Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

aha, benimle aynı boyda birisi :D
ben alırken 58 var dedi satıcı, ben ölçmedim ama hiç de 58 gibi gelmedi... küçük. sanırım en büyük boy 56
fakat 56'da hiç de sorun çekmiyorum. rahat.. alet akıyor.
193 boy 90 kg.

öte yandan benim mi şanssızlığım bilmem, lastikler övüldüğü kadar değil. 200km filan yol yaptım, belki 100 km daha fazla olabilir.. ama birisi patladı. yanında iç lastik taşıma şart.

• Beğen
Tepkiler: kreatifdizaynir
Scudo
Telefon açın ve kadro boyu seçeneklerini sorun, sonra sipariş verin. Sipariş vereceğiniz site bilindik ve güvenilir bir site değilse, sipariş vermeden önce seçtiğiniz siteyi forumda, sikayetvar.com da, internet üzerinde vs araştırın, ondan sonra sipariş verin.

• Beğen
@SAVAŞ Sayı olarak fazla değiliz tabii, bende kendi türümden birini görünce seviniyorum :) ahaha

Bilgi için teşekkür ederim, siteyi arayıp bir sorayım. Umarım boyuma uygun bulabilirim.:komik:

@Cengo Teşekkür ederim bilgilendirme için. Selamlar...

@kreatifdizaynir
İnternette işte kadro sıkıntısı var bir şekilde gelip görerek ve deneyerek almanız daha iyi olur ucuz bir şey değil çünkü.

@Cengo
@ismail.yüksel

Hadi ya :(( Savaş bey 56 kullanıyormuş, sıkıntı yok demiş ama.. Bilemedim.. Bu model çok içime sindi.

@kreatifdizaynir 56 kadro boyu o boyla nasıl kullanıyor bilemiyorum, mantıken mümkün değil. biraz da iç bacak boyuna bakar bu işler ama yine de küçük. kendisi rahat kullandığını söylese de bisiklet kadro geometrisi uymaz bacaklar fazla kıvrılır.

@kreatifdizaynir
Denemeniz lazım Samet bey...

• Beğen
@kreatifdizaynir en basitinden bulunduğun yerde bi 56 boy varsa, bir dene. seleyi gidonu ayarla. onunla bi tur at. bi gör.

ben de müsait olduğum ilk anda benim kadroyu ölçecem. buraya yazarım.

• Beğen
ölçtüm: 58 cm (aynakol'un başlangıcından selenin başladığı yere kadar)
adam doğru söylemiş ya la;)
bu da bana derse olsun.

13-14cm de selenin çıkıntısı var.

• Beğen
@SAVAŞ Çok teşekkürler! Demekki 58'den aşağısı bizi kurtarmıyor. :koptum:

Arkadaşlar emin olmak adına sorayım. 181 boy 81 cm bacak boyu var. 56 kadro almayı düşünüyorum. Doğru mu düşünüyorum ?

Not: 1 kere hata yaptım tekrar yapmayayım.

185 cm boy 82cm bacak boyu ile bana hep 51cm - 54cm çıkıyordu hesaplamalarda, bisikletçiye bu şekilde gittim, 54cm. alacağım diye, orda hepsini denedim, en rahat ettiğim, en uygun 48 cm. çıktı gerçek bisiklet üzerinde denediğimde. Ve 48cm aldım, her gün kullanıyorum, gayet memnunum.

Ön hesaplamalarınızı yapın ama mutlaka deneyerek alın.

@Cengo Yol bisikleti baktığınıza emin misiniz ? Bana daha çok ön amartisörlü şehir bisikleti bakmışsınız gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Umut Tekin Fitness bisikletim var. Sabit maşalı. Kendi bisikletimi, deneyerek alma konusunun önemini anlatabilmek, vurgulayabilmek icin örnek olarak gösterdim.

@Cengo
Fitness ile yol ölçüleri farklı ben de bir an şoka girdim 185 boya 48 kadro nasıl olur diye. :D

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Yarış bisikletinden vazgeçtim oturuş düzeninden dolayı. Ben daha çok gezmek için kullanacağım, hız 2. planda. şehir / tur bisikleti almamım daha mantıklı olacağına karar verdim.

Kadro boyu olarak 58 ve 60 cm bakıyorum boyum 1.94 olduğu için.

Ancak gel gör ki, 1750 tl üzeri bisikletlerde bile shimano acera kullanmış adamlar! 1000 tl'lik bisikletlerde de aynı donanım!

shimano doreo olmalı diyorum almışken, 2000 e kadar çıkabilirim ama bulamadım!

ne zormuş arkadaş, 1 haftadır günün büyük bölümünü bilgisayar başında bisiklet araştırması ile geçiriyorum. İşin kötü tarafı türkiyede 58 ve üzeri kadro bisiklet bulmak çok zor!

Bu sevdadan vazgeçicem sanırım.. :/

Geri