trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.276
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Dolmoyan Alüminyum disk frenli bir bisiklete 17000 TL vermek sizin bileceğiniz iş elbette ama 17000 TL ye karbon Giant vereyim size. R7000 setli.
@Dolmoyan1500 dolara carbonu da bulunmaktaır Endurace CF 7
%18 + %4 vergi , müşavir hizmeti, noter, antrepo, bir de damga pul bedeli mi ne almışlardı ordino sanırım. Toplamda ürünün %30'u kadar vergi ve ek masraf.
@Dolmoyan yurt dışından alınan ürün 1500 Euro üzerindeyse ek masraflar çıkıyor. Sizin baktığınız ürünler de tam sınırda gibi, gümrükte takılırsa başınıza iş açarsınız.
Daha önce başına bu işi açmış birisinin gönderisinden alıntı yapayım. Bunlar ödeyeceğiniz yüzde 18 KDV üzerine ilave masraflar:
giriş seviyesi karbon kadrodansa üst seviye aluminyum bir bisiklet hem uzun vade hem 2. elde hep daha mantıklı gelir bana.Evet ama kullanacağım yollar bozuk olduğu için aliminyum bir bisikletin daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
(link)Arkadaşlar merhaba,
Canyon Ultimate CF SL bisikletimin rulmanlarını değiştirmem gerekiyor. İnternette araştırdım ama tam net bilgi de bulamadım. Genelde SLX için bilgiler var.
Sitede rulmanlar için 1 1/4" yazıyor. Onlarda tahminimce Üst yatak-AC3544 (35x44x5.5 - 36/45) ve Alt yatak-AC3344 (33x44x6 - 36/45) karşılık geliyor. Canyonun kendi sitesinde bu rulmanların satışı sadece Amerika için var. Aliexpress de buldum benzerlerinden.
Bilgisi olan var ise bu rulmanlar doğru mudur?
(link)