şimdi anlaşıldı.. geçen pazar günü ben dediğiniz mağazaya gittim. o arkadaş ordaydı videoyu izleyince anladım. yukardaki arkadaşa yaptığı saygısızlığın aynısını bana da yaptı. ayrıca ne tesadüftür ki bizim tartışmamızı duyan evli çift geldi ortamıza girip sohbet etmeye çalıştılar.. ben sadece bisiklet bakmak istiyorum dedim, orda bi ton bisiklet olmasına rağmen nasıl bir bisiklet istediğimi bile sormadan, anlamadan sana göre bisiklet yok diye küstahca tavırla bi de bana kızmaya çalıştı.. sanki dükkana girerek rahatsızlık vermişiz gibi benimle dikleşerek, inatlaşarak konuşması falan müşteri ile nasıl iletişim kurulur bilmiyor. ben de kurumsal bir firmada hizmet sektöründeyim, yeri geliyor müşteri yanlış anlamaması için elimizden geleni yapıyoruz, saygıda asla kusur etmiyoruz, sakal traşı oluyoruz, takım elbise giyiyoruz. bunlarsa salmış sakalı, giymiş paspal kıyafeti 5-10 bin euro'luk bisiklet satıyor diye kendini bişey sanıyor, neyin kafasını yaşıyor bunlar acaba? gülmesini bilmeyen dükkan açmasın!