Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

@NKurtuldu teşekkür ederim bilgi için.
sistemin önerdiği M boyu alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Murat A
Scudo
Merhaba
Endurace cf 7.0 sl siparis etmeyi dusunuyorum. Stokta var gorunuyor ama Yunanistan (Midilli adasi) teslimati kac gun surer, tecrubesi olan var mi?

ab ülkeleri içinde ortalama 5 iş günü.
bilgi canyonun live chat inden alınma.
muhtemelen önce atina ya gelip oradan dağıtım olur
atina sonrası yunan postasına kalıyor galiba.

• Beğen
Tepkiler: reed ve Groims
@Mehmet Vidinli

Tesekkurler. Online chat bana 2 hafta dedi. Riske girmeyin, 10 gune gelmez diye de tavsiyede bulundu. Ne yapacagimi bilmiyorum. Onumizdeki hafta midilliye gidecegim yetismezse tekrar ankara'dan gitmek de cok işime gelmedi acikcasi.

@reed Herkese tavsiye ettim. Adalardan alacağınıza ana karaya çıkın alın derim. Adalara sevkiyat günleri farklılık gösterebilir mutlaka. Sağlam kazığa bağlamakta fayda var ya da Risk alın siparişi verin maceraya atılın :)

• Beğen
Tepkiler: reed
Canyon satın aldığınız saat sevk etse bile, taşıyıcı firmanın keyfine göre bekleme süreniz değişiyor.

Arkadaşlar merhaba biraz konulara baktım ama göremedim Canyon'dan sipariş verirken kredi kartına taksit yapma gibi bir seçenek çıkıyor mu? Teşekkürler

@sahbaz061 Maalesef peşin.

Kullandığınız bankalar TL çekim yaparsa belki taksitlendirme imkanı size gönderdikleri mesaj yoluyla bilgilendirebilirler.

Döviz cinsinden kredi kartından çekim olursa taksit maalesef yok.

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
@Groims hahahaha Benim de şöyle bir planım var galiba uygun veya ben yanlış düşünüyorum. Yanlışlık varsa düzeltirseniz sevinirim. Seneye Almanya'ya gidip bir Canyon alıp geri gelmek istiyorum. Bunun kargosu felan var vs. Buna para vereceğime hem Almanya'yı gezer gelirim hem bisikletimi alıp gelirim. Düşüncemi onaylayan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Groims
Herkese Merhabalar,

Bende uzun bir zamandır Canyon sevdalısı olarak Koblenz'den direk alma yolunu seçtim ve irtibata geçtim. Fakat bir kaç sayfa önce belirtildiği gibi şu an fabrika satışı yok. Az önce fabrika ile uzun uzun konuştuk 2017 Mart civarı yeniden fabrika satışına başlayacaklarını söylediler. Aynı zamanda Amerikaya da açılıyorlarmış Amerika satışının bisikletleri Amerikada monte edilecekmiş (Siparişler Koblenz'den çıkmayacak yani) gidecek, gelecekler varsa bilginize. Yeniden fabrika satışı açılana kadar sadece Ready to Go bölümünden alabileceğimi söylediler. Gelmeden önce arayın düşündüğünüz modellerin stoğunu sorun Ready to go stoklarında olduğu sürece burdan alabilirsiniz dediler. Tabiiki riskli siz uçaktayken stok tükenebilir :) ama şu an için direk Koblenz'ten almak isteyenler için tek opsiyon. Paylaşmak istedim.

@SagFan aynı fikirdeyim. eylülde yapmayı planlıyorum bende.

@Melvanoz amerika için zaman verdiler mi hocam?

@SagFan Bence güzel fikir, Köln, Düseldorf gibi şehirlerin olduğu yerler görülmesi gereken yerler. Eğer Almanya içi Kargolatma yaparsanız 20€'idi sanırım bilginize.

