Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

@mrd Arada 600 dolar gibi bir fark var. Canyon 8,2 kg ken Trek 9,2 kg. Ben oyumu Canyon dan yana kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mrd
Scudo
@mrd
Canyon CANDIR GERİSİ HEYCANDIR :D :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: mrd
Pekala
Gidip alamanyadan alalim bisikleti
Internet sitesindeki fiyatlar anladigim kadariyla kdv haric
Kdv iadesi hakkinda bu ya da bunun ustundeki fiyatlarda mumkun mu
Herhangibir limit yok mu

bir arkadasimin tanidigi tir soforune rica etmistik. almanyada bir adrese onun adina faturalandirip, kargolattim.. tir soforu getirirken bulgar sinirinda takiliyor. bulgar gumrugu "bir tir soforu 3000 euro degerinde bir bisikleti kendine almis olamaz, bu bisiklet 1 hafta burada kalacak" diyor ve faturayi kaselemiyor. tir soforu bisikleti getirdi ama bir de toplamda 150 euro rusvet verdigini soyledi.. biz de vergi iadesi alabilecegimizi dusunurken fazladan bir de 150 para odedim.. aylarca bu isi halledecek birisini aradigima mi yanayim, vergi iadesini alamayacagima mi yanayim, fazladan 150 euro odedigime mi yanayim bilmiyorum.. bir alman vatandasina aldirsaydim en azindan 150 euro cebimde kalacakti.. bunu da buraya yaziyorum ki ayni yontemi kullanmak isteyenlere yolgosterirbelki.. bisiklet 3150 euroya mal oldu.. bir yolu olsaydi da 500 eurom almanlara kalmasaydi..

@kenanyusuf

Alman vatandaşı vergi iadesini alamaz.

Bu konuya daha önce yazdım diye hatırlıyorum. Belli bir ücret karşılığında bisiklet getiren bir arkadaşımız var. Vergi hariç rakamın üstüne bir miktar ödeme alıyor sadece. 15-20 gün içerisinde bisikletinizi teslim ediyor.

Bahsettiğim arkadaşımızın üyelik bilgisi aşağıda yer alıyor. Canyon marka bisiklet almak isteyenler özel mesaj atıp kendisine ulaşabilirler.
@mgz999

@Erdal Yılmaz

Ben kendisiyle görüştüm. Standart bir tarifesi var. Vergi dahil fiyatın üzerine 350 Eur ekliyor ve size teslim ediyor. Kendisi vergi iadesi alamadığı için fiyata vergi dahil.

Hesap kitap yapıp size uygunsa, kendisine başvurabilirsiniz. Güvenilir arkadaştır. :harika:

Merhabalar, Canyon Endurance Al 6.0 Fiyat ve ağırlık göz önüne alındığında rakiplerinden üstün duruyor. 880 dolar olan bu bisikletin vergileri dahil bana ne kadara gelir?

@trek_turkey

ben 2 hafta önce endurace 7.0 modelini getirtmiştim. maliyet 1069 dolar + 100 dolar (pedal, aksesuar vs) tuttu. o zamanki dolar kuruna göre 1010 tl vergi ödedim.

@Hami Bulut

ben 2 hafta önce endurace 7.0 modelini getirtmiştim. maliyet 1069 dolar + 100 dolar (pedal, aksesuar vs) tuttu. o zamanki dolar kuruna göre 1010 tl vergi ödedim.

@sonerogul anladım teşekkürler eskisi gibi çok cazibesi kalmamış sanırım.

@Hami Bulut

Döviz kurundan dolayı öyle evet. Canyon'un Türkiye'de satılan başka markaların aynı grup setli, benzer donanımlı bisikletlerinden daha pahalıya geldiği kesin. Ben Türkiye'de istediğim kadro bedenini istediğim bisikletlerde bulamadığım için canyon'u tercih ettim. Biraz pahalıya gelse de bedenime uygun kadro boyunda ve içime sinen bir bisiklet satın aldım. Ayrıca siz de incelemişsinizdir, canyon'un alüminyum kadrolu bisikletleri hafiflik konusunda diğer bir çok markanın karbon bisikletleriyle yarışır düzeyde. Esnemezlik olarak da çok başarılı bana göre.

Şu aldığınız bisikletlerin fotoğraflarını koyun da gözümüz gönlümüz açılsın. Bırakın maliyet hesabını.

Henüz canlı fotosunu koymam mümkün değil, ama ben de şunun siparişini vermiş bulundum :)

Capture.PNG

@Ahmet.KOÇ

İnternet üzerinden mi sipariş ettiniz?

Geri