Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Ne var abi bu canyon bisletlerde anlamadim paran var bislet gelmiyo boyle sacmalik mi olur mus? Bastir parayi baska bisi al nedir yani mevzu anlamadim . . .

@mariokaldato
amaç nirvanaya ulaşmak :)
mesele bisikletin gelmesi değil . gelirse sorun çozülür.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Burak_Cakir
:D bu musteri potansiyeli oldukca kanyon daha cok bekletir milleti varmi boyle bi sacmalik ya sayfa canyon kullanicilari sayfasi ama cogunlugu odemesini yapip bekleyenlerden olusuyo anlamiyorum cidden bu trib beni aşiyor abi basarim parayi alirim pisletimi polemige girmem

kendi adıma konuşmak gerekirse altımda bisikletim var, yana döne bisiklet gelmesini beklediğim yok. hatta göndermeyi planladıkları tarih benim için ideal o zamana kadar da kenara para atıyorum.para falan da ödediğimiz yok ayrıca.

neden beklediğim özelinde soru işaretlerini aştıktan sonra neden özellikle canyon olduğu konusuna gelirsek sadece bir fotoğraf paylaşmak istiyorum.

e72b4933d7d1e4f4a781b81700183.jpg

Daha bugün güzel bir 33km lik tur yaptım çok şükür bisiklet gelmeden şuankini satmam, kimsenin para ödediği yok kargo çıkmadan para sizde hep, ister iptal et ister kredi çek bütçeni aşıp buradaki esnafın yüzünü güldür :) tabi kadro beğenmekte ayrı sorun

@mariokaldato

Şöyle söylemek isterim; bulunduğum şehirdeki her bayii ya dolaştım ya da telefonla aradım, dedim ki açık açık "Canyon - Canyon x 19 / 100 TL param var, bana aynı full 105-5800, Mavic Jant Seti, Fizik Sele donanımlı hangi carbonu verirsiniz?".
Dediler ki, "Onu veremeyiz bunu veririz, zaten o da yok İstanbul'dan gelecek, bu kadar bekleyeceksiniz." Ağzımın salyalarını silip, yüreğimin aşkını ezip gözü kararttım. Yaş olmuş 37, "artık güzel bir yol pisikletine bineyim" dedim.

Ha İstanbul'a gidip almışım, ha Alaman ellerine. Şansım yaver gitti açıkçası. Aldım ve geldim. Memnun olur muyum? Deneyip göreceğim ama Mustafa Bey'in yolladığı o resmi ben de çok sevdim.

Benim hikayem budur, ayrıca Ülke Esnafıma da helal olsun, pek tok satıcılarmış(sözüm muhatap olduklarımadır sadece), hem de teşekkürü borç bilirim , çünkü; sayelerinde yol yordam öğrendim. Buradaki herkes gibi, Ben de verdiğim paranın karşılığında bana en çok hizmet edecek, en kaliteli Pisikleti almak isterim. Netekim , aynı paraya daha iyisi vardı da biz mi almadık ? :eek::eek:

@mariokaldato
baştan bunların olacağınız bilsek biz de farklı alternatiflere yönelirdik. ben şahsen daha birkaç gün önce haberdar oldum bu olaydan. yani canyon'un yalancılığının mağduru olduk.

ha şimdi neden gidip başka bisiklet almıyosun dersen, ilk başta kadro boyu bulamıyorum (165 boyundayım) ikincisi, hadi ön spariş geçeyim kapora ödiyeyim bana özel küçük kadro boyu getirseler desem bu sefer de yine bekleyecem canyon ile aynı sürede gelecek bisiklet (aslında bunu daha önce denemiştim ama bazı meşhur bisiklet mağazalarımız kapora ödeyerek küçük kadro boylu bisiklet ön sparişi almayı reddettiler) yurt dışına gidip başka marka almayı düşünüyorum ama onu da yapamayacam sanırım çünkü hem bisikletleri beğenemiyorum bi türlü (canyon'un asıl özelliği aktarma ekipmanlarına kadar her yeri gerçekten diğer markalara göre cezbediyor) hem de araştırıp gidip alma süreci beni ürkütüyor, sorun çıkarsa diye.

uzun zaman araştırıp bir bisiklet beğenmişken şu anda tekrar sıfırdan başlayıp, uzun uzun araştırıp yepyeni ve bambaşka bir bisiklet beğenme arayışına girmek çok zor geliyor, bu biraz da kişiden kişiye değişen bir özellik, kimisi hiç özenmeden-seçmeden gider alır ürünü. kimisi kılı kırk yarar ve beğenene kadar uzun süre çabalar. ben bu ikinci gruptanım. zaten kendi yapıyor olduğum önemli işlerim var onlara kafa yormam lazım, bu bisiklet mevzusuna sıfırdan kafa yormaya başlamaktansa bisikletin geleceğini sandığım süreçte yaptığım gibi kendi işlerimle ilgilenip bu olaya hiç kafa yormadan bekleyecem sanırım. mevsim yaz olsaydı farklı davranırdım.

