletinizin. Gule gule kullanin.. Gercekten goz aliyor...
Evet bu arada Ultegra`lar SL degil...

• Beğen
@Zuhâl

sevgili zuhal, yol bisikleti hayalleri kuran bi mtbci olarak sölemek isterim ki mtb nin özgür ruhu yol bisikletinde yok. kaldırımlar sorun, toz toprak sorun, dağ bayır sorun, ben asfaltta gezebilirim ama ,yol bisikleti belgrad ormanında downhill yapamaz, fakaaat yol bisikletinide gerek duruşu gerek karizması gerek sürüş pozisyonu ,gerek agresif ve asabi tavrı ve asfalttaki yağ gibi akması yol bisikletinide çok çekici kılıyor.. bu sebeple her yol bisikletçisinin bütçesine göre bi mtb, her mtbcininde bütçesine göre bi yol bisikleti istemesi kendi bisikletlerine ihanet ettikleri anlamına gelmez :)
bende param olunca bi cannondale caad9 düşlüyorum :)

Renkler ve Cube duruşu...çok uyumlu, birbirini tamamlamış. Güzel seçim yapmışsınız. Tebrik ederim.

• Beğen
@Soner Sarihan

Karsi konulmaz bir teklif, gelince gorusmek uzere :lick3:

• Beğen
Asmissin kendini... tek kelimeyle muhtesem... bakalim nereye kadar gidecek bu hastalik :D hayirli uguru olsun hocam. Hayran oldum makinaya.

• Beğen
Bisikletiniz ve rengi harika görünüyor güle güle kullanın. Yalnız daha sonra bir iki nokta için yorumlarınızı bekliyorum. İlki pedallar. Biliyorsunuz yol pedalları tek taraflı olduğu için ayakkabınız takılı değilken kilit mekanizmasının uygu açıda duruyor olması çok önemli. Ricthey'in bu modelleri ile ilgili bazı olumsuz yorumlar okumuştum siz umarım bir problem yaşamazsınız. Diğeri ise aynakol. Bazı yabancı forumlarda FSA SLK'nın özellikle ISIS modellerinde aynakol vidalarında gevşeme olduğu söyleniyor ama işte insan neye inancağını bilemiyor. Benzer modelden ben ve bir arkadaşım da düşündüğü için sizin yorumlarınız bizim için önemli..
Kazasız belasız sürüşler delerim.

• Beğen
Soner hocam ismi gibi çok AGREEsif birşeye benziyor.İlk sürüş deneyimlerinizi de bekliyorum.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Beğen
@Ozzgurr

:) her zaman. Bir kaç yıl içinde İznik: Türkiye de bisikletin başkenti olacak. :)
Teşekkür ederim.
Selamlar

@CELASİN TELLİ

Cube duruşu ? bir zamanlar Kadir İnanır duruşu vardı. :)
Güzel benzetme .
Seçmek çok zor oldu ama içimden işte bu dedikten sonra diğer modellere hiç bakmadım.
Teşekkür ederim.
Selamlar

@tolgayalcin

İlk yol bisikletine yıllar sonra kavuşmuş biri olarak bende geç kaldığımı düşünüyorum. Zaten bisiklette deneyipte vay be bu da çok güzelmiş demediğim bir sürüş tarzı veya bisiklet tipi yok.
Teşekkür ederim.
Selamlar

@nightdriver

Bu aklıma gelmemişti, ama kırmızı - beyaz gerçekten yakışıyor birbirine.
Ultegra SL hakkında ki uyarınız için teşekkürler.
Teşekkür ederim.
Selamlar

@Sedat YUKARIÇUKUR

Kusurlu olan şey son fotoğrafta görülen göbek. :)
Bisikletin değil benim ki :)
Teşekkür ederim.
Selamlar

@Zuhâl

Haklısın Zuhal.
Yol Bisikletinin ne olduğunu yeni keşfediyoruz.
Yol kalitemiz düzeldikçe insanların tercihleri artacak sanıyorum.
Teşekkür ederim.
Selamlar

@Mutlu Çelimli

Ultegra SL uyarınız için teşekkür ederim.
Konuya eklediğim özellikleri bisikletin sitesinden ( cube ) kopyaladım.
Aldığım aracı sitedeki özellikler ben kopyalamadan kaldırılmıştı.
Aradaki farka dikkat etmemişim. Belki yıl - model farkı olabilir.

Hepimize keyifli sürüşler olsun ...

Teşekkür ederim.
Selamlar

@Fatih Buzgan

6. bisiklet Fatihcim.
Yarışlara katılmayı kısa ve orta vadede düşünmüyoruz. ( neden çoğul kullandım ? çünkü ben düşünsemde , göbeğim düşünmüyor , tekrar pakistan'a gidip 15 kilo verirsem belki olabilir )

Denemenizde başarılar diliyorum Fatihcim.

