@sinanarmy bayağı ucuza almışsınız ben fulcrum racing 3 jant seti aynı sanırım ikimizinde benimki 2014 yada 2015 kadrosu set 5700 aynakol fsa gosasmer yaprakları yeni ruble zincir ve jantlar yeni daha 4 aylık sele borusu karbon sele prologo kappa evo shımano r540 yol pedalı ve garmin 510 ve dekatlon nabız bandı ile 4500 e aldım ben de pedal ihtiyacınız varsa ben pedalı ucuza vereceğim kali yok kal vidaları var kal ayarlanıp kullanılabilir 50 tl den vereceğim
@apocalypse[/USER] @PistonBacak caad12 54 kadroda (seat post rd askısı)1128gr boyasız agırlıgı 1048gr. Caad12 balistec carbon maşa 318 gr süperisix evoda kullanılan maşa ile aynı maşadır.
2014 caad10 kadra agırlıgı nette buldum. Sendeki caad 2015 olması lazım gidon ve sele grubu parçaların cannondale c3 ise onların agırlıgı da nette mevcut
@Fuubar
Vittoria jantlar nasıl? Özellikle yağmurda kullandıysanız ıslakta fren meselesini merak ediyorum. Benim şu an kullandığım karbon jantlar ıslanınca freni pek iyi değil
@Erhan81 boğaz oalrak ness marka bir boğaz aldık 120 mm 140 gram bence ağırlıgı boyuna göre güzel alüminyum gidon ise eda zero 1 mat renkli olanını tercih ettim oda 280 gram civarı birşeydi sanırım 36 cm merkezden merkeze