Merhaba arkadaşlar bu hafta giant caddebostan mağazasına uğradım nasıl bi yer olduğunu merak ediyordum gayet bilgili ve ilgiliydiler bilmediğim birçok şey öğrendim düşünenler için bikefit de yapıyorlar ilk bölüm aşağıda iyi seyirler
@trainspotting35Ya aslında videoyu izlerken herşey olağan gibi duruyor ama teknik sorunlar oldu gimbal ın şarjı bitti geç oldu dükkan kapanacaktı acele ettik vs vs bike fit fiyatı aslında bende merak ediyordum ama arada kaynamış iletişime geçip buraya yazarım bilgi olsun
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben yeni bisiklet almak icin ugramistim , o kadar ilgililer ki anlatamam , ancak ben baska bir markaya karar kildim ancak buradaki ilgiyi es gecmek mumkun degil.
@a.valverdeGerçekten o kadar ilgililerki bi propel alıp gidesim geldi açık konuşayım aynı gün bir yere daha uğradım devlet dairesi gibi masa başında oturuyorlar akşam olsada gitsek diye bekliyorlar dükkana girdim çıktım hiç yüzüme bile bakmadılar bende video çekmedim tabiki
SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Kerim KOÇAK bike-fit yapiyorlar , ben de , en azindan ilgilerine yonelik , bike-fit'i orada yaptiracagim ve muhakkak cok iyi olacagina eminim cunku , memnun olmasam bile tekrar tekrar yapip en iyi sonucu almak icin ugrasacaklarina eminim. Bendeki algilari boyle, tersi olursa da buradan paylasirim.
@trainspotting35 kusura bakmayiniz sizin mesaji atlamisim ; bike-fit icin ben gorustugumde Haziran ayi sonlariydi ve fiyat 350 TL idi. ancak bisikleti de oradan alirsak cok daha dusuk bir ucret ile yapabileceklerini konusmustuk.
ben de bu sene sordum ancak olumlu cevap alamadim, umarim simdi farkli bir durum olusmustur. sayet yapiyorlasa , benim icin de randevu almani rica edeirm
15 martta instagram hesaplarında yaptıkları paylaşımda bikefit yaptıklarını paylaşmışlardı. Rideright sistemi ile yaptıklarını söyleyip fiyat 300 tl demişler.