Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

Scudo
@dramorey Bisikleti almak için Almanya'ya gitmekten kasıt Koblenz'e gidip almak mı? Eğer öyleyse Mayıs ayından kalan bilgiye göre şu anda showroomdan ürün teslim etmiyorlar. Bilginin güncelliği için tekrar firmayla iletişime geçebilirsiniz.

@dramorey

Ama bu iki bisiklet tek kişinin ismine check-in yapılırsa sorun olur. Herkes kendi bisikletini check-in yapmalı.

Beyler çok alakasız bir soru soracağım. Canyon markasını burada, forumda okudum. Canyon markasını tanıyabileceğim kalitesini araştırabileceğim bir başlık var mıdır? Canyon internetten mi satış yapmaktadır sadece?

@Groims Aslında bisikletimi iki ay önce sipariş ettim. Almanyada bir adrese kargoladılar. Ben de haftaya gidip kendim alacağım. Gitmişken de acaba ikinci bisikleti de alsam mı diye düşünüyorum.

@dramorey Ben, gelecek hafta Romanya'da olacağım. Oradan da alma şansım var mıdır?

@Two_Wheels
vallahi süpersiniz hocam.
kime yardım edersiniz bilmem ama gerçekten bu şekilde düşünenler çok az.
tekrar saygılar.
@acartaylan

kesinlikle katılıyorum hocam. benimde gözüm radon still 9.0 daydı. ama Murat Çömez Hocam Canyon, Trek ve Specialized markalarının yanında çokta bakmaya gerek yok gibi bir cümle kurmuştu benim konuma. bende biraz kararsız kalıp Canyon Roadlite 6.0 a doğru yol alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: acartaylan
Arkadaşlar canyon siparişi esnasında ödemeyi istediğimiz kredi kartından yapabiliyormuyuz?

Arkadaşlar merhaba forumda daha çok yeniyim ama acil bir sorunum var? Almanyada bulunan bir tanıdığıma canyon aldıracağım fakat bu markada tam olarak hangi kadro boyunu sipariş vermem gerektiğini bilmiyorum. Normal metre ile bacak boyum kasıktan itibarek 82 cm boyum ise 180 cm geliyor fakat benim boyum normalde 184 cm yani mezure ile ölçüldüğünde 184 metre ile ölçüldüğünde 180 cm çıkıyo valla bende işin içinden çıkamadım. Neyse bilinen bir şey var ki metre ile bacak boyum 82 cm çıktı bu sonuca göre hangi kadro bana uyar.

Tabi birde 5000 tl maximum desek bütçeme hangi yol biaikletini önerirsiniz. Bisikletin yanında aksesuar almalıyım ?
Biraz fazla oldu heralde kusur bakmayın cevap verirseniz sevinirim

Merhaba @legolas99353,

178 cm boy ve 83 bacak boyu ile M Ultimate CF 7.0 SL kullanıyorum ve gayet memnunum. 5000 TL vergi çıktıktan sonraki hali ise sanırım endurance veya ultimate serisinden en alt bisikleti alabilirsiniz.

Bu boy ölçme işi normal metre ile değil mi çünkü diğer türlü daha uzun çıkıyor. İnanır mısın şuan senin bisikleti inceliyordum ve onu almaya karar vermiştim :) ultegra seti müthiş görünüyor. Vergi ödeyeceğim mecbur çünkü orada bulunan Alman vatandaşı biri alacak geri iade yaptıramam. Bu bisikleti arabayla getirebilir mi? Yeni sportage ciple gelecek onunla getirtmeyi düşünüyorum? Bisikletin fiyatı 1699 euro şuanki kur ile 5600 falan yapıyo ekstra aksesuar almalı mıyım?

Kutusu jipe sığarsa gelir mutlaka. Madem gidip alacaksınız, fatura sizin adınıza ve fatura adresi Türkiye olsun. Sadece shipping Alamanya olsun.

@skywagon ben gitmeyeceğim malesef onlar gelirken alacak almanyadaki bir adrese kargolatıp getirecekler. Bu sebeple heralde iade alamam

@eraypehlivan Bey, Canyon'dan sipariş verdikten kaç gün sonra İspanya'ya ulaştı?

Ben de şuan hesaplama yapacağım. Bayramda bir yurtdışı dönüşüm var ona göre zaman aralığı belirleyip hemen yarın sipariş vermezsem süper olur.

merhaba @Groims,

bizim bisiklet stoktan gönderildi; on gün içerisinde ulaşır demişlerdi ama üç günde ulaştı. biraz şans da olabilir tabi.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@eraypehlivan Teşekkürler bilgi için.

Bisikletin kadro boyuna ilişkin olarak sitedeki veriler doğru kadroya ulaştırıyor mu?

@Groims Hocam o hesapları ağabeyim yaptı; ben pek ilgilenmedim ama bisikletten ve bedenden memnun. Demek ki işe yaramış. Ben lojistik ve satın almadan sorumluydum :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@eraypehlivan Teşekkür ederim. Sanırım sitenin verdiği değere sadık kalacağım :)

Kendi Canyon maceramı yaşayacağım. Bir bayiinin olmaması sanırım bisikleti aldıktan sonra bisiklete karşı daha bağlanmamızı sağlıyor (en azından bekleme, taşıma vs heyecanlı :))

Geri