Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

@ismail_32

(link)

Yukarıdaki adresten ölçüm yaparak, alacağınız bisiklet modelinin ölçüleri ile karşılaştırır mısınız?

Scudo
@Erdal Yılmaz hocam ben daha önce de bu siteden ölçüm yapmıştım ama buradaki bazı değerler yüksek çıkıyor . Bende mi bir sıkıntı var acaba

Dosyalar

• IMG_20180316_210506.jpg
    IMG_20180316_210506.jpg
    55,2 KB · Okunma: 61
canyon sitesindeki ücretler dolar cinsinden gözüküyor fakat bunu euro olarak mı değerlendirmemiz gerekiyor?

@Koşan Adam
Hayır Dolar olarak..

@Koşan Adam

Hangi ülkeye getirteceğine bağlı.
Sayfanın üstünde ülke seçme bölümü var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@G0kay

Teşekkürler[emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

canyonvvv.JPGarkadaşlar buna ekleyebileceğim ne var sizce?canyonvvv.JPG canyonvvv.JPG

ekliyorum hemen.

daha önce yazıldı ise affola,

cf slx almayı planlıyorum sene sonuna doğru.
trden görünen fiyat en deüşük versiyon 3400 usd
almanya fiyatı 3500 eur

1- buradan ödeme yapıp gidip kendim fabrikadan teslim alırsam
2- buradan satın alıp almanyada bir adrese teslim istersem (gidip alıp kendim sokacağım ülkeye, ya da burada mukim birisi)

bu iki yöntemi de uygulayabilir haldeyim, usd fiyat mı uygulanacak yoksa eur mu?

uci indirimleri ne alemde bu sene o kadroda?

Her iki seçenekte de teslimat almanya olduğu için fiyat euro olarak çıkacaktır

@Burak A.

UCİ indirimleri sadece aşağıdaki modeller için geçerli. Satın alma işleminden sonra UCİ lisansınızı taratıp mail atıyorsunuz. Onlar gerekli indirimi yapıp ödemeyi indirimli olarak sizden tahsil ediyorlar.

(link)

@Wasabie renigini beğeniyorum ve fiyat olarak da daha uyguna bulunabiliyor outletlerinde.

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
Wmn bayan versiyonu anlamına geliyor.sizin için uygun olmayacaktır.

@M. Burak Geometrisinde hemen hemen hiçbir fark yok. Woman olması çok fazla birşey değiştirmiyor. Tek fark sele gibi geldi bana.

Merhabalar

TREK Domane SL 5 Disc mi

CANYON ENDURACE CF SL DISC 7.0 mi

Geri