Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Grail Al 6 veya 7 ile ben de kulübe katılmayı planlıyordum ama ben indirim beklerken bugün kıştan beri 2. zammı yaptılar.

Zaten korona sebebiyle iş-güç belirsiz, dolar aldı başını gitti. Başka bahara kaldı artık aşkımız.

Scudo
mavic cosmic elite arka jant çemberi arıyoruz bacanağımın bisikletinin arka tekerini mazgala sokunca arka jant çöp olmuş.Elinde
olan varsa vede satmayı düşünüyorsa alabiliriz.Saygılar...

elimde 100mm canyon gidon boğazı var. 110 kulandıgım için boşta duruyor.

@Aykut S. Güle güle kullanın Canyon hep aklımdaki bir bisiklet oldu ama kısmet olmadı.

• Hahaha
Tepkiler: :DDD
Hayırlı olsun. İyi pedallar

@umutcelik Arkadaşınız kazasız belasız iyi günlerde kullansın. Yurdum Canyon'cularına selam olsun. 😀

Bisiklet bazında değilde gidon modeli (CP00018 and CP00015 handlebars) olanlar için söylendi diye okudum.
SL 7 ve SL 8 dışındaki bütün yeni Aeroad modelleri bu gidonları kullanıyor. Ayrıca sele borularında da problem vardı. Yeni Aeroad biraz aceleye gelmiş gibi bir izlenim yarattı.

SL 7 ve SL 8 dışındaki bütün yeni Aeroad modelleri bu gidonları kullanıyor. Ayrıca sele borularında da problem vardı. Yeni Aeroad biraz aceleye gelmiş gibi bir izlenim yarattı.
Marka için kötü oldu, imaj hadi neyse de kimseye bişey olmasın o daha önemli...

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Herkese merhabalar.
Uzun süredir Canyon Endurance modellerinin stoğa girmesini bekliyordum. Bugün baktığımda stokların güncellendiğini gördüm. Sipariş etmeyi planlıyorum hesap şu şekilde mi oluyor;

Canyon Endurace 7 AL Disc modeli için hesaplayalım;
Bisikletin fiyatı 1550 dolar, paketleme 20 dolar. Toplam 1770 dolar + 282 dolar (Türkiye'ye geldiğinde ödeyeceğim %18 vergi) + 219 dolar gönderim bedeli = 2071 dolar bisikletin bana maliyeti. Buda bugün kuruyla 17000 tl civarı

Canyon Endurace 7 AL kumpas fren olan modeli için hesaplayalım;
Bisiklet 1250, paketleme 20 dolar. 1270 dolar + 228 dolar vergi + 219 dolar gönderim bedeli = 1717 dolar. Ortalama 14150 tl

Hesaplar bu şekilde doğru mu?

Aradaki ortalama 3000 tl fark için kumpas fren yerine disk fren almaya değer mi?

İki bisiklet arasındaki diğer farklar ise şu şekilde;

Disc fren olanda tüm kablolar içerden gidiyor.
Kumpas fren modelinde Fulcrum Racing 900 jantlar kullanılmış. Disk fren modelinde DT Swiss E 1850 jantlar kullanılmış.

Teşekkürler.

• Muhteşem
Tepkiler: Engerek
Geri