Arkadaşlar merhaba.
30 sayfalik konuyu bir cirpida okudum diyebilirim.
Yaklaşık 30 yıl önce basladim bisiklet hayatima. Pinooyo ile. Akabinde 2 dağ bisikleti ve 2010 yilinda ise trek fx7.3 ile sehir bisikleti geldi devamında.
Simdi ise yol bisikleti istiyorum. Ama almisken iyi bir marka/model araştırırken, bu araştırmalarım beni buraya kadar getirdi. Synapse nin şu füme rengi harika ancak geometri ve yaris manasında Evo hi end fena cezbetti beni. Hatta alüminyuk un son noktası debilen caad 12 bile bu karbon modelden sonra çekiciliğini kaybetti gibi.
Neyse konuya donersek bu modele sahip olmak isterim lakin sıfır fiyatı cok pahali.
Sahibinden gibi sitelerde 2. elleri var ve donanimina gore 10.000₺ nin üzerine çıkıyor fiyatlar.
İstanbul' da ikamet ediyorum. Delta bisiklet de cannondale yi satan firma.
Şimdi burada sizlere sormak istedigim konu su;
1. Eğer delta dan alınmış bir bisiklet ise satan kişinin satiliga koyduğu bisiklet, ömür boyu garantili oldugunu varsayarak konusuyorum, başka birisine devir oldugunda, garantisi devam eder mi (üretimden kaynaklı bir sorun ile alakalı, kullanici hatasi demiyorum) ?
2. Diger sorum, eğer bisikleti İstanbul'dan alıyorsak, delta bisiklet, bu 2. el cannondale yi alacagimiz esnada, kadronun saglam olup olmadigi konusunda bir bilirkişi olarak(öyle farz ediyorum), bana/bize yardimci olur mu?
Yorumlariniz için simdirnş teşekkürler.