İyi günlerde kullan. Bu arada, 2 hafta önce Denizli'deydim. Tam bisikletlik memleket. Ama ailemle araçla geldiğimiz için bisiklet imkanım yoktu ayrıca bu sıcakta gündüz vakti çıkabilen arkadaşlara imreniyorum
Teşekkürederim. Evet Denizli gerçekten bisiklet olarak çok fazla imkanı olan bir yer. Hem Mtb hem yol her ikisinde de müthiş parkurları var. Ayrıca bisiklet tutkunları da oldukça fazla bir daha ki sefere inşAllah diyelim
@Bahadır Ulusoy Ben baktığımda ellerimde 1 tane 54 1 tane 56 kadro vardı Fiyatı 2450 tl idi. Ben telefonla görüştüm havale yapacağımı indirim yapar mısınız diye sordum 2300 e indirdiker ve ellerinde aon 1 tane 56 kadro kaldığını ifade ettiler. Ben havaleyi yaptım siteden bisikleti çekmişler yani 54 kadro var mı yok mu yada daha önce kalmamışta stokta mı gözüküyodu bilmiyorum. İsterseniz arayıp sorabilirsiniz bu durumu
Bisikletim geldi yalnız bisikletin jant akprd ayarı bozuk çıktı servis 50 tl para istedi aldığınız yerle görüşün dedi tabi bende internetten aldığımdan onların bir şey yapmayacağını söyledim hatta bana jantı değiştirsinler falan dedi. Neyse şuan için o konuyu soru cevapta daha ayrıntılı anlatmayı düşünüyorum. Bu arada modeline baksanız 2016 değil mi?
@legolas99353 merhaba günaydın. Bana göre konuyu accel bisiklet ile konuşun. Size onlar yardımcı olacaktır. 2 bayi arasında (biri satıcı, biri yetkili servisi ise) yaşanan durumdan sizin paranız boşuna gitmesin. Sonuçta o jant akordunu ne siz ne de satıcı bozmadı.