Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Canyon Kullanıcıları Kulübü

daha önce aralık ayındna teslim gözüken birçok model stoğa gelmiş

Scudo
Endurance disk kırmızı modeli çok güzel olmuş.

Aeroadlara da 105 set seçeneği gelmiş. Fiyat düşürme açısından güzel olmuş bence.

arkadaşlar, bende disk frenli karbon endurance model var . ön fren sıkık halde ileriye doğru yüklenince hafif bir boşluk var. sanki bir şeyler tam oturmamış da oynuyormuşş gibi. tüm bağlantıları çıkarıp, tekrar takmama rağmen bunu engelleyemedim. bu genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi oluyor? bilgisi olan var mı?

@trainspotting35 CANYON H31 ERGOCOCKPİT CF model gidon var. bahsettiğiniz türdekinden değil.

üstteki vida ile sıkılacak bir durumu yok. zira bahsettiğiniz civata iç kısımdaki yuvarlak, üstteki vida içine girdikçe sıkışan, gidonu maşaya bağlayan bir göreve sahip. sökünce bunu gözlemledim.

@kenanyusuf Kenan Bey ben bisikletiniz de nasıl gidon var araştırma yapamam ki :):) ama mantık aynı olmalı alttaki bölümün en incesini çıkartıp sıkmayı deneyin tam sıkmıyor olabilir.

Sizin gidonunuz da yanda olan civatalar arka tarafta mantık aynı mantık sadece şekil farklı dediğim gibi yapın bence.

• Beğen
Tepkiler: kenanyusuf
@Kenan Akıncı

Ayakkabı olarak, Sidi Kaos öneririm. Gerek kalıbı olsun gerek sağlamlığı olsun kaliteyi hissettiriyor.
Pedal olarak, shimano 105 veya ultegra. Look markanın da bir modeli var da aklıma gelmiyor. Belki arkadaşlar yeşillendirir.

ÖNEMLİ
Arkadaşlar no:12 kadro kulağına ihtiyacım var. Nasıl tedarik edebilirim. Elinde fazla olan var mı? ya da almanya dan ucuza kargolar mısınız parasını versem?

@trainspotting35 haklısınız. önceki mesajda fotoğrafı ekleyemedim :)

bu gidon üstünde görünen civataların hiçbirisi o boşluğu almıyor. fren sıkılı iken ileri-geri baskı oluşturunca bir oynaklık var. birkaç aylık bisiklet. aldığımdan beri öyle. bu durumu disk frenli olduğu için rotor ile tekerleğin esnemesine bağlıyor, bu yüzden bir boşluk olacağı aklıma gelmiyordu. Dün bir arkadaşım aldı denemek için, bunda boşluk var dedi. Kontrol edince fark ettim.

Bugün de gidonu söküp, belirtilen ölçülere göre tekrar sıktım. Düzelme olmadı. Bisikletin her yeri taş gibi, lakin bu kısımda bir oynaklık var.

Hani özellikle yapılan bir şey mi, yoksa bir arızası mı var emin olamadım.

Dosyalar

• Inkedcanyon-7_LI.jpg
    Inkedcanyon-7_LI.jpg
    91 KB · Okunma: 55
Elimde No25 kadro kulağı mevcut, uygun fiyata vereceğim

Herkese Merhabalar uzun zamandır USD nin düşmesini bekleyen CANYON hayranı olarak gümrüksüz getirebileceğim bir makina buldum. :)
ENDURANCE için yorumlarınızı almak isterim 105 setli diğer tüm markalarda ( salcano vs hariç ) bu fiyatlara kapı teslim bulmak artık imkansız gibi...
upload_2018-11-6_11-0-49.png

@Aydın Glldg Gümrüksüz getirebileceğim derken vergiyi katıyorsunuz işin içine umarım.

Vergisi ile beraber 10000 tl ye gelecek bu bisiklet size.

@Aydın Glldg

vergiyi ürün bedeli üzerinden ödüyorsunuz kargo hesaba katılmıyor yani 1399 + 16 dolardan 1415 dolar'ın %18'i olacak Yani euro olarak 1240 ve 1700'e kadar da yolu var gümrükten KDV ile çekebilmek için. Zira 1700'e bisiklet yok!

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Aydın Glldg bildiğim kadarıyla kargo hariç 1500 dolar ya da 1500 euro yu geçtiği taktirde ekstra işleme tabi oluyor bunun altındaki değerlerde elinizdeki değeri 1,18 ile çarpıp ona göre hesap yapıyorsunuz yine kargoyu kdv nin içine sokmuyorsunuz. Bu durumda yaklaşık 10000 tl ye geliyor 105 setli karbon bir bisiklet güle güle kullanın ama elinizde bu kadar nakit para (kredi kartına tek çekim) satış yapamayan esnaf fırsatlarına bir göz gezdirin derim. Ultegra setli bir bisikelt bile denk gelebilir sanki.

evet yani ultegra 8000 serisi 2018 modellerde de vardı. Bir de v-fren alıyorsunuz zaten. Ellerine kalanlardan birşey bulunabilir belki.

yorumlarınızı için çok teşekkürler bende hata hesapta :harika:açıkçası hata yapıyorum.... kdv yi atladım
en iyisi gidip almak olacak yine yoksa canyon bize her türlü pahalıya gelicek :((

Daha dün dolaştım MERİDA SCULTURA 400 - 6 ay önce 7,5 diyen esnaf kardeşim şimdi 10,5 dan bahsediyor bakalım belki bir fırsat denk gelir.

Herkese teşekkür ederim kısa bilgilendirme için....
Umarım bir gün CANYON lu olarak yazmak nasip olur :))

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Aydın Glldg sahsi fikrim , CANYON bir cok markadan daha kalitelidir. Ancak herseyden once butce tabii ki.
kesin "0" alacaksaniz ve 2nci el dusunmuyorsaniz ve diger urunler ile arasinda fiyat farki cok olmaz ise , bence CANYON'u tercih edin :)

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@a.valverde çok teşekkürler zaten 6-7 aydır kıvranarak tekrar siteye dönüp dönüp bir Canyon olsunda endurance ultimate artık farketmez dememim sebebide oydu ancak heyecandan zannedersem hesap hatası yaptım.... ( artık nasıl odaklanmışsam 1500 e ):acpsnr:

Bazene yurtdışına çıkma imkanım oluyor CANYON unn bulunduğu bir bölgede arkadaşımız var olmadı onu aracı ederek gidip alacağız bu sevda başka türlü son bulmayacak ...

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Geri