Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@İlker Karakuş

Sıralamasını hatırlamıyorum ancak "Shipping" dediği kısım teslimat, "Billing" dediği kısım ise fatura.

Scudo
siparişi 27 haziran - 1 temmuz teslim olarak gösteriyorlardı. sipariş onayındaki pdf'te bu tarih var.
bana hiçbir bildirim gelmedi ama şimdi siteye aynı model için baktım, 25-30 temmuz yazıyor.
teslim tarihleri sürekli değişiyor deniyordu da bir tedirgin oldum. benim tarih değişirse bilgi verirler mi?

@hashus1099

Mail ile bilgilendirme yapıyorlar. Hatta bazı durumlarda teslim tarihinden önce bisikletin hazırlanıp gönderildiği bile oluyor. Forum içerisinde yaşanmış örnekler mevcut. Bence tedirgin olmanıza gerek yok.

Merhaba,

Ben de benzer süreçleri yaşamış birisi olarak birkaç ekleme yapmak isterim.

Canyon.com internet sitesinde istediğiniz model için sipariş aşamasında çıkan tarihler o andaki sipariş durumuna göre verilir. Sipariş sürecinde siz sipariş verdikten sonra siparişiniz diğer siparişler ile beraber işleme alınır. Bu aşamada yeni bir tarih ile karşılaşmanız çok muhtemeldir.
Canyon, bisikletinizin montaj, ayar ve kuryeye veriliş zamanını siparişinizi işleme alırken gelen diğer siparişler ile beraber tekrar programlar.
Benim geçen sene başımda verdiğim sipariş sırasında çıkan kuryeye teslimat tarihi, sipariş işleme alındığında 15 gün öteye atmıştı.

Bu sene ise Almanya'dan farklı bir markadan (Rose) karbon bisikletimi gidip fabrikadan teslim aldım. Tax Free evraklarımı düzenleyip bana verdiler. Bisikleti kolisi ile beraber havaalanına götürdüm. Havaalanında gümrük görevlisine tax free evraklarını (check-in işlemi sırasında bisiklet taşıyacağımı ve tax free yapacağımı bildirdim) verdim. Gümrük görevlisi ürünü görmek istedi ve kutuyu açıp gösterdim. Tax free evrağına yasal mühür bastı ve onayladı. Sonrasında kutu uçağa alındı ve İstanbul'da uçak iniş sonrasında teslim aldım. Gümrük görevlisi tarafından onaylanan belgeyi fabrikanın muhasebe/finans sorumlusuna gönderdim. Tax free yaptığım tutar Türkiye'de verdiğim döviz hesabına bir hafta içinde (SWIFT ile) gönderildi.

Almanya'dan internet sipariş ile veya fabrikadan (oraya giderek) bisiklet alma konusunda daha detaylı soruları olan arkadaşlara özelden bana ulaşmaları halinde bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim.

Kolay gelsin,
Şimdiden hayırlı olsun,

@İlker Karakuş iç bacak boyumu ben 81 cm ölçtüm. Small size 83 cm'den başlıyormuş. Ayakkabıyla falan bence sıkıntı olmayacak.

Medium size 1.79 mt. toplam uzunluktan başlıyor bu arada. Telefonda konuştuğum böyle bilgi verdi bana.

Bir arkadaşımın arkadaşında XS endurace var. Sağolsun akşam yanına gideceğim ve deneyeceğim. Sürpriz oldu :)

Evet gelişmelerden haberdar edeyim sizleri. Siparişi 31 Mayıs'ta oluşturmuştum. 1 Haziran'da ödeme linkini gönderdiler ve ödemeyi yaptım. Sonra sipariş onay formu geldi. Bir baktım ki "13-16 Haziran gönderi tarihi." Tabii ben panik. Aradım ve telefona Luca denen çocuk çıktı. "Maalesef bu hafta sevk edemeyeceğiz. Ama yine de Pazartesi konuşalım." dedi.

Sonra siteden başka biriyle yazıştım. Bana UPS takip no'larını verdi. Şu anda ürünler kalacağım otele doğru yolda. Muhtemelen yarın veya Pazartesi otele ulaşır.

@fblisaru Yani toplamda 1 Hafta mı fark ediyor?

sevgili canyon kullanıcıları ben canyondan

(link)
modelini almak istiyorum acaba bu modele çocuk koltuğu taktığımız zaman bir problem yaşarmıyız taşıyamama gibi bir durum olabilirmi kızım üç yaşında ve 13 kilo bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim stok durumunu kaçırmadan çözmem lazım bu konuyu ingilizcem de olmadığı onlarada anlatamadım :):D

@emrah sökmenberk Merhaba hocam, yazınız üzere googleda ufak bir araştırma yaptım gördüğüm üzere çocuk koltukları arka bagaj ile sağlanabiliyor. Canyon'un Grand Canyon modellerinde ise arka bagaj deliği yok. Arka bagaj takamayacağınız için, çocuk koltuğu da takmanın mümkün olmadığını düşünüyorum. Ufak bir fikrimdir yanlışım varsa affola.

@Osman Tuğrul bey çok teşekkür ederim ilginiz için geçen sene carraronun sportive 227 serisinde kullnıyorduk bagaj olmadan takılabilen model bizim koltuğumuz

(link) hatta bu model

buradan dün geçtik mi ??? Hiç hatırlamıyorum :D

@Volks geçmedik tabiki yanlış olmuş hiç bakmadım yükleyince :))

@alpyese burası tam olarak neresiydi? tam fotoğraf çekilecek yer.

Geri