Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Carraro CR Race 052

Scudo
54 kadro endurace kadro olarak geçer. Endurace kadrolar sportif ve konforu bir arada vermeyi amaçlıyor.

@Denizcagan
Profil resmindeki bisiklet seninse o bisiklet 2016 değil.

@legolas99353 Uzun süredir piyasada olan bir firmanın sitesinde kadro ölçülerinin vs olmamasını garipsedim. Bende sportif bir kullanım istemiyorum zaten. Fitness bisikleti bulsam aslında düzgün bi tane onu alcamda piyasada çok yok.

Kayseride bir satıcı 2017 model Carraro 052 ye 2600 TL fiyat verdi yanında 100TL değerinde aksesuar vereceğini beyan etti. Kutudan çıkarıp yanında montaj ederim dedi. Sizce uygun mu fiyat alınır mı. 2. Ele yöneldim ama şehir içinde kafama göre bir şey bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: Literary
@hknbyrm
2017 052'nin sıfır fiyatı 3000 civarlarında, 2600'e veriyorlarsa kaçırmayın.

Cevap için çok sağol. Kayseri içinde 2.El Lapierre Shaper 500 var 1800 TL değerlendirebilir miyim.

@hknbyrm 2 hafta önce burda 2 660 tl peşin paraya aldım yanında forma ve suluk kafesi hediye

bence çok iyi fiyat

346b3989-3214-4d5f-8122-4f084f8a2b0e.jpg

@hknbyrm
Hocam baktım da nete 2800 den verenler çokmuş.
Mağazadan %15 e yakın indirim alabilirsiniz. Fiyat genel mağazalara göre uygun görünse de, normal fiyatı bu zaten. Accell bisiklet kendi ürünlerini satan adamlara ne kadar ucuza getiriyor diye merak ediyorum. Mağaza karının aşırı fahiş olduğu kesin.
Lapierre Urban Shapper 500 demişsiniz de o tur bisikleti kategorisinde. Alakasız iki tür bisikletten söz etmişsiniz.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Yeni başlayacağım için tur bisikleti ve yol bisikleti arasındaki farkı pek bilmiyorum. Satıcı 3000 lira üzerinden %15 iskonto uyguladı o şekilde 2600 fiyat dedi.

tek sorun jant darbelerde iç lastiği kesiyor oda benım şansıma çıktı sanırım bisiklet çok güzel

@Özgür Aydn Bana bisikletçinin dediği lastik patlamalarının önüne geçmek için hava basıncının sürekli kontrol edilmesi gerekiyormuş.

dediği yapsan bile değişmiyor decathlonda satılan bantlar var onlarda alıp sarcam yoksa her turda lastik değiştirmekle uğraşçagız

@Özgür Aydn
Hocam janta 5 6 kat kaliteli elektrik bandi çekin, bi daha patlamaz. Jant seridi almanizi onermem, o da patlatiyor bi sure sonra. Jant seridinin yanlari çok patlatti lastigimi.

Aksam oyle bi yapim persembe aksami cikacam bakalim ins bi sorun cikarmaz surekli patlamasi sıkıcı bi durum

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhabalar, ben de sehir bisikleti kullaniyorum simdi carraro cr race 052 almak istiyorum hala kullanan var mi? sizce alinir mi? ben de avcilar pozitif e bakacagim avcilar da oturuyorum ama 2017 almak istiyorum bir de 2018 ne zaman cikar ve beklemeli miyim ? tesekkurler. ve bacak boyum 78 boyum da 176-178 16 yasima girecegim 20 gun sonra kadro boyu 56 dusunuyorum trek 56 kadro yol bisikleti denedim iyi di bacaklarimin kivrimi felan tesekkurler.

Geri