Ablamız hümanist ya, gelsinler tabi ne olacak? Taliban öldürsün mü onları diye geveliyor.@Aytaç DİREK Nevşin Mengü mü?
Sanki sıgınmacılar gelmeden önce mükemmeldi o yollar. Ne alakası var anlamadım bisiklet yollarıyla sığınmacıların. Sadece sıgınmacılar değil bayagı bayagı bu ülke insanı da bisiklet yollarını işgal ediyor.
Karikatürün konusu bisiklet yolu değil, kontrolsüz şekilde ülkeye dolan milyonlarca insan ve bu durumu destekleyenler. Her karikatürün altına ilaç prospektüsü gibi açıklama mı yazalım?Sanki sıgınmacılar gelmeden önce mükemmeldi o yollar. Ne alakası var anlamadım bisiklet yollarıyla sığınmacıların. Sadece sıgınmacılar değil bayagı bayagı bu ülke insanı da bisiklet yollarını işgal ediyor.
Yahu ben de diyorum neden sıgınmacı kondu o yola? Bir şeyi sadece onlar yapsa anlarım özne onlar olsun. Herkesin yaptıgı eylemi almıssınız sanki sadece sıgınmacılar yapıyor gibi işlemissiniz. kusura bakmayın misvak'ın karikatürlerinden hallice olmus.Karikatürün konusu bisiklet yolu değil, kontrolsüz şekilde ülkeye dolan milyonlarca insan ve bu durumu destekleyenler. Her karikatürün altına ilaç prospektüsü gibi açıklama mı yazalım?
Karikatürün konusu bisiklet yolu değil, kontrolsüz şekilde ülkeye dolan milyonlarca insan ve bu durumu destekleyenler. Her karikatürün altına ilaç prospektüsü gibi açıklama mı yazalım?
Forumda karikatürler adı altında bir başlık vardı bir zamanlar ancak kaldırılmış. Nevşin Mengü'nün yol bisikleti kullandığını pek çok kişi biliyor ben de mizansen olarak Caddebostan ile ilgili bir başlığı seçerek mülteci, sığınmacı, kaçak göçmen artık nasıl nitelendiriyorsanız Nevşin'in yolunun önüne koydum onları ki anlasın hanımefendi öyle bol keseden "mültecilere gelsin tabi yazık onlara" edebiyatı yapmamayı.Karikatürün konusu bisiklet yolu değil de, karikatürü koyduğunuz başlığın konusu bisiklet yolu.
Ha, mülteci konusu bir problem, tartışılması elbette gerekir; de ilgili yeri bisiklet yollarının durumu olan başlık değil.
Bisiklet yollarının durumu da zaten mültecilerle alakalı değil.
Ayrıca bu forumda ne de çok mülteci sever üye varmış pes doğrusu! Adamlar kontrolsüz bir şekilde akın akın ülkemize doluyor gık demiyorsunuz ancak bunları bisiklet yolunda nasıl çizersin? Ne alaka? Aynısını bizimkiler de yapıyor diye duyar kasıyorsunuz.
Yahu yürüyün gidin allah aşkına!
baksana birader sen bir mülteci taciz veya tecavüz suçu işlediğinde " ne alakası var bu ülke insanı da tecavüz ediyor" diyen tipsin değil mi? Hadi diyelim karikatüre konu olan ismi lazım değil tip Avrupa'dan fonlanıyor, peki senin bu mülteci avukatlığı yapmaktan çıkarın nedir?