Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

@Kerem Groims Link değil facebook sayfası sadece. Canyon sayfasını arayın. Sayfaya mesaj yazın. Cevap veren kişi Fabian zaten:) Önce tabii bi otomatik mesaj geliyo. Akşam 18:00'a kadar yazışabilirsiniz facebook'tan.

Scudo
@Yusuf Ziya Aktaş iyi haberler için sevindim. Keşke gönlünü almak için sen bisikleti al ne kadar fark ediyorsa ödeyelim deseymiş :bsmagryr::booo::p

Aman her aşamayı kontrol edin, bazen biraz itekleyerek çalışıyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@Yusuf Ziya Aktaş
@İbrahim A.
itekleyerek çalıştıkları doğru. Belki düzeltilir diye buraya yazmadım ama benim aksesuarları yanlış gönderdiler. :naslyany: 1 aydır sorun hal olsun diye bekliyorum ama Breakaway yoğunluğundan bana yazmıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Ben site üzerinde bulunan chat bölümünden ulaştım genellikle. Biraz uğraşmak gerekiyor ama çok hızlı şekilde geri dönüş alabiliyorsunuz.

• Beğen
@dramorey Son çare müdürümle konuşacağım bile dendi :) Neyse bekliyorum pozitif olmak gerek. Ben de bunu güzel sonlandıracaklarını düşünüyorum.

• Beğen
@İbrahim A.
Hakikaten öyleymiş...:) bu kadar olduğunu bilmiyordum ama acı tecrübeyle öğrendim..:) Ancak en nihayetinde üstüyle konuşarak böyle bi teklif sundu. Ciddi bi firma Canyon. İsimlerini lekelemeyi göze alacaklarını hiç sanmıyorum. Hele ki Alman merciilerinin bu tarz hatalara ne kadar şiddetli cezalar verdiğini hesap edersek imkanı bile yok. Almanyada e-ticaret işinin çok sıkı takip edildiğini ve tüketiciler tarafından bi şikayet gittiğinde şirketlere ciddi cezalar gittiğini duymuştum. Doğru mu yanlış mı bilmem...

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@Doğan_Öztürk Olimpiyatlarda kullanmak için Brezilya bayrağından ilham alınmış kadro rengiymiş o_O

Pek heycanlandırmadı.

@Kerem Groims

Neden yaz indirimi demiyorsun da breakaway diyorsun? Bu arada bu kelimenin yaz indirimi için kullanıldığını yeni duydum.

@clubber

Düzenleme: Burası TDK forumları değil bunu tartışalım. Bu başlık Canyon Bisikleti Siparişi ve Teslimatı ile ilgili olarak insanların fikir paylaştığı, bilgi aradığı bir yerdir. Neden Breakaway kullandığımı merak ediyorsanız özelden mesaj atabilir ve fikir paylaşımı yapabiliriz.

Düzenleme2: Aşağıdaki mesajınıza ilişkin yeni bir mesaj göndermeyeceğim. Konu başlığını kirletmekten ve ikili münakaşalara sebep verecek polemiklerden kaçınmak isterim. Üst paragraftaki açıklamanın yeterli olduğunu tekrar belirtirim.

@Kerem Groims

Burdan yazın herkes öğrensin. Forumların amacı özel mesajlaşma değildir.

@Ozan k.

Benimki takma isim. :) Belli olmuyor mu? :) Mesela "Cem Şener" yazsam gerçek ismim mi sanacaksınız? :) Özel isimlerle kelimeleri karıştırmak!

@Yusuf Ziya Aktaş acı gerçekleri görmek için canyon kullanıcıları konusunu okumanız gerek...

Canyon alacak arkadaşlar bu işe yeltenmeden iyice bu konuyu yalayıp yutmaları gerek, çalışma sistemleri, yapılan komik hatalar ve o hataların nasıl geri alınması, geri alınırken telafi için yapılan (müşteri isterse) güzellikler.... Bilgi sahibi olunca şaşırmıyor insan :)

ben almanyada bir adrese sipariş verip , sonra oradan almak istiyorum. en temiz yöntem bu sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@srdrmrs Kıta Avrupa'da olun yeter :)

@Kerem Groims avrupada akraba çok aslında. fransa , belçika , almanya , avusturya.. ama ne varsa dostlarda var. almanyada bir abim var aldıgımda o yardımcı olacak inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@alpyese aslında konuyu okudum..:) sahiden komik hatalar var ama canyon'una kavuşanların o ilk an fotoğrafları kalıyor hep zihinde..:)

Abi ben canyon dan 2300 tl ye tekabül ediyor kargo gümrük vs ile bu bisikletin fiyatı 3500 buluyor anlattığımız göre doğru mu
Bir de eğer bir bisikletçiden sipariş vercem o parayı yine ödeyecek mi yım ? Acil yardım yoksa yurt dışından tanıdığıma aldirsam yine masraf olur mu

Geri