Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Scudo
@ismail.yüksel
Biraz daha açıklayıcı olamaz mısınız?

@Berke

Sanırım bu parçalar hakkında yorum istenmekte (olumlu olumsuz yönde) :D

@ceycey84
Soru buysa çok büyük bir fark olduğunu sanmıyorum.

@Berke hocam degisen parcalarin kalitesi yukseldi mi azaldi mi, yoksa malzemeden mi calfilar diyorum daha ne kadar aciklayici olabilirim ki? :)

@ismail.yüksel
O an hangi parçalardan bahsettiğinizi anlayamadım. :) Marka parçalar takmışlar bu senekine ama çok büyük bir fark yarattığını sanmıyorum.

Merhaba arkadaşlar bisikletim elime geçti sonuda.
Gruba beni de alırsan sevinirim @Berke

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke Merhabalar. Konu size ait olduğu için bilgi almak istedim. Maksimum 2000 TL civarı yol bisikleti araştırırken sizin konunuz dikkatimi çekti. Marka hakkında kalite açısından pek bilgim yok. Yani gerçekten bahsetmiş olduğum fiyata alınabilecek bisiklet bu mudur? Yoksa farklı bir öneeriniz olur mu? Teşekkürler.

@Saim Karagöz
Forumda şu anda 14 tane 052 kullanıcısı var başka bir şey söylememe gerek yok herhalde. :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
1 adette 062 olarak ben varım sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Selamlar, yeni bir 052 kullanıcısı olarak ilk 100km'i bitirdim. Gayet akıcı ve rahat geçtiğini söyleyebilirim. Nakit fiyatta 2000 civarına kadar inebiliyorlar. Fiyat / Performans içinde en uygun fiyatlı Tiagra Setli bisiklet olduğunu söyleyebilirim şu anda, ama tabi 1000km'yi geçince daha net yorumlar yapılabilir. Bu arada önceden MTB kullanıyordum (NG650) arasındaki farkı pedal çevirmeden anlıyorsunuz :) Üstelik en korktuğum trafikte ince lastiklerin tutunma veya en ufak sorunda patlayabileceği idi fakat kolay kolay birşey olacağa benzemiyor. Hem manevra daha kolay yapılıyor gibi, hem de geniş olmayan delikli mazgallardan geçince de sorun olmuyor. MTB den biraz daha sarsıyor ama alışınca hissetmiyorsunuz. Güzel bir asfalt bulduğunuz anda ise resmen akıyor dediğimiz olay yaşanıyor :)

üç ay oldu alalı ilk gün körrfez yaptık 195km bisiklet çok rahat ve hızlıydı, selesi rahattı tayt giymeden 200 km yapabiliyorum, janlar akıcı, yokuş performansı tatmin edici, ani hızlanışı gayet yeterli, lastikleri fena değil frenler kuru zeminde iyi ıslakta kayıyor. Berke'nin tespitleri çok doğru. Kilosu 10 yakın tarttım

Carraro052 candır gerisi heyecan! Herkese iyi bayramlar :) image.jpg

Bisikletimi alalı 2 ay olamadı 3. Körfez sürüşümü bayramın 2. Günü yapmayı düşünüyorum toplam km 2000 oldu aynı şekilde aldığım günün ertesi günü körfez yaptım akıyo maşallahı var :)
image.jpg

@Erkin Kalender
Bana ozelden bisikletinizin bir resmini yollarsaniz gruba alabilirim.

İmza hoş olmuş. :)

Merhaba arkadaşlar, bende dağ bisikletinden yol bisikletine geçmeye karar verdim. Uzun araştırmalar sonrası bu konuya kadar geldim :) Ve Carraro 052 modeli benim çok hoşuma gitti. Yalnız kafama takılan bir konu var. Benim boyum 1.94. Ve internette satış yapan hiç bir sitede kadro boyu belirtilmemiş. Nasıl öğrenebilirim kafam karıştı :((

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
@kreatifdizaynir
İnternetten almayın.

Ama yaşadığım yer İstanbul merkeze epey uzak, Çatalca'nın köyünde oturuyorum. Alıpta dönmem çok zor. O yüzden internetten almak istiyorum. Kadro boyu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Geri