@Melvanoz suan Breakaway satışları var. Gidip almasanız bile internet üzerinden siparişi hemen kapının önüne isteyebilirsiniz :)
Birde ABD'ye girerlerse bu bize yaramaz. Almanya'dan 200 $'a kargo gelirken oradan kaç paraya çıkar bilinmez. Onlar Trek ile Specialized'ı bitirmeye ABD'ye gidiyorlar :) Hem ABD'ye gidecek olsam ciddi ciddi Trek ya da farklı modelini alır gelirim :)

Düzenleme: Düşündüm de Canyon gibisi yok :D

@Mehmet Vidinli 2017 dediler anladığım kadarıyla yılbaşında başlayacaklar.

@Groims Evet güzel indirimler var ama yinede shipping ve kdv ye verilecek rakkamlar baki :)
Amerika lokal üretimini sadece Amerika siparişleri için kuruyorlar zaten bizle alakası yok.
Evet Amerika diyince Trek, Specialized..vs çok uygun fiyatlar ile beliriyor ama Canyon :)

• Beğen
Günaydın arkadaşlar.
Birkaç gün önce Roadlite AL 7.0 sipariş ettim. Yalnız şöyle bi sıkıntı var; ben normalde bi tanıdığımın adresi olan Avusturya Graz şehrine kargolanmasını istemiştim fakat bi hata yapılmış bisiklet ve kadro kulağı Türkiyeye benim adresime kargolanmış. 1 Ağustosta Türkiyeye gelecekti Avusturyadaki tanıdık gelirken yanında da bisikleti getirecekti. Şimdi herşey tepetaklak oldu. Ben siparişi verirken Avusturya'yı seçtiğim için %19 Vat ödedim diye biliyorum. Türkiyeye girince gümrükte sıkıntı çıkacak bunun yanında da ayrıca 199$ kargo var. Bayağı bi aşıyo bu haliyle bütçeyi... Şu an bisikleti iade etmeyi düşünüyorum ancak 199$ kargo ücretini iade ederler mi yoksa kargo ücreti kesilerek mi iade yapılır bilemiyorum. Sizce nasıl olur? Teşekkürler..

Kamuspotu: Breakaway Sales süresince Canyon'dan uzak durun derim. Hata riskleri çok fazla maillere geri dönüş çok uzun.

@Yusuf Ziya Aktaş Ben olsam ne yapardım; Öncelikle bisikleti alırken vergi ödediğinize dair mutlaka Faturayı gösterin fatura üzerinde VAT ibaresi var.

2) Her ne kadar yasal bir belge olmasa da Canyon ile yapılan yazışmaların çıktısı.
3) Canyon'dan e-mail olarak gönderilmiş bu ürünün KDV'si alınmıştır, gönderide yanlışlık olmuştur bilgisi. (Düzenleme: Mümkünse Kaşeli olsun)
4) Gümrükçüye dil döküp bunları anlatmak.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@Kerem Groims Üstadım. Normal şartlarda kargonun UPS firmasına iletilmesi lazım. Ancak DHL'den sorgulama yapınca PTT'ye iletildiğini görüyorum. Forumda bi abi arkadaşının Alman Konsolosluğundan randevu alıp durumunu anlatarak sorununu çözdüğünü söylemişti. Ancak şu haliyle iade etmek benim için en makul olanı. Onda da ödediğim tüm meblağı iade ederler mi diye endişelerim var açıkçası. 200$ kesik atacaklarsa almak daha makul...

@Yusuf Ziya Aktaş 30 günlük geri iade süresinin reklamını sürekli yapıyorlar. Tümünü iade almayı talep edin mutlaka.

İade yapmadığım için bir miktar keser mi onu bilmiyorum ama normal firma iadelerinde firma bunu muhasebe kayıtlarına reklamasyon olarak alıyor.

Sitelerinde Factory Outlet var orada iade edilmiş ürünler satılıyor. Pek bir sorun çıkacağı kanaatinde değilim.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@Kerem Groims Fabian'cığımıza yazdım facebook'tan tamamını iade ediyon mu hacı diye bi sordum:) Bakalım ne diyecek. Esasında tamamen firmanın hatası. Ya bisikletimi Avusturyaya 1 Ağustostan önce göndermeliler ya da parayı tamamen iade etmeliler diye düşünüyorum..

• Beğen
Geri