Dahil değil maalesef ama destek olmak isterim özelden görüşelim.

Teşekkür ederim.
Selamlar

@deore79

Darısı tüm forumdaşlarımızın başına
Teşekkür ederim.
Selamlar

@d.berkay

Harika bisiklet, harika hava bir araya geldiğinde, Cube dışarı çıkıyor az da olsa.
Teşekkür ederim.
Selamlar

@müjdat dede

@Süleyman Uzunköprü

Sizin yeni kadronuzda mükemmel.
Teşekkür ederim.
Selamlar

@Ercan Saygılı

Gönlümüz dostlarımız ile pedal çevirmekten başkasını istemiyor,
bir gün bir yerde en büyük buluşmayı gerçekleştireceğiz.
Teşekkür ederim.
Selamlar

Soner abi, gerçekten çok güzel bir bisiklet, renkleride donanımı da çok güzelmiş, iyi günlerde kullan, nice turlara...

• Beğen
Çok Güzel bisiklet güle güle kullanın. Kırmızı bir F430'a benziyor. Bir de Allah herkese bisikletçi bir eş nasip etsin inşallah:D

• Beğen
@sottozero

Ferrari modeli yazdınız yanılmıyorsam, evet ama , F430 cube ye benziyor bence, cube F 430 a değil. :)
bisikletçi eş duanız için el kaldırmayacak forum üyesi olduğunu sanmıyorum.:D
Teşekkür ederim.
Selamlar

@temu90

Merhaba Temuçin,
donanımdan çok anlamıyorum ama renkler daha önce de yazdığım gibi çok hoşuma gitti.
bir önceki yıl da aynı modeli alacaktım, renk yüzünden almamıştım.
Teşekkür ederim.
Selamlar

@Şahin BULUT

Merhaba Şahin,

yok yok ben binerken kuzu gibi :) , diğer bisikletlerimiz çok agresif bugünlerde, Cube evde duruyor, onlar merdivende ve çatıda. :)
Teşekkür ederim.
Selamlar

@Güney Tuncer

Pedalları seçerkenki tavrımızı fiyat ve benim ayakkabılarım belirledi açıkcası, zaten bütçeyi ( ablamın bütçesini ) zorlamıştık, bu pedallarda da indirim vardı. Ayrı bir spd ayakkabı alamayacağım için eski ayakkabıya uyan bir model seçtik Halil ile. sonuçta bunları aldık. 60- 70 km kadar kullandım.

Başta biraz arandım :) , iki taraflı olmadığı için. Başka herhangi bir menfi durum yaşamadım şu ana kadar.

Aynakol ise gerçekten çok güven veren bir işçilik örneği gibi görünüyor.
Şu ana kadar hiçbir problem olmadı onda da. Ancak sürdüğüm mesafenin kısalığını dikkate almak gerekli.

Yardımcı olabildim mi bilmiyorum ?

Teşekkür ederim.
Selamlar

@Ahmet Dalgıçoğlu

Sevgili Ahmet,

Hastalık umarız ölünceye kadar bizimle, seninle ... biliyorsun. :)

"Alman" lar yapmış üstad. Darısı başına.

Teşekkür ederim.
Selamlar

@Ahmet Özgen

Aman Tanrım,
Aman Allah'ım,

Kutusunu açtığımda neler hissetiğimi anlatamam. :)
Teşekkür ederim.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
Soner selam.

Hayırlı uğurlu olsun..Çok güzel ve iyi bir tercih.Donanım anlamında üstünü arayacağını sanmıyorum.Herşeyi fazlasıyla yerli yerinde bisikletin.İlk yol bisikletin mi bilmiyorum ama şayet öyleyse çok yerinde bir kadar vermişsin.Benim geçen sene başlayan yol bisikleti sevdam bu ay Cannondale süpersix ile devam ediyor.Yakında bende resimleri paylaşıcam.Ve yol bisikletsiz geçen yıllarım için çok pişmanım.Bunu söyleyebilirim bir mtb ci olarak.Şu anda asla yol bisikleti olmayan bir mtb ci düşünemiyorum bile.Neyse bunların konuyla bir alakası yok:)

Senin gibi beynelmilel bir gezginin bu makinenin hakkını vereceğinden zerre kadar şüphe duymuyorum.

Tekrar hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.

@Murat Reis

murat abı supersıx ıcın buyuk bır hayranı olarak fotografların ıcın sabırsızlandıgımı buradan belırtmek ıstedım konu sahıbı kusura bakma alakasız bır durum ama supersıx denılınce bırazcık akan sular donuyarda:D

• Beğen
Hayırlı olsun.

• Beğen
Geri