Scudo Sports

Cannondale Kullanıcıları Kulübü

@Y. Birol bisikletiniz harika. Benimki de ilk mesajdaki yani bahsettiğim şehir bisikleti. :) Yeni bisikletiniz için hayırlı olsun diyorum. Kazasız belasız sürüşler, güle güle pedallayın...

Scudo
Teşekkürler Arkadaşım... En kısa sürede birlikte pedallarız umarım...

@Y. Birol rica ederim. Elbette olur. Ben yarın Tuzla-Kadıköy yapmayı düşünüyorum mesela. Yani yarın toplamda 80 KM yapma planım var. Eğer uygunsanız birlikte pedallayabiliriz. Tabii sonraki gün Tuzla içi de olabilir. Tuzla-Pendik veya Tuzla-Kartal da iyi bir alternatif... :D

:harika::harika:Yarın yada çarşamba Ankarada olacağım... Geldikten sonra Tuzla içi alıştırma turları ile başlayabiliriz diye düşünüyorum... Öncelikli biraz kondisyon yapmam gerekecek daha sonra biraz daha uzun turlara çıkabiliriz arkadaşım.

:) fiyatıda iyimiş hocam kazasız belasız kullanırsın umarım

• Beğen
Tepkiler: Y. Birol
Şu parçadan arıyorum arkdaşlar duyan bilen var mı:)
(link)

Delta stoklarına 58 kadro CAAD 12'nin erken bir zamanda gelmesine göre ben de buraya fotoğrafımı atabilirim belki :D Aksi takdirde Focus başlığına yöneleceğim. :D

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Cannondale askılı tayt kullananlardan bir ricam var.. 1,92 boy ve 90 kilo için L mi yoksa XL mi almalıyım?

@chnkrmz
Nasıl küçük sanki büyük hakikaten. Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@soneryen boyum 183 kadro 56 normalde 58 falan olması gerekiyomuş. teorik olarak küçük :D

@further178 Selenin ordan gelen sesin çözümü kolay. Kuvvetle muhtemel sele borusunun oraya veya sele raylarına toz kum girmiştir. Sele borusunu yerinden çıkarıp güzelce temizleyin. Sonra sele dikmesine tekrar yerleştirirken yağlayarak yerleştirin. Seleyi yerinden çıkarıp sele raylarını ve SELE BORUSUNUN SELE TAKILAN YERİNİ iyice temizleyin. Ben deterjanla temizlemiştim. Sonra çabucak kurutun. Böylesi yerleri ıslak bırakmak uzun vadede paslanma yapabilir. Kurulamak her zaman iyidir. Takarken ince sıvı bir yağla sele raylarını yağlayıp İYİCE SIKARAK takın. O sesi bir daha duymayacaksınız.

Geri