Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Dolmoyan Alüminyum disk frenli bir bisiklete 17000 TL vermek sizin bileceğiniz iş elbette ama 17000 TL ye karbon Giant vereyim size. R7000 setli. :) :)

Scudo
@Dolmoyan1500 dolara carbonu da bulunmaktaır Endurace CF 7

@Dolmoyan bende uzun zamandır canyon'nun stoklarına bakıyorum ve hesaplamalar yapıyorum. Yaklaşık olarak bende sizin gibi bir fiyata ulaştım. 1500€ değeri geçmediği sürece bu fiyata yakın olacaktır diye düşüncem var. Bu arada internette gördüğüm yorumlarda siparişe
(link)
bu ürünü de eklemek gerektiği yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: Dolmoyan
@atilayb 17 bin tabiki yüksek bir rakam fakat burdaki stok sorunlarına ve ortalama fiyatlara bakınca canyon için değer diye düşünüyorum. Tabi burda van rysel edr af 105 9500 tl fiyatıyla çok cazip fakat stok sorunu uzun süredir devam ediyor ve yeni stoklarla fiyatın 12-13 bin seviyelerine çıkacağını düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@Dolmoyan bence canyon marka bisiklet ve decathlon marka bisikletin aynı eş değerde olduğunu düşünmüyorum.

@atilayb kesinlikle bende aynı düşüncedeyim. Edr af 105 in Stok geldiğinde fiyatının 12-13 bin seviyesine çıkacağını düşünüyorum. Edr af 105 ile aynı donanım seviyesinde canyon endurace 7 al almak daha mantıklı gibi. Canyon daha kaliteli kadro ile 14 bine malolacak.
@Electronkksl o zaman Canyon benim sürüş tarzım için daha mantıklı olacak. Teşekkürler.

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: Kadir İLBAY
@Dolmoyan yurt dışından alınan ürün 1500 Euro üzerindeyse ek masraflar çıkıyor. Sizin baktığınız ürünler de tam sınırda gibi, gümrükte takılırsa başınıza iş açarsınız.
Daha önce başına bu işi açmış birisinin gönderisinden alıntı yapayım. Bunlar ödeyeceğiniz yüzde 18 KDV üzerine ilave masraflar:
%18 + %4 vergi , müşavir hizmeti, noter, antrepo, bir de damga pul bedeli mi ne almışlardı ordino sanırım. Toplamda ürünün %30'u kadar vergi ve ek masraf.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
canyon için 100mm gidon boğazı var elimde. ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Dolmoyan yurt dışından alınan ürün 1500 Euro üzerindeyse ek masraflar çıkıyor. Sizin baktığınız ürünler de tam sınırda gibi, gümrükte takılırsa başınıza iş açarsınız.
Daha önce başına bu işi açmış birisinin gönderisinden alıntı yapayım. Bunlar ödeyeceğiniz yüzde 18 KDV üzerine ilave masraflar:

Canyon Endurace AL 7 Disc in fiyatı 1550 dolar. Paketleme ise 20 dolar. Türkiyeye girişte %18 vergi ürün bedeli üzerine ekleniyor. Gönderim bedeli hariç tutuluyor. O yüzden 220 dolar gönderim bedelini eklemediğimizde 1570 dolar = 1290 euro yapıyor. Dolayısıyla 1500 euro sınırını geçmiyor. Kdv 1570 dolar üzerinden hesaplanıyor. Buda 282 dolar yapıyor. 1570+282+220=2072 dolara mal oluyor.
Stok çıkarsa sipariş vermeyi bekliyorum.

Evet ama kullanacağım yollar bozuk olduğu için aliminyum bir bisikletin daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
giriş seviyesi karbon kadrodansa üst seviye aluminyum bir bisiklet hem uzun vade hem 2. elde hep daha mantıklı gelir bana.

• Beğen
Tepkiler: Dolmoyan
merhabalar,

Canyon uyumlu sokma mil arıyorum.

12*100
12*142

• Thread pitch: 1.0mm
buna karşılık gelen başka bir mil varsa oda olabilir.

teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar merhaba,

Canyon Ultimate CF SL bisikletimin rulmanlarını değiştirmem gerekiyor. İnternette araştırdım ama tam net bilgi de bulamadım. Genelde SLX için bilgiler var.

Sitede rulmanlar için 1 1/4" yazıyor. Onlarda tahminimce Üst yatak-AC3544 (35x44x5.5 - 36/45) ve Alt yatak-AC3344 (33x44x6 - 36/45) karşılık geliyor. Canyonun kendi sitesinde bu rulmanların satışı sadece Amerika için var. Aliexpress de buldum benzerlerinden.

Bilgisi olan var ise bu rulmanlar doğru mudur?

Arkadaşlar merhaba,

Canyon Ultimate CF SL bisikletimin rulmanlarını değiştirmem gerekiyor. İnternette araştırdım ama tam net bilgi de bulamadım. Genelde SLX için bilgiler var.

Sitede rulmanlar için 1 1/4" yazıyor. Onlarda tahminimce Üst yatak-AC3544 (35x44x5.5 - 36/45) ve Alt yatak-AC3344 (33x44x6 - 36/45) karşılık geliyor. Canyonun kendi sitesinde bu rulmanların satışı sadece Amerika için var. Aliexpress de buldum benzerlerinden.

Bilgisi olan var ise bu rulmanlar doğru mudur?
(link)

(link) orjinali bu
(link) bu da daha uygun fiyatlısı , rulmanların kodlarını kontrol ederseniz birebir aynı olduğunu görürsünüz

Elimde 2 adet kullanilmamis canyon endurance slx masasi var. Biri siyah biri mavi. İlgilenenler mesaj atabilir.

• Beğen
Tepkiler: ghostt ve Özcan
Canyon Commuter Sport 5.0
Carbon Belt + 8 Gear + 10kg + Hydraulic disc

Henüz yol bisikletim yok fakat yakında bir CF SL 8 Di2 siparişi vermek istiyorum açıkçası. Maalesef bu sıralar stok çok problemli Canyon'da.
Commuter gayet pratik. Giyinme gerektirmiyor ve 5km gibi kısa mesafeler için hayat kurtarıyor. Çok tavsiye ediyorum. Özellikle zincir bakımı gerektirmediği için uzun süre binmesem bile aynı kondisyonda kalabiliyor. Bir diğer avantajı da yolda giderken hiç bir ses duymuyorsunuz (aktarıcı, zincir olmadığından).

Selamlar 👋

B0B67B89-6015-46B1-96EC-145B46055151.jpg

Geri