Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro bisiklet tercihi ve tavsiyeler

@sspl aynı fikirdeyim.Toplamaya çalışılırsa 4bin seviyesini bulur. Tur için gerçekten çok uygun bir tercih olur. Magura fren sistemi,Lastikler ve vites sistemi müthiş. şahsen tur planım olsa ilk ve tek tercihim olurdu.

• Beğen
Tepkiler: gok ve sspl
Scudo
Geçen yıl piyasaya çıktığını görmedim.?Toplama bisikletten daha hesaplı gözüküyor.Magura fren ,brooks b17 sele hediyesi,tur bisikletçiliği yönünden donanımsal tüm ayrıntılar bisiklette mevcut gözüküyor.2016 modeli merak ediyorum.

F/p acisindan carraro mantikli duruyor.

öncelikle merhaba, forumda yeni sayılırım. bisiklet almaya karar verdim. son zamanlarda ilgim giderek artmaya başladı. en son 12 13 yaşımda kullanmışımdır. fiyat segmenti olarak 800-900 arası bakıyorum. fazla bütçeyi aşmamak şartıyla. aklımda carraro sportive 220 var. hem servisi yakın hem de carraro hakkında yorumlar iyi. carraro sportive 220 kullanıcılarından ve bisikletten anlayan kardeşlerimden yardım bekliyorum.

O miktarlara çıkmışken biraz daha üzerine koyarak, içinde çelik aksam olmayan, nispeten daha az ağırlığa ve daha iyi donanıma sahip bir bisiklet alabilirsiniz. Örneğin; Carraro Sportive 224 gibi (İkinci elde daha uygun fiyatlarla da karşılaşırsınız tabi). Vereceğiniz farktan daha fazla bir karşılık alır ve ileride pişmanlık duymazsınız diye düşünüyorum.

dediğim gibi bütçeyi aşamam. bu fiyata bile zor çıktım :(

mosso legarda serisi fiyat/performans oranında carraroyu dövüyor haberin olsun bi araştır onu da

@REFGA seninle aynı düşüncedeydim baştan. Fakat biraz daha araştırarak forumdaki arkadaşlarıda dinleyere 224 aldım. Bir tık daha atlarsan iyi yaparsın diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: sercansekkin
@REFGA

Merhabalar,

konu açıp yanıt gelmesini beklemek yerine Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü sayfalarında gezinerek aradığınız yanıtı daha hızlı bulabilirsiniz. Oraya da mesaj attığınızı biliyorum ancak mesaj atıp beklemekten ziyade geriye dönük sayfaları kurcalamanızı tavsiye ederim öncelikle, zira oldukça geniş paylaşım mevcut o sayfalarda, selamlar.

Carraro modellerini uzun süre kullandım.Sizi pişman etmez fakat bisikleti tanımaya başladıkça sizi soğutacaktır.Ağır bir bisiklet düşük donanım satın alacaksınız çünkü o paraya.Benc eğzerine biraz daha para koymaya bakın,Decatlondan BTWİN 540 yi öneririm.
Ha yok nem sadece haftasonları süreceğim uzun vadeli düşünmüyorum derseniz,gidin bir bisikletçiye ve en beğendiğiniz bisikleti seçin! İyi pedallemeler! ;)

@ÖmerMurat araştırdım fakat 220 ye dair bir yorum bulamadım :) tavsiyen için teşekkür ederim yinede.

@REFGA

Merhaba,

tek bir seriye ait yılların paylaşımı olan sayfalarda özellikle o modele dair yorum bulamamanız da modelin tercih edilip edilmemesi açısından sizin için yeterince iyi bir referans noktası olsa gerek diye düşünüyorum öyleyse.

Biliyorsunuz bisiklette ne kadar ekmek o kadar köfte durumu aleni bir durum, bu yüzden belki kısa bir süre daha bekleyip, bütçenizi bir tık daha yukarı çıkararak en azından CS 224'le bu işe girişmenizi tavsiye ederim. Yok illa ki bütçem bu kadar da derseniz yapacak bir şey yok, içinde bulunduğunuz durumda alacağınız bisikletten maksimum keyfi almaya bakacaksınız, kolay gelsin. Selamlar.

En yakın 224 ile arasında 160 tl var. Diğer cs modelleri ile dahada fark büyüyor. Kararı sen vericeksin içine siniyorsa al güle güle kullan @REFGA

Bu modelim hiç mi kullanıcısı yok?

güncel

hiç mi yok?

s

İyi araştırırsanız carraro sportive 225 i 1000 tl ye bulabilirsiniz ben buldum fakat şehrimden uzak bende arayış içerisindeyim

Carraro 806 elite ben de almak istiyorum. Sifir ayarin da 2015 model 1000 tlye buldum. Carraro sportive 225 le arasinda kaldim. Bisikletiniz hakkinda yorumlarinizi alabilir miyim ?

Geri