@Mehmet Vidinli anlıyorum . Ama radon (belki başka markalar) gibi bir markayı beğenmeyen insanın da bunu mantıklı argunmanla savunması lazım. Yoksa anlamsız.
aslında mantıklı noktaları iletti Murat Hocam.
mesajının içeriği aşağıdaki gibidir. belki sizede yardımı dokunur
"Radona gelince, radon ayni bianchiye gibi. Nasil bianchi aslinda italyan ama türkiyede de üretimi varsa radonda bildiginiz cube ama taiwanda üretiliyor. Aradaki tek fark ise türkiyede üretilen bianchiler avrupada satilmiyor, radon ise satiliyor ama tutulmuyor.
Tutulmuyorda fiyati neden ötekilere denk derseniz donanimdan dolayidir. bir iki senden önceki radonlara googleden bakin ve cube ile bire bir ayni kadroya sahip oldugunu göreceksiniz."
@Mehmet Vidinli
Adamlara avukatlık da yapmayayim ama, cube nerede üretiliyor? Dahası Canyon Almanya üretimi mi? Ucuz işgücü nden dolayi asyada üretiliyor. Cannondale, Trek vb büyükler de oradalar epeydir. Kullanmadan, test etmeden bir markaya toptan 'su kötü bu iyi' demek . Ben bir 40/45 gu e bizzat gidip hem Canyon u hem de radon satan megastoru ziyaret edip bisikletleri test edeceğim. Uzman degilim ama radonun tırt olmadığını sanıyorum en azından öyle umuyorum.
@acartaylan
canyon fabrikası Almanya da. ama kadro uzak doğudan geliyor ise birşey diyemem. bildiğim bir konu değil.
Canyon u satan bir megastore maalesef yok. fabrikasında bir showroom var sanıyorum. ama şu varki canyon ve bike-discount birbirlerine çok yakınlar. bike-discount magazasında aynı anda hem cube hem radon test edilebilir.
bende almanyadan kimseyi bulamaz isem mecbur kendim gidip getireceğim.
Türkiyede fiyatlar yüksek. misal Trek fx 7.5 Tr de 4900 küsür iken almanya tax free li fiyat 750€.
Merhaba. Yol bisikletine gecmeyi dusunuyorum. Almanyadan canyon getirme imkanim var. 1.500 euroya kadar onerebileceginiz f/p urunu canyon modeli belirtirseniz sevinirim. Cok falza model var ve her baktigimda kafam karisiyor. Fiyat kiyaslamasi da yapamiyorum Turkiyede satilik canyon yok denecek kadar az oldugu icin
@Groims Triathlon veya cok profesyonel bir kullanim amacim olmayacak en azindan simdilik. Ultimate serisi olacak sanirim alacagim bisiklet. Bu bisiklet bu fiyata cok iyi gibi onerilere ihtiyacim var Cube lere felan baktim bir ara cok karistirdi kafami.
@legolas99353 teknik olarak bütün pedallar uyumlu. Kullanım amacınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Kilitli pedal alırsanız ona uygun ayakkabınızın da olması gerekiyor. Ancak hangi Pedal ayakkabı iyidir derseniz ben en ucuz MTB Shimano ayakkabı ve pedalını kullandığım için pek bilgili değilim. Ancak forumda konu ile alakalı bolca başlık var.