Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

@urkmez39 Pedallarınıza bakınca sanki: Shimano PD-T400 veya T700 gibi yeni SPD Click'R destekli bir sistem gibi göründü bana!

Eğer tahminim doğru ise bunlar SM-SH56 Kal ile geliyor, yani neredeyse ayak bileğinin pedal çevirme hareketi dışındaki herhangi bir hareketinde anında bırakan modellerden (kullanmaktayım). Hala tahminim doğru ise bu bağlamda Yol bisikleti SPD 'leri (büyük olan PRO modeller) kaza anında bu şekilde güvenli davranmayabilirler!?
Ne dersiniz?

Scudo
Evet Pedallarım t400 Click'R rahat çıkıyor bu pedallar ama kaza anında herhangi bir sorun yaşamadım. Ayarlarında en gevşekte olur ise dediğiniz gibi sorun olabilir ama ben orta ile gevşek arasında kullanıyorum, gereksiz hiç çıkmadı şimdiye kadar :) @Scherwin

Bu modeli kullanmamın sebebi ben günlük işe gidip gelirken kullanıyorum ve trafikte çok kolay çözülebilen aynı zamanda ayakkabısı da spor ayakkabı gibi olan bu modeli seçtim.

doğru anladım umarım :)

• Beğen
Tepkiler: Scherwin
@urkmez39 Aynı şeyi şöyledik ;)
Click'R, pedallama ile ilgili hiç bir aktivasyonda gereksiz yere çıkmıyor. Çok güzel kenetleniyor. Ancak dururken unutmak, kaza anı gibi tatsız durumlarda da asla mağdur etmiyor ve kolayca bırakıyor (çok güvenli).
Yukarıdaki mesajımda söylemek istediğim (mesajı düzenledim): yol bisikleti SPD'niz olsa idi (büyük PRO Modellerden) bu kazayı bu kadar sıkıntısız bir şekilde atlatamayabilirdiniz (bilekte burkulma vb. bir durum).
@Saim Deveci Dikkatinizi çekerim :D

• Beğen
Tepkiler: urkmez39
@Scherwin kesinlikle Click'R pedal ile düşmüş olan biri olarak :D havada iken anında çözülüyor. Bunu hissetmiş biri olarak (keşke hissetmeseydim orası ayrı) öneririm kesinlikle. Ayrıca bazen normal spor ayakkabımla sürüyorum hafif bir basınç uygulasa da normal SPD'lerden çok daha sağlıklı normal bir spor ayakkabı ile kullanımı.

• Beğen
Tepkiler: Berke ve Scherwin
@Wes Coast Rider
Hayırlı olsun şimdiden.

@Ahmet.KOÇ ben bu bisikletten kullandım 4 5 ay civarında bir günde 230 km yaptım gayet güzel akıcı bir bisiklet ama nedense birden değiştim mosso 7.8 wizarta geçtim .. ama kötü bir bisiklet degil baya rahat.Jantlarda ilerleyen zamanlarda sıkıntı görebilir arkadaşımız çünkü lastiğinin söküp takmak zor ben şahsen parmaklarımi parçalıyordum hep. Ama.yinede pişman etmeyen bir bisiklet.

fikrimi değiştirdim kron rocket alıyorum pazar günü

@Uptown Cyclist Katiliyorum.komponentler daha ust seviye grupset haric.ama size gelisi 2619 TL belki daha iyi bisiklet bulabilirsiniz fakat maddi olarak sikinti yoksa almaniz cok iyi rs10 jant sonucta yani :)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Uptown Cyclist kronun o modeli hiç beğenilmiyo forumda 1-2 kişi kullanıyodu biride tanıdık memnun değiller ... Ben carraro 052 nin çok daha ağır bastığını düşünüyorum

@TolgaU Ben Audacio 400 kullanıyorum.Arkadaşıma alıyoruz zaten West Coast Rider denen kişi o da arkaşım olur :D 2300'e geliyor bisiklet bize.Lapierre sorduk nakitte 3000 dediler :eek:

• Beğen
Tepkiler: TolgaU
@Ertan M. Accell Kızıltoprak.Audacio 400 için dediler hem de.3300 dediler nakitte 3000 olur dediler

@Uptown Cyclist gerçekten baya pahalanmış ben bedavaya almış gibi oldum bu fiyatı görünce:) gerçi ben bisikleti aldığım zaman kur daha düşüktü ithal markaların sıkıntısı kurdan etkileniyorlar.İyi karar verin arkadaşınıza bence acele etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: TolgaU
@Ertan M. Araştırdık ettik bayağı abi :D Bana da 2500 gibi gelmişti şimdi uçmuş cidden.Kron Rocket iyidir diye düşünüyoruz.Arkadaş beğendi de zaten

@Uptown Cyclist bende seneye kismetse bisiklet alacagim audacio seceneklerim arasinda ama 3000 cok ucuk geldi bana fazla fiyat soylemisler sanki.

(link)

(link)

Bunlar daha uygun bence.:)

Oldukça kullanıcısı olan ve şikayeti bulunmayan bir model yerine Kron tercih edilmesine anlam veremedim ama tercih meselesi tabi.

@Berke Şöyle; Carraro'yu satan yer bize göre resmen üçkağıtçı.Kron'u satan yer ise oldukça güvendiğimiz, bir şey alsak almasak her konu'da yardımcı olan bir yer.Ayrıca ben şöyle düşünüyorum: Audacio 400, 052, Rocket hepsi aynı bisikletler bence.Renk farklı marka farklı.

Geri