Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Scudo
Bu bisiklete sahip olan arkadaşlar boylarını ve kullandıkları kadro boylarını yazabilirler mi acaba?

062 mi alsam acaba biraz bütçeyi zorlayıp...

@Lenora Nora

Siparişimi verdim. Benimki de (bir aksilik çıkmassa elbet) 4 güne elimde. Sizinki de benimki de hayırlı olsun, kendime de size de kazasız belasız sürüşler diliyorum.;)

052 almaya karar vermiş biri olarak takipteyim :) 1.70boy için 52cm sanırım uygun. iç bacak boyu 75cm 54'te olabilir diye düşünüyorum. kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Konudaki resimler görünüyor mu? Galiba linkler kırılmış biri söyleyebilir mi eğer görünmüyorsa yenilerim.

Yazı ve fotoğraflar güncel düzenlemede yardımcı olan @BF Okuru abiye teşekkürler. :)

Hayirli olsun, guzel bir inceleme olmus. Carraro'nun 2015 modellerini ben begeniyorum, ben de gectigimiz ay Tiagra seti olan cyclocross modelini aldim (CX Giro). Ayni donanimla baska markalara baksam epey fark oderdim. Tiagra grupsetten gayet memnunum, bekledigimden cok daha akici buldum. Kadroyu saymazsak tum komponentler alaninda bilindik markalar zaten, Selle Royal, FSA, Shimano vs. Kadronun isciligini ve mat gorunumunu de begendim. Salcano estetik konusunda bu seviyede degil mesela.

• Beğen
Tepkiler: Berke
052 veya 062 kullanıcısı varsa başka, bana mesaj atabilir.
Küçük bir grup kurduk 052 hakkında soru ve önerilerimizi konuşuyoruz on 052, bir 062 kullanıcısı olmak üzere 11 kişiyiz şu anda.

@pietro Leatherchest
Hayırlı olsun sonunda geldi demek.

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
@pietro Leatherchest
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah
Kadro boyunuzu ve bisikleti ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim ?

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
@pietro Leatherchest
Teşekkür ederim tekrardan hayırlı olsun

@Eray Topcu
Lastik, gidon boğazı ve sele borusu farkı var.

@pietro Leatherchest
Hocam boyunuz kaç acaba ?
Ben 1.70 ile 54 ve 52 arasında kaldım en son 52 siparişi verdim

@ismail.yüksel
Ne gibi bir değişiklik?

Geri