Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Banti iyi dusunmussunuz. Benim sedona da kablolarin kadroya degdigi yerleri hep cizmis hatta boyasini bile kaldirmaya baslamis. Seffaf ince bir bant cekmem lazim.

Scudo
@Berke K. Berke Merhaba...Yıllardır Alısverısımın oldugu Bisikletcımden 1900e 2015 modelini buldum Carraro 052...Fiyatı indirttim baya..Suan elınde 56 kadro varmıs..Boyum 1.70 Bacak boyum 76-77 Buyuk gelır mı? Gidip deneyecegim de is yogun bakamadım Pc den foruma bakayım dedim 77x0.67 dusunursek 54 kadro daha uygun degil mi ona gore sıparıs verıcek...Yorumun icin tesekkur ederım sımdıden

@merlinsalcano
Ben 1.75'im 56 kullanıyorum geçenlerde 1.70 bir arkadaşım denedi rahatsızlık hissetmedi.

• Beğen
Tepkiler: merlinsalcano
@Berke K. Tesekkur ederim...Pek fark yokmus aslında 1.70-.175 Bacak boyunuzu ogrenebılır mıyım Kardesım..Gıtmeden aklımda fikir olsun..Simdi zaten tanıdık gidince denersin dıyebılırsın ama denerım olur uzun yolda acı verır o yuzden tecrube arıyorum..Bacak boyum 76-77 benım senın kac acaba..Tekrar Tesekkurler

@merlinsalcano

81 cm.

Merhaba arkadaşlar. Kafamda bir kaç şüphe ile Bende bu bisikleti almaya karar verdim sayılır.
Bu bisiklete sahip olanlardan bir kaç fotoğraf rica edebilir miyim acaba ?

@ahmtayd
Bu konuda ve yol bisikletlerimizin fotoğrafları konusunda yeterince fotoğraf var zaten?

@ahmtaydimage.jpg

Arkadslar yeni aldim bisikleti istanbuldan golcuge gittim 110 km 4 saat 18 dak surdu yorgunluk disinda bi agri sizi yoktu ertesi gun donus yaptim istanbula 4 saat 38 dakika surdu fakat seleden mi anlamadim bacakaram yara oldu boyle uzun sure binip aynibskintiyi yasayan var mi ?

@kızıl_sakal Öncelikle Hayırlı Olsun Bisikletiniz. Carraro 052 Grubumuza Hos geldiniz.Yara olma sebebi ;
1-Tayt veya Jelin kötü olması dokusu yani.
2-Sele nin asırı sert asırı yumusak olması olabilir.
3-Tayt dısında birsey giydiyseniz uzun yolda normal bu durum tayt alın.Veya taytınız var icine boxer giyerseniz bunlar yapar.
İyi Forumlar.

image.jpg @Lenora Nora tesekkur ederim. decathlondan almistim tayt kaliteli bisey almak lazim ozamn sele de sert geldi biraz. Ya ise gidip gelmek icin aldik bisikleti binemiyoruz ya aher gun aksam oturuyorum seleye agri var mi diye olmuyo sabah da aynibsekilde odamda bakip duruyom cok kotu ya :(

@kızıl_sakal
Selenin sertliğinden, tayt kullanmamaktan veya uzun süredir bisikletle uzun yollar yapmıyorsanız alışana kadar ağrı yaşarsınız.

Sele kılıfı almayı düşünüyorumda yol bisikletindr nasıl bi görüntü olur ya da iyi bi sele önerisi olan var mı

tayt'ın üstüne jelli kılıf tavsiye etmem. iyi bir tayt işinizi görecektir.

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu bisikleti almayı düşünüyordum, bütün mesajları okudum, konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim.

Kron XC750 macerasından sonra yol bisikletine geçmeye karar verdim. Asıl önceliğim Carraro 032 modeliydi fakat bu yıl nedense sitesinde yok. O yüzden 052 modeline yönlendim, ki zaten bu fiyat civarında en iyisi bu galiba. Fakat karşıma Mosso 730TCA modeli çıktı ve ikisi de aynı fiyatlarda.

(link)
(link)

Lastiğin markası ilginç geldi, onun dışında Mosso biraz daha ucuz duruyor liste fiyatında. Siz olsanız nasıl bir seçim yapardınız?

Arkadaslar ben de almayi dusunuyorum.
Alma diyen var mi?:)
Boyum 1.76 sanirim 54 kadro boyu alacagim.

Geri