Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Fire serisi bisikletler

Sevgili pedaldaslarim Carraro fire 3.2 uci almak istiyorum. 53 kadro bisiklet 1.80 boya kucuk gelir mi sizce? Ust boru 560 mm civari. Su an bindigim lapierre aircode da o civar. Kullananlarin goruslerini bekliyorum.

177 cm boyum ve 85 cm bacak boyum ile 53 kadro biniyorum. Size de uygun olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: oguzhan83
Scudo
Cevaplar icin tesekkur ederim boyum 1.80 bacak boyum 83. bisiklet harika gozukuyor o yuzden almayi dusunuyorum. Tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
O zamanlar böyle heveslerim yoktu ama 28 Conti ile kullandım. 30 gibi oturuyordu janta. Sanki arka 32 için dar diye hatırlıyorum

Sevgili pedaldaslarim Carraro fire 3.2 uci almak istiyorum. 53 kadro bisiklet 1.80 boya kucuk gelir mi sizce? Ust boru 560 mm civari. Su an bindigim lapierre aircode da o civar. Kullananlarin goruslerini bekliyorum.
1.78 boy 54 kadro kullanıyorum muhtemelen sana küçük gelecektir....

hocam bende 105 setli olanı mevcut yani 1.2 bisikletin kadrosu büyük bende 179 boy 84 iç bacak boyuna 53 aldım tam oluyor 55 büyük olabilir bisikletin üst borusu çok uzun yapısı gereği sanırım
@Bıyıkov fire serisi 700x32 lastik destekliyor mu?
uci 32 yi desteklemiyor diğer kadroyu bilmiyorum aradığımda maksimum 28 takabilirsiniz demişlerdi

• Beğen
Mithat bey cevabınız beni çok rahatlattı teşekkür ederim. Siparişimi bugün vermiştim ama küçük geleceği korkusu vardı. Buradaki pedaldaşlarımın tecrübesiyle 53 kadro aldım. Kadro ölçüleri epey büyük gözüküyor gerçekten. Bisiklet gelince tekrar güncelleme yapacağım.

• Beğen
Tepkiler: Mithat T.
Mithat bey cevabınız beni çok rahatlattı teşekkür ederim. Siparişimi bugün vermiştim ama küçük geleceği korkusu vardı. Buradaki pedaldaşlarımın tecrübesiyle 53 kadro aldım. Kadro ölçüleri epey büyük gözüküyor gerçekten. Bisiklet gelince tekrar güncelleme yapacağım.
hayırlı olsun hocam 3.2 yi mi aldınız

Artık geç ama bende paylaşayım istedim.
Carraro G4 56 kadro kullanıyordum Fire 54 kadroydu küçük olur diye düşündüm ama iki bisikleti yan yanyana koyduğumuz da sadece gidon 10 15 cm kadar aşağıda kalıyor (alın borusu kısa olduğu için ve gidon boğazı gravelde yukarı eğimli Fire da aşağı eğimli ) kadronun geri kalan kısımları aynı boy.

• Beğen
Artık geç ama bende paylaşayım istedim.
Carraro G4 56 kadro kullanıyordum Fire 54 kadroydu küçük olur diye düşündüm ama iki bisikleti yan yanyana koyduğumuz da sadece gidon 10 15 cm kadar aşağıda kalıyor (alın borusu kısa olduğu için ve gidon boğazı gravelde yukarı eğimli Fire da aşağı eğimli ) kadronun geri kalan kısımları aynı boy.
Tesekkur ederim bilgilendirme icin Uci 53 kadro ile uci olmayan 54 kadro geometrileri benzer o yuzden galiba doğru kadro almışım.

• Beğen
Tepkiler: Clal
üzerinde ki lastikler hariç çok güzel bir bisiklet,
Hayırlı olsun.
aynen hocam schwalbe one berbat bir lastik 1500 kilometre kullandım haşat oldular 2 hafta önce durduk yere yavaş bir şekilde yolda giderken yanaktan yarıldı

aynen hocam schwalbe one berbat bir lastik 1500 kilometre kullandım haşat oldular 2 hafta önce durduk yere yavaş bir şekilde yolda giderken yanaktan yarıldı

Lastiği janta oturtmakta çok zorlanıyorum. Tam olarak oturmuyor ve jantın yalpa yapmasına sebep oluyor. Saçma bir ilişkimiz var.

Lastiği janta oturtmakta çok zorlanıyorum. Tam olarak oturmuyor ve jantın yalpa yapmasına sebep oluyor. Saçma bir ilişkimiz var.
Aslında Schwalbe One nispeten kolay oturan bir lastikti. Ben de kış döneminde antreman lastiği olarak kullandım. Levyeleri takarken de kullanıyorsunuz değil mi?

Aslında Schwalbe One nispeten kolay oturan bir lastikti. Ben de kış döneminde antreman lastiği olarak kullandım. Levyeleri takarken de kullanıyorsunuz değil mi?

Evet, hatta 1 levye kırmışlığım var.
062 kullanırken ONE RACEGUARD vardı üzerinde. Onda hiçbir zaman sorun yaşamadım.
Fire 3.2 uci ye geçince ONE RACEGUARD MICROSKIN, TLE TUBELESS EASY ile geldi. Sanki hiç lastik nedir bilmiyorum seviyesine düştüm ya.
Gerçekten kaçırdığım birşey mi var anlamıyorum.
Hadi jant kaynaklı desem
TEAM 35 ile geliyor, onda sorun yaşadım. Sonra Token C45D geçtim onda da aynı sorunu yaşadım. Ne düzgün oturtabiliyorum ne kolaylıkla takabiliyorum. Bir arkadaşım sabun önerdi onun baya bir faydasını gördüm

nedense ben öyle bir sıkıntı yaşamadım ilk patladığında sökerken çok zorlanmıştım ondan sonra olmadı

Dosyalar

• 20230819_183234.jpg
    20230819_183234.jpg
    32,5 KB · Okunma: 44
Yok hocam yok.
Baksana lastiğe
Lastiklerini gp5000 ile değiştirdim. Gp 5000 takarken levye kullanmadan yaptım ve montaj sonrası önceki gibi yalpa yok. Teşekkür ederim carraro bana lastik masrafı çıkarttın.

Geri