Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

bugünün indirimi
750$ indirim hiç fena değil.

Aeroad CF SLX 9.0 LTD
(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
@Groims Şu ilk geldiğinde parıl parıl oluyor ya bu siyah, ilk günü hatırlıyorum ben de. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

@dramorey kadro M mi? Hayırlı olsun kazasız belasız pedallar

@Groims ve @dramorey ;
Arkadaşlar endurance'larınız ortalığı yakıyor...Güzel günlerde bol keyifli sürüşler dilerim...Arkadaşım da full sram force Giant marka bisikletini elden çıkartıp endurance 7.0 modelinin siparişini vermişti...Gümrük vergisini dün yatırdı en kisa sürede elinde olur, kendisi foruma üye olmasada Bursa'ya bir Canyon daha gelmiş bulunmakta :)

• Beğen
Tepkiler: dramorey ve Groims
Herkese teşekkürler.

@drumbanger kutu açılışı yok mu, Welcome to a Community of Passionate Cyclist yazısını görmek bile yetiyor :)
@İlker_Yılmaz, teşekkür ederim. Bursa'ya selamlar. Uludağ çıkışlarında beraber fotolarınızı görürüz inşallah.

@dramorey size de hayırlı olsun. Güle güle binin.

@Groims

Merhabalar bisikletin yanında alınan aksesuarlarında vergisini geri alabiliyor muyuz yani mesela alacağım bisiklet 2200€ aksesuarlar ile birlikte 3000€ filan oluyor taxfree komple ödenen fiyattan kesiliyor dimi?

• Beğen
Tepkiler: Groims
@cüneyt aygün

Teşekkür ediyorum

Beyler Canyon'larınız çok tatlı, güle güle kullanın :)

@erdal yılmaz, Alu kadro ile çarpsaydı tamir edilemeyecek kadar kötü hale gelirdi. Şu bisiklet eskisinden bile sağlam hale gelecek bir şekilde tamir edilebilir. Karbon kadro herkese göre değil ama, haklısın.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri