@yasin1322
Hayırlı olsun. Ben de Endurace CF SL 8.0 Disc Di2 Aero sipariş verdim eylül başında alacağım. Bu arada benim de fark etmem haftalar aldı ama modelin adı Endurance değil Endurace
Arkadaşlar merhaba. Canyon umuz yok ama takibimiz devam ediyor. Canyon un Facebook grubunda Türkiye'den fazla kimseyi göremedim. Haber vereyim dedim. Selamlar
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende 2018 modeli var ve çok memnunum. Herkese tavsiye edebilirim. Rahatlık isteyenler için Endurace çok iyi bir tercih.
Arka aktarıcıyı bir iki kez ayarlamanız gerekebilir. Bir süre sonra ayarı yerine gelecektir. Ben 2 kere ayar yapmıştım. Şimdi problem kalmadı. Youtube'da aktarıcı ayarlıyla alakalı detaylı videolar var, oradan faydalanabilirsiniz.
Alacak arkadaşlar için, boyum 1,78m bacak boyum yanlış hatırlamıyorsam 84 'tü. M beden bana tam oldu.
Canyon maalesef faturaya gümrük vurulmadı diye kabul etmedi vergi iadesini. THY'nin bisikletin geçtiğine dair belge aldım fakat gene kabul etmediler. Şimdi Lüxembourg konsolosluğuna gidip damgalatabilir miyim?