Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Caddebostan sahil bisiklet yolundaki bozukluk sebebiyle kaza

Belediye hatası yüzünden kaza yaptığınızda İBB Beyaz Masa ilgilendi mi?

• Evet

• Hayır

• Toplam katılım
    33
Bu ülkenin cahili bitmeden başımızdaki sıkıntılardan kurtulamayız. Yukarıdaki arkadaşlar da güzel örnekler, Karadenizdeki seller de güzel örnekler, yanan ormanları söndürecek uçağımızın olmadığını söyleyip 2 hafta sonra Yunanistan'a uçak göndereceğiz diyen bakan da güzel örnek, sınavda başarı oranı düşük diye barajı düşürenler de güzel örnek. Sabahtan akşama yüzlerce örnek gösteririm. Halkımızı sorgulayan bireyler olarak yetiştirmeden bir adım ileri yol gidemeyiz.
Evet tamam şimdi mültecileri istemiyoruz demek kolay. 10 yıldır Ortadoğu politikaları bu iktidar tarafından yapılırken hayal kuranlar şimdi tüm suçu mültecilerin sırtına koyamaz. Önce devlete ve onu ele geçiren iktidara sesimiz çıkacak onlardan işlerini düzgün yapmalarını isteyeceğiz.
Dünyanın en önemli ülkeleri ve şirketleri dahil sığınmacıların, göçmenlerin başarı hikayeleriyle yükselmiş ama bunu sağlamak için gerekli planlamaya her şeyden çok önem vermiş. O insanların topluma entegrasyonu için muazzam kaynak ve çaba harcamış. Biz vatandaş olarak kendi halimize terkedildik bu ülkede.

Scudo
Birkaç gün önce akşam sürüşü yaparken yolda boydan boya olan çukuru geç fark ettim ve ne kadar yavaşlamaya çalışsam da sert bir giriş yaptım. Elektrik veya doğalgaz hattı için kazılmış gibiydi. Bildiğim bir yol ve çukurun 4-5 metre ilerisinde kasis var. Kasis uzaktan fark ediliyor fakat yolda aydınlatma olmasına rağmen çukur fark edilmiyor.

Ayrıca yaşadığım yerde dün akşam bisiklet yolunun diğer yarısı etkinlik dolayısıyla belediye bariyeriyle kapatılmıştı.

Suç, insanların yürüme yolu ve piknik alanın hemen yanına bisiklet yolu yapan iş bilmezde.

Hocam Hollanda'da piknik alanlarindaki yurume yollarinin hemen yaninda, sehir icinde ise cogu yaya yolluna paralel bisiklet yolu var. Bu durumda onlar da is bilmiyor mu?

Suç, insanların yürüme yolu ve piknik alanın hemen yanına bisiklet yolu yapan iş bilmezde.
Yok yok sorun o çim alan ve de yandaki kalın beton yolda yürüyen iki ayaklıların iplerinin uzun bırakılmış olmasından kaynaklanıyor. Bazıları bisiklet yoluna girdiğinden bile haberi yok aval aval yürüyor kızamıyorum bile. Bile bile yürüyenlere ayar oluyorum. Dibine gelip korma fren Allah ne verdiyse yapıyorum günümdeysem. Değilsem bela okuyup devam ediyorum.

Geri