Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Selamlar, Almanya'da kargo teslimleri nasıl bilen var mı? Yani Türkiye'de evde yoksanız kargonuz bir kaç gün en yakın şubede bekler. Almanya'da da aynı durum geçerlidir diye düşünüyorum ama emin olmakta fayda var:)

Mart'ta Düsseldorf'a gideceğim, dönüşüm 5 gün sonra Münih'den olacak. Acaba mağaza da hiç mi hazır bisiklet yok, bedenimize uyan bir tanesini direkt alsak güzel olurdu:):)

Scudo
@azzurro Alacağınız modelin kadro boyuna göre internet sitesinde farklı tarihler mevcut fakat, genel olarak 7 Marttan sonra ve 4 Nisandan sonra diye görünüyor. Facebook üzerinden chat yaparsanız Fabian size en kısa sürede konuyu açıklar diye düşünmekteyim. İngilizce sıkıntı olacaksa, yada yabancı dil call center'e arıyarak Gülşen Hanımı isteyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: azzurro
(link)

Her bedeni mevcut, niye hickimse bu modeli dusunmuyor anlamiyorum. :/

@Bora_s ben düşünüyorum:) zaten derdim gitmişken stoktaki ürünlerden birini alabilmek. Yalnız senin modelin siyah beyazı stokta yok. (Teker farkı ve sram deneme istediği de var tabi)

Bu sebeplerden Ultimate Al slx 9.0 sl'e heveslendim.

• Beğen
Tepkiler: Bora_s
Siyah beyaz herkeste var.. Sari kirmizi ates rengini alin, renklenin :) (galatasarayli degilim)

@Bora_s

Tercih edilmeme nedeni, daha ucuza karbon kadro'ya sahip modelin alınabiliyor olması. Alu kadro kullanıp, karbon kadrolara geçmek isteyen çok insan var. Sizin daha önce bahsettiğiniz, 300 gram hafiflik, insanlar için o kadar da önemli bir fark değil. Kadro iyiyse, ileride her türlü yatırım yapılır.

Kadro ağırlığı 1220 gram
(link)

Kadro ağırlığı 940 gram
(link)

Jant ve belki az da olsa grup set nedeniyle, al modeli daha hafif.

@Bora_s saol dostum asla sarı kırmızı olmaz demiyorum ama kombinesi olan bir Besiktas'li olarak secim siyah beyaz:)

• Beğen
Tepkiler: Bora_s
(link)

Linkteki bisikleti alsam gümrük vergisi öder miyim? 1689 dolar bisiklet fiyatı.

@dramorey

1500 dolar ve altı bisiklet bakmanız lazım yoksa masraflar uçar gider siz değil gümrük şirketi çekecek aksi taktirde

• Beğen
Tepkiler: dramorey
@dramorey

Yanlış hesaplamadıysam eğer, 1511 euro yapıyor. Seçtiğiniz model gerçekten güzel. Dövizin düşmesi beklenebilir!

bu konuyu kaybetmeyelim yaşatalım.. ölmesin yazık :( :D

@Dogannn Endurace'nin CF serisinde Ultimate CD 7.0 eş değer bir bisiklet var fakat, jant seti değişik. DT Swiss , mavic aksium ile ne gibi bir fark yaratır? Siz aldığınızdan kısa süre sonra başka jant setine geçtiniz. Mavic ile youtube deki videolarda mavic hep geride kalıyor, aksium olsun, kysrium olsun.

@Osman Tuğrul şöyle söliyim aksium u hiç kullanmadım direk zonda ya geçiş yaptım. forumda bu iki jantı kıyaslıyabilecek kullanıcılar bu konuda daha iyi bilgi verebilir size. ama KYSRİUM jant setim olsaydı kesinlikle jant değişimine gitmezdim. bence KYSRİUM set jant zonda ile aynı belki daha ii olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Osman Tuğrul

Amatör tecrübem ile yazayım. :) Kadro açıları ve gurup set dişli oranları haricinde ciddi bir fark yok. Yerinizde olsam Ultimate serisini tercih ederdim. Jantların ağırlıkları da birbirine çok yakın. İki model için söylüyorum, jant için değil de, kadro kalitesi ve gurup set dişli oranlarını ön planda tutun derim. Misal 52/36 aynakol oranı bana daha cazip geliyor.

@NKurtuldu olsun ksyrium equipe bile olsaydı bende değiştirme gereği duymazdım yani en azından zonda ile değiştirmezdim :D bence mavic kalitesi campagnolo dan daha ii eşit fiyatta jantlar için bu :D

Geri