Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Scudo
İyi günlerde kullan. Bu arada, 2 hafta önce Denizli'deydim. Tam bisikletlik memleket. Ama ailemle araçla geldiğimiz için bisiklet imkanım yoktu ayrıca bu sıcakta gündüz vakti çıkabilen arkadaşlara imreniyorum

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
Teşekkürederim. Evet Denizli gerçekten bisiklet olarak çok fazla imkanı olan bir yer. Hem Mtb hem yol her ikisinde de müthiş parkurları var. Ayrıca bisiklet tutkunları da oldukça fazla bir daha ki sefere inşAllah diyelim

@legolas99353
bisikletciden.com da internet sitesinde gözükmüyor.Stok durumu hakkında bilginiz var mı?

@Bahadır Ulusoy Ben baktığımda ellerimde 1 tane 54 1 tane 56 kadro vardı Fiyatı 2450 tl idi. Ben telefonla görüştüm havale yapacağımı indirim yapar mısınız diye sordum 2300 e indirdiker ve ellerinde aon 1 tane 56 kadro kaldığını ifade ettiler. Ben havaleyi yaptım siteden bisikleti çekmişler yani 54 kadro var mı yok mu yada daha önce kalmamışta stokta mı gözüküyodu bilmiyorum. İsterseniz arayıp sorabilirsiniz bu durumu

2016 dediler

Bisikletim geldi yalnız bisikletin jant akprd ayarı bozuk çıktı servis 50 tl para istedi aldığınız yerle görüşün dedi tabi bende internetten aldığımdan onların bir şey yapmayacağını söyledim hatta bana jantı değiştirsinler falan dedi. Neyse şuan için o konuyu soru cevapta daha ayrıntılı anlatmayı düşünüyorum. Bu arada modeline baksanız 2016 değil mi?

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    191,9 KB · Okunma: 149
  • image.jpeg
    image.jpeg
    137,9 KB · Okunma: 136
  • image.jpeg
    image.jpeg
    170,8 KB · Okunma: 137
  • image.jpeg
    image.jpeg
    243,2 KB · Okunma: 141
  • image.jpeg
    image.jpeg
    243,6 KB · Okunma: 135
@legolas99353 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, evet bisikletiniz 2016. Üzerinde tiagra 4700 set var. Daha öncekilerde 4600 vardı.

• Beğen
Tepkiler: legolas99353
@legolas99353 merhaba günaydın. Bana göre konuyu accel bisiklet ile konuşun. Size onlar yardımcı olacaktır. 2 bayi arasında (biri satıcı, biri yetkili servisi ise) yaşanan durumdan sizin paranız boşuna gitmesin. Sonuçta o jant akordunu ne siz ne de satıcı bozmadı.

Arkadaşlar bisikletin jantlarını değiştiren var mı ve bundan memnun kalan?

@Matraxex Hayırlı olsun :) Bende ufaktan arıyorumda hep 1800 civarında fiyatlar ve Ankarada hiç sahibinden yok malesef :(

• Beğen
Tepkiler: Matraxex
Geri