Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

@Cem Bayıll
Bence kesinlikle yararli ama dusmemeyi dusunmeyin :) bende ilk aldim 3 gun dusmedim aklimda idi sonralarda ister istemez ilk gunku kaar dikkat olmuyor sonraki 1 hafta 3-4 kere dustum sonralarda zaten dusme olayi kolay kolay olmaz fazla para vermeyin ayakkabiya ben karbon aldim fizik uamo 3 sene kullanirim heehalde baya para harcadik plastik tabanla karbon arasindaki fark o kadar da degil ama onu soyleyeyim :) pedal olarakta look keo isinizi gorur 2-3 gram icin dunya paraya gerek yok ayakkabida btwin harici cok agir 800 gram benim uamolar 254 olmasi lazim baya fark ettiriyor plastik tabanlar 350 civarinda bilmiyorumda ekstradan 1 kilo cok degil mi bide nasil yuruyecen onlarla 1 kilo az degil sonucta btwini tavsiye etmem acele etmeden yavas yavas alirsiniz insallah :)

Scudo
@Onur Gunes

Şimdi gidim 400 500tl bi ayakkabıya versem 1 yıl sonra o bana olmayacak onun için fazla para vermek istemiyorum ve bisikletimle dersaneye gitmem gerekicek bazı zamanlar o yüzden mtb ayakkabısı alayım diyorum tahminen pedal olarak m520 düşünüyorum ayakkabı ise (link) shimano m064 bunun görüntüsü günlük kullanımda biraz garip olur gibi geliyor birde şu ürün indirime girmiş acaba ağırlığı nasıldır (link) görüntü olarak da sıradan spor ayakkabı gibi duruyor yarın bi decathlona uğramayı düşünüyorum

Birde konuyu bayağı dağıttık gibi oldu Berke den özür dilerim :)

Bende carraro 052'yi 1 ay önce sattım.Çok memnun kaldım onu söyleyebilirim.Biraz acele aldım toplamaya zamanım olmadı ama beni pişman etmedi kerata:p

Şu ana kadar SPD ile düşmedim. yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. hatta daha fazla olabilir.
ama Düşme tehlikesi yaşadım. SPD korkulucak birşey değil. Aklınızın kenarında olmalı. dolu kafa ile yola çıkarsanız.
ozaman ağır çekim düşüş moduna geçersiniz :)

Bu arada alacak arkadaşlar kesinlikle SPD R540 Önermiyorum.
(link)

Ben beğenmiyorum ama tekrar masraf etmemek için satmıyorum.

alacaksanız (link)

R550 Alın, hem yine uygun ve bariz anlaşılacak kadar fark var. kalleri kapıyor bu model :)

@Cem Bayıll
Dershane ye bende gitmek isterimde cesaret edemiyorum calinma vs :)
Sizin icin mtb daha iyidir gunluk kullanirsiniz belli olmaz urunlerle ilgili pek bilgim yok malesef.

Berke ozur dileriz konuyu cook dagittik :(

@Onur Gunes

dersane gayet iyi ortam aşağıya bağlamayıp terasta benle olacak yazın etütleri terasta yapıyoruz kışında bulunduğum sınıfta olur

Gelecek yaza bir değişiklik olabilir... :D

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t35.0-12/10558880_603180476468813_1975624573_o.jpg?oh=e2b74b2bb94f6aedb24eee1dcc54835e&oe=53D12DA3&__gda__=1406243251_ef5710ed62c953d2e557cbf1d4b3e601

@Cem Bayıll

@Onur Gunes

Cem ve Onur sorun değil sonuçta bisikletle ilgili ve benim de işime yarıyor bu yorumlar konu dağılmadı... :D

Abi o renk ve kadroya yüksek profil jant bile olur yahu şu güzelliğe bak

@Ayhan Kıravat

Olmasına olur da fiyat bizi aşar. :)
Mesela öyle bir jantı bu bisikleti satsam alamam haha. :D :D

Lastikleri değiştirdik, 25c oldu. 23c lastikten sonra acayip konforlu geldi çok az kalın olmasına rağmen 23 ile 25 arasındaki fark net bir biçimde anlaşılıyormuş. :D

http://hizliresimyukle.com/images/2014/08/05/BeFunky_DSC_0074.jpg

• Beğen
Tepkiler: Exciting ve sall
@Cem Bayıll

1 dişi saymamışım demek gözümden kaçmış. :)

@Raşit S

Abi bisiklet alan kim? Jant değişikliği olabilir belki... :D
Ben 5 sene idare edeyim bunla sonra sen Scott'ı hediye edersin artık. :D

@Berke Kazankaya

Daha iyisini alırız. (salcano apex mesela :D)

Sana 200 dolara Ursus T58 cant çemberleri alabilirim...mi? bakmak lazım.

@Raşit S

Yok abi Salcano benim tipim değil. :D
Jant konusu artık öbür yaza şimdilik sıkıntı yok. :)

Resimler ölmüş, güncelleyelim.

@Berke Kazankaya

Carraro'nun Berke'ye üstün hizmetlerinden dolayı en azından birkaç ürün göndermesi lazım, zira carraro'nun yol bisikleti hakkında internette yorum veya inceleme bulmak zor. ikinci el sayfalarına az çok uğrayanlar bilir tur bisikletimi verip yol bisikleti alabilmek için o sayfaları epey arşınladım son birkaç aydır ve sonunda ben de antrenman bisikleti olarak Berke Bey'in de katkıları ile Carraro cr-race 052'de karar kıldım. anladığım kadarıyla ilk etapta lastiklerimi yolda güzelce bir erittikten sonra 23'ten 25c'lere doğru geçişimiz olacak. şu an sabırsızlıkla kargomu bekliyorum ayın 5'i gibi elime geçmiş olur sonrasında birkaç foto ve 30km'lik kısa parkur sonrası izlenimlerimi aktarırım yine.. kısacası hoşbulduk.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Halil Barış Çaldıran
Berke kardeşimiz sayesinde bende carraro 052 sahibi oldum. Faydası büyük oldu cidden ve bisiklette anlattığından çok daha güzel! Hayırlı olsun sizede, keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Halil Barış Çaldıran
Şimdiden hayırlı olsun diyelim.

Geri