Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Cannondale'im ve yeni komponentler....

Scudo
@utkuozgur

Mesajınızı şimdi gördüm. Meslektaşımsınız zannedersem. Çok memnun oldum.

Ben artık e-dişhekimine pek fazla takılmıyorum, konular açıkcası fazla tatmin etmiyor. Birde mesai dışında yine diş ile ilgili pek fazla birşey görmek istemiyorum:)

• Beğen
Tepkiler: utkuozgur
çokk güzel bir bisiklet gerçektenn okuduğum kadarıyla fox maşada almışsınızz bence harika pedal olarakta crank brodars egg beather öneririm hem hafifler hemde bir kere kullansanız farkı anlarsınızz bende başka bir bisiklet daha var ondaki pedalları kulanmakta zorluk çekiyorum egg beaterlerin dört yönlü olmaqsı gerçekten büyük avantaj

@dogu gundogdu

güzel görüşleriniz için teşekkürler.
yakında ısrarlar üzrerine pedallar değişşecek galiba

yeni maşam ve headsetim (türkçesini bilmiyorum maalesef). Benim bisikletin maşası normalde 1.5 çapında olduğu için adaptoru 1.5 den 1 1/8'e düşüren birşey almam gerekti. Tabii maalesef bunlarlada kalmayacak, gidon boğazınında çapı değişiceği için onunda değişmesi gerekicek.

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
modelcilik kanına bulaşmaya görsün ara verirsin belki ama bırakamazsın :) bisiklette böyleymiş anladım :)

ağırlık ne civarda?

@mustafa doğan turhan

10.110 gr Mustafa,

Lastikleri tubeless kullanmazsam bi 300 gr daha farkedicek.

• Beğen
Tepkiler: MDT
güzeldi daha da güzel olmuş hızınıza yetişilmiyor valla, yeni ekipmanlar hayırlı olsun, gidonda değişmiş

• Beğen
Tepkiler: ali can çalış
ali bey gidondan memnunsunuzdur umarım:Dbu arada bisikletiniz cok güzel olmuş modelciliğe ilginiz olduğunu bilmiyordum fikir alışverisinde bulunurduk:Dnamınızı akhisar yarışlarından duydum çook güzel ucak ucuruyomussunuz görenler öyle diyo:D

• Beğen
Tepkiler: ali can çalış
@mustafa kemal güler

Dünya küçük işte:) Uzun süreden beri modellerle ilgileniyorum. Dolayısıyla biraz uçuruyoruz. Modellle ilgili danışmak istediğiniz herhangi birşey olursa elimden geleni yapmaya çalışırım. Akhisar ekibine çok sevgi ve selamlarımı iletin lütfen.

Geri