Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro 052 - 2020 Model Yol Bisikleti Aldım

A

Anonim

Silinmiş hesap
Biliyorum birçok kişi yeter demiştir :) ama bugün çok şükür Carraro 052 modelini aldım, tiagra setli aldım. Bisiklet çok hoşuma gitti yalan değil. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah🙏🏻

b0204f9c-be1a-49c0-ae70-8c86e2d1116e-jpeg.229933
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Amin. Hayırlı olsun diyelim... Ben de bugün bir Carraro modeli aldım ve çok beğendim...
 
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
Hayırlı uğurlu olsun hocam Allah kazadan beladan esirgesin. Benim de çok hoşuma gitti tasarımı falan, aşırı yağmur yağıyordu Kayseriye getiremedim eve, arabada eşyalar olduğundan koyamadık. 56 kadro aldım boyuma ideal diye düşünüyorum.
 
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun tekerinize taş değmesin :) ben de 3 gün önce 2019 model bayide elde kalmış carraro 052 aldım. Tiagra set gıcır gıcır cidden.
 
  • Beğen
Tepkiler: ZALK ve Ali Eren
Ben de siz bu sefer ne kadar indirim aldınız diyecektim 😀😀
 
@Anonim elde kaldığı için 3800 fiyatı vardı biraz pazarlıkla 3600 e aldım. Fakat 2020 modeldeki aynakol ruble oranının 34-50 den 36-52 olarak değiştiğini sanıyorum. 2019 modelle kadro tasarımı ve markasız carraro jantlardan rodi markalı jantlar haricinde bir farkı yok diye biliyorum. Ama jantlardan çok şikayet edildiğini biliyorum ağırlığı olsun, umarım Rodi airline size istediğiniz performansı sunar :) kaza bela biz ne kadar dikkatli olsakta sürücülerin insiyatifine kalıyoruz yine de sağolun :)

Son olarak 2020 modelinde aynakol rublesindeki dişlinin artması tam yarış bisikleti havasına sokmuş makineyi. Sağlam idmanlarla bu makine çok güzel işler çıkaracaktır diye düşünüyorum. İyi forumlar :)
 
@özgür duygu hocam gerçekten ruhuma işlemiş gibi pazarlık 😀 4.000₺ aldım, pedalları değiştirdim, matara kafesleri falan hepsi içinde 4K buldu :)

@cbkarabulut Ah be dostum keşke ben olsaydım güzel bir pazarlık atardık, iyi olurdu 😀 Allah utandırmasın çok sevindim gerçekten
 
@Anonim yüzde 15 yani hatta pedal medal ekleyince daha fazla. O zaman ben bu hafta gt almazsa sizden rica ediyorum İstanbul bayilerini arıyoruz nakit yeni 062 fiyatı için 😀😀
 
@özgür duygu hocam 062 için buldum bile size, 5.700 uygun olur mu? Kadıköye gidecek olursanız yer tarif ederim oradan alırsınız :) 6.000₺ tutuyordu 250-300₺ kargo ücreti ödüyorum dedi. Pazarlıkla 5.700₺ alınır o bisiklet :) ben çok fazla yeri aradım, bir yerde kargo dahil 5.900₺ yapıyor Konyada haberiniz olsun 😀
 
Alırsam Kadıköy tarafından alıcam zaten paslaşırız hakikaten o zaman👍🏻
 
@Anonim Çok sevindim, güle güle kullan..Kazasız şürüşler dilerim..👍😊
 
Hayırlı olsun güzel makine. Ben de severek kullandığımdan oğluma da hd disk frenlisini 4500 e aldım 2019 model.
 
  • Beğen
Tepkiler: abidin3714
@özgür duygu tabii ki hocam ne zaman derseniz. Ben orada bir bisikletçi ile tanıştım, araştırdımda adamlar gayet güvenilir ve düzgün insanlarmış :) ben biraz kılım hocam, ince eleyip sık dokumayı seviyorum sanırım :)

@HakanAydn çok ama çok teşekkür ederim üstadım :) çok mutlu oldum sevinmenize sağ olun, var olun :)
@Şerif Feridun kesinlikle çok güzel bisiklet carraro, doğru bir tercih hayırlı olsun tekerine taş değmesin inşallah
 
@özgür duygu hocam 062 için buldum bile size, 5.700 uygun olur mu? Kadıköye gidecek olursanız yer tarif ederim oradan alırsınız :) 6.000₺ tutuyordu 250-300₺ kargo ücreti ödüyorum dedi. Pazarlıkla 5.700₺ alınır o bisiklet :) ben çok fazla yeri aradım, bir yerde kargo dahil 5.900₺ yapıyor Konyada haberiniz olsun 😀

ben de 062 arıyorum, hangi mağazada buldunuz acaba o fiyata?
 
@_anubis_ hocam kadıköy Hayat Bisiklet, kargosuz ücretini düşürün ve ben gelip alacağım deyin pazarlığınızı atın bu fiyata alırsınız. Ben Kayseri’de olduğumdan dolayı alamadım maalesef. Ellerinde de var birçok kadro çeşiti.
 
Hayırlı olsun hocam, 2020 tasarımlar benim çok hoşuma gidiyordu gerçekten çok şık. Benim de gözüm nasip olursa 062 modelinde 😃 Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın 😊
 
Yeni bisiklet alan herkese hayırlı olsun. Allah kaza bela göstermesin. Gün geçtikçe bisikletliler olarak yeni neferler kazanmak mutlu ediyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Anonim Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle. Siz bisan grand tour almıyor muydunuz ben mi yanlış hatırlıyorum ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Nurullaah18
Geri