Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Cr Race 062 Kulübü

Sıfır bisikletin kadrosunu sele borusu girmiyor diye eğeleyip düzelten bisiklet ustasını yılın ustası ilan etmek istiyorum.

Scudo
Sorun kelepçede de olabilir yalnız. Çünkü diğer arkadaşın yazdığına göre onunkisi her iki taraf da sıfıra sıfır oturuyor yerine. Ancak bende sağ taraf oturmuyor.
@enzo hocam rica etsem bayiye gösterebilmem için senin kelepçenin her iki tarafının sıkılma derecesini gösteren fotoğraf atabilir misin?

Sıfır bisikletin kadrosunu sele borusu girmiyor diye eğeleyip düzelten bisiklet ustasını yılın ustası ilan etmek istiyorum.

Sorun kelepçede de olabilir yalnız. Çünkü diğer arkadaşın yazdığına göre onunkisi her iki taraf da sıfıra sıfır oturuyor yerine. Ancak bende sağ taraf oturmuyor.
@enzo hocam rica etsem bayiye gösterebilmem için senin kelepçenin her iki tarafının sıkılma derecesini gösteren fotoğraf atabilir misin?

1647850039118.png1647850058655.png

Çok ilginç gerçekten. Benim sele kelepçesi bu şekilde kapanmıyor. Sanırım sorun belli oldu.

Hocam genellikle gözden kaçıyor, bir ihtimal işinize yarayabilir diye yazıyorum. Kullandığınız Alyan iyi bir alyan değil ise istediginiz ölçüde sıkmıyor. Siz sıktığınızı zannediyorsunuz ama aslında iyi bir alyanla epeyce sıkılabiliyor. Ben izaltas alarak bu sorunu cozmustum zamanında.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Kullandığım alyan evet çok kaliteli değildi. Şuan şirketteyim ve aslında izleştaşın alyanı var burada. Ama genede akşam bi götüreyim onlar baksınlar diyorum. Sıkarken kelepçeyi kırarsam daha büyük sıkıntı. Döküm malzemeden yapmışlar çünkü.

Hocam genellikle gözden kaçıyor, bir ihtimal işinize yarayabilir diye yazıyorum. Kullandığınız Alyan iyi bir alyan değil ise istediginiz ölçüde sıkmıyor. Siz sıktığınızı zannediyorsunuz ama aslında iyi bir alyanla epeyce sıkılabiliyor. Ben izaltas alarak bu sorunu cozmustum zamanında.

Bugün bisikleti aldığım yere götürdüm ve sorunumu anlattım. Bisikletin kurulumunu yapan ustadan farklı olarak bu sefer dükkan sahibi de oradaydı. Adam bakar bakmaz sorunu anladı desem yeridir. Sorun fotoğrafda işaretlediğim vidaymış. Kurulumu yapan usta bu vidayı sıkmamış. Bisikletçiden eve yaklaşık 12km sürdüm ve sele borusunda kayma olmadı. Sanırım sorun halloldu.
34D3FD9F-C248-4C90-BF0B-5DF130AFBF6E.jpeg

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
Herkese merhaba. Ben de 062 olmasa da Mavi alarak ekibe dahil oldum.

Bütün komponentleri aynı zaten. Kadronun boya ve desen tasarımları farklı sadece. Benim bildiğim bir farkı yok başka. Hatta 063 lerin frenlerini saymazsak onlar da aynı diye biliyorum tamamen.

EE10E3DF-FF33-4F6A-B7E3-6F074F76C32A.jpeg

Bütün komponentleri aynı zaten. Kadronun boya ve desen tasarımları farklı sadece. Benim bildiğim bir farkı yok başka. Hatta 063 lerin frenlerini saymazsak onlar da aynı diye biliyorum tamamen.

288129 dosyayı görüntüle
Çok güzel ya MaşaAllah. Sanki özel seri çıkarmış gibi carraro gerçekten siyah griden sonra mavi açık mavi çok hoş.

• Beğen
Tepkiler: guzuli
Çok güzel ya MaşaAllah. Sanki özel seri çıkarmış gibi carraro gerçekten siyah griden sonra mavi açık mavi çok hoş.

GRİ-SİYAH çok kötü oluyor bu kadro tasarımına(bende gri siyah kullanıyorum) böyle aero tasarımı nasıl rezil etmişler anlamış değilim.

288129 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun hocam. Düz yol aslanı bir bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: guzuli
Bu bisikleti Aydan Çelik tasarladı. Aydan Bey, kitap ve köşe yazarı, karikatürist, sanat sever bir bisiklet gezginidir. Benim bildiğim kadarıyla 5 tane tasarladığı bisiklet var.

1-Sedona Karnaval Fixie
2-Sedona İstanbul
3-Carraro Manifesto
4-Carraro Troya
5-Carraro Mavi

Ben de Manifesto ve Mavi var artık. Diğer bisikletleri de ayrı ayrı birer sanat eseri gibi.

Troya
E2F934EB-391A-409C-B536-05ABC9DF4E9F.jpeg

Manifesto
1D8146ED-A2A6-4420-A4DF-225EA4142FB3.jpeg

İstanbul
4BF6EB23-DCC9-4A7B-88BC-F875EB23CF39.jpeg

Karnaval Fixie
2A5034FD-90E4-4E29-B0F7-DF67FB4788BD.jpeg

• Beğen
Tepkiler: enzo
Merhaba arkadaşlar, 062 için karbon sele borusu bulabilen/araştıran oldu mu acaba?

Merhaba arkadaşlar, 062 için karbon sele borusu bulabilen/araştıran oldu mu acaba?
Araştırdık, fabrikasyon üretim yok, geometrisi de kendine has olduğundan standart karbon borular uymuyor. Ben sele borusunu bir miktar kestim.

Teşekkürler enzo, ben de sipariş ettim bisikleti ama sele borusu kanayan bir yara gördüğüm kadarıyla. Ben de paralelede ali expreste bu tarz ürünler satan bir satıcıya mesaj attım belki bir öneri gelir.

Değerli dostlar, 062 2022 model ben de aldım 56 kadro. 13.500 mâl oldu. Sizce fiyat bakımından nasıl bu piyasada?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
kullanıcılara sorum vision jantlardan memnun musunuz? Benim Corelli kr300 sora sete almayı planlıyorum bi takım jant seti bunlar hoşuma gidiyor.

Geri