Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Pedalınıza kuvvet hocam, güle güle kazasız belasız yolculuklar dileriz ?

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Scudo
hayırlı olsun hocam darısı bizlere

• Beğen
@:DDD
Ben alabilirim sticker anlasma kodum var göndermek isterseniz paylaşabilirim özelden :)

@yasin1322
Hayırlı olsun. Ben de Endurace CF SL 8.0 Disc Di2 Aero sipariş verdim eylül başında alacağım. Bu arada benim de fark etmem haftalar aldı ama modelin adı Endurance değil Endurace :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: frknltngl ve :DDD
Daha önceki mesajlarda paylaştıysanız tekrar olacak ama boyunuz, iç bacak ölçünüz ve seçtiğiniz kadro boyunu paylaşabilir misiniz?

• Beğen
İç bacağım 81,5 cm, boyum 176cm ve kilom 63.
Bisiklet sanki biraz küçük ve daha endurans tarz geldi fakat kadro tam oturdu. M olsa büyük gelirdi.

@yavuzkosar
Hafta içi anlaşırız :)

@andjustice4allhayırlı olsun. Gerçekten çok güzel bir bisiklet.

Son düzenleme:
Karbon bisikletin üstüne oturdum ve korktum. :D Canyona güvenim tam fakat sizlere sürmeden önce sormak istiyorum. Sağlam mı?

(link)

Arkadaşlar merhaba. Canyon umuz yok ama takibimiz devam ediyor. Canyon un Facebook grubunda Türkiye'den fazla kimseyi göremedim. Haber vereyim dedim. Selamlar

• Beğen
Sanki arka aktarıcının ayarı bozuk gibi. 1. vitese aldığımda ön aktarıcıya sürtüyor.

Ve arka fren kolu biraz daha sert gibi. Kablo dönmesi vs olmuş mudur?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın.?‍♂️

• Beğen
canyon v13 100mm gidon boğazı isteyen bana özelden ulaşabilir. ilan açmaya çalıştım ama 2 gündür onaylanmadı.

• Beğen
Tepkiler: :DDD ve Özcan
@srdrmrs
90 ile takas eder misiniz?

@:DDD elimde kullandıgım bir stem var. takas konu dışı malesef. pazara kadar ayrılmış durumda bu arada.

Canyon Canyon dedin en sonunda aldın, helal olsun. Güle güle kullan. Yalnız renk lady rengi, onu söyleyeyim.

• Beğen
@Mehmet Nejat Karahan
Çok teşekkür ediyorum :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende 2018 modeli var ve çok memnunum. Herkese tavsiye edebilirim. Rahatlık isteyenler için Endurace çok iyi bir tercih.
Arka aktarıcıyı bir iki kez ayarlamanız gerekebilir. Bir süre sonra ayarı yerine gelecektir. Ben 2 kere ayar yapmıştım. Şimdi problem kalmadı. Youtube'da aktarıcı ayarlıyla alakalı detaylı videolar var, oradan faydalanabilirsiniz.

Alacak arkadaşlar için, boyum 1,78m bacak boyum yanlış hatırlamıyorsam 84 'tü. M beden bana tam oldu.

• Beğen
Canyon maalesef faturaya gümrük vurulmadı diye kabul etmedi vergi iadesini. THY'nin bisikletin geçtiğine dair belge aldım fakat gene kabul etmediler. Şimdi Lüxembourg konsolosluğuna gidip damgalatabilir miyim?

Geri