@mustafa ç
Guzel bislet ama bem hala bu canyon sahibinden olma duygusunun tamamen bir sartlanma oldugu dusuncesindeyim. Hani rols roys araba gibi bisey bu ; paranlada olsa kolay kolay sahip olunan bisi degil ya onun gibi sanirim.yinede ayni fikirdeyim canyon olmasin x marka olsun parayi basip alayim tiko para

@mariokaldato

canyon parayı bastığın an alınabilen bir şeydi. bu her zaman böyle idi. ilk defa bu tarz bir durum yaşatıyor.
rols roys pahalı bir otomobildir sanırsam, canyon ise ucuzluğuyla meşhur.
kısacası rols roys ile canyon örneklerinin alakasız olduğunu düşünüyorum.

buradaki kişiler bu olayları yaşayacaklarını bilmeden aldılar ki daha önceki dönemlerde canyon alan birçok kişinin bisikleti gerçekten de çok kısa sürede geliyordu. ben de yazın spariş geçtim, kısa sürede göndereceklerdi ama kartta sorun çıktı benim. sonra vazgeçtim almaktan çünkü rengini beğenmeden alacaktım biraz. kendim vazgeçmiş olmasam ve kartımda sorun çıkmasa bisiklet çok çok kısa sürede elimde olacaktı (satın aldıktan 2 gün sonra kargoya verilmeye hazır dedi, vazgeçmeseydim 10 gün geçmeden bisiklet elimdeydi, keşke vazgeçmeseymişimdiyorum şimdi :) ) burada canyon avukatlığı yapmıyorum, canyon'a benden çok küfreden yoktur bu konu altında mesajlarıma bakabilirsiniz.

ama illa ki bu konuyu gören diğer bisikletli arkadaşlar bizi sanki kendi isteğimizle ve bu süreci baştan bile bile bu işe atılmış kişiler olarak göreceklerdir. bundan kaçış olduğunu sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Muaz Ş. canyonun ucuzluğu ile meşhur olması diye birşey yok, specialized giant trek cannondale leride fabrika çıkış veya maliyet + %10/15 fiyatları ile satılsa onlarda bu fiyatlarda olacaklar... maşallah @volkan.g beyin ki rolls royce gibi durmuyor ama porshe carrera gt gibi durmasıda iyi birşey :)

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve Muaz Ş.
@alpyese
ben buna değinmedim. o mesajda arkadaşa cevap verirken değinilen konu canyon'un "neden diğer markalara göre ucuza geldiği" değil, canyon'un "pahalı bir bisiklet olup olmadığı" idi. sizin yazdığınız farklı bi konu ve evet dediğiniz gibi canyon gelip burada mağazaya girse fiyatı fırlar. canyon'un ucuzluğuyla meşhur olmasından kastım tabiki cebimizden çıkan paranın azlığı (yani rols roys saltın almıyoruz demek istiyorum) kelimeler anlatılmak isteneni farklı aktarabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve alpyese
@mariokaldato eylül ayında yol bisikletimi ısrarlı bir arkadaş zorla satın alınca ben de apar topar bisiklet bakmaya başladım. nasıl olsa yeni sezon ürünleri de çıktı 1 2 hafta bakar hemen alırım dedim. 1 aylık araştırmanın sonu umduğum gibi olmadı. hem renk güzel olacak, insanın içine sinecek hem de kadrosu boyunuza uyacak. açıkcası bulamadım hatta canyon siparişi verdikten sonra da bisiklet bakmaya devam ettim ama bana cazip gelen bir bisiklet şuan yok. o yüzden değil martta haziranda dahi gönderseler bekleyeceğim.

Pedal Dostları, bugün en nihayetinde bisikleti kendi imkan kabiliyetimle kurdum. Lütfen gözünüze ters gelen veya ısıran bir şey olursa lütfen söyleyin. Kullanım kılavuzunu açtım ve öyle kurdum. Teşekkür ederim.

https://i.hizliresim.com/pBvv4L.jpg
https://i.hizliresim.com/Z7222A.jpg
https://i.hizliresim.com/vnYYQv.jpg
https://i.hizliresim.com/ML99PN.jpg
https://i.hizliresim.com/7M22PY.jpg
https://i.hizliresim.com/vnYY84.jpg
https://i.hizliresim.com/0mbbNZ.jpg

Açılış videosu çekemedim maalesef. Yarın kısmetse ilk tura çıkacağım.

Geri