Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Fire serisi bisikletler

Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde tramway yolunda rayların arasına sıkışıp kötü düştüm. Sol diz kapağım ve sol omuzum kanadı ama kırık/çıkık yok şükür.

Kadroda zarar yok ama boyası atan yerler oldu. Siyah ruj ile kapatmaya çalıştım fakat pek orjinal durmadı. Daha sağlıklı ve güzel durması için nasıl bir işlem yapmalıyım?

Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun. Çizik konusu en hassas olduğum konudur, bilmediğim bir şekilde hemen hemen her gün bisikletim çiziliyor. Sağ sola bisikleti atan veya hor kullanan birisi değilim tam aksine çok özen gösteririm ama anlamadığım bir şekilde çiziliyor maalesef. Bu konu hakkında Barış abi ya fikir danışmıştım kendisi bana bir adet asetat kalemi önermişti. En yakında kırtasiye ye gidip kırmızı ve siyah renk asetat kalemi temin ettim. En ucuz en düşük modelinden almıştım denemek için tanesi 15 TL idi geçen sene. Asetat kalemi ile çizikleri kapattım ve dışarıdan bakınca gerçekten anlaşılmıyor. Su sıçrama vb gibi durumlarda boya gitmiyor hatta bisikleti yıkamama rağmen tam olarak boyayı çıkartamadım diyebilirim. Siz daha üst seviye bir asetat kalemi alırsanız belki daha iyi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Scudo
Geçmiş olsun. Çizik konusu en hassas olduğum konudur, bilmediğim bir şekilde hemen hemen her gün bisikletim çiziliyor. Sağ sola bisikleti atan veya hor kullanan birisi değilim tam aksine çok özen gösteririm ama anlamadığım bir şekilde çiziliyor maalesef. Bu konu hakkında Barış abi ya fikir danışmıştım kendisi bana bir adet asetat kalemi önermişti. En yakında kırtasiye ye gidip kırmızı ve siyah renk asetat kalemi temin ettim. En ucuz en düşük modelinden almıştım denemek için tanesi 15 TL idi geçen sene. Asetat kalemi ile çizikleri kapattım ve dışarıdan bakınca gerçekten anlaşılmıyor. Su sıçrama vb gibi durumlarda boya gitmiyor hatta bisikleti yıkamama rağmen tam olarak boyayı çıkartamadım diyebilirim. Siz daha üst seviye bir asetat kalemi alırsanız belki daha iyi olabilir.
Benim de sürekli kullandığım yöntem. Mat siyah bisiklet üzerinde iyi çalışıyor kalem. Çok yakından bakilmadigi sürece belli olmuyor.

Hayırlısı ile bende 3 senelik bir aranın ardından
CARRARO FİRE FULL 3.2 ULTEGRA
ile aranızda olacağım bakalım tiagra setten ultegra sete geçiş nasıl hissettirecek

Dosyalar

• fire-full-c32-28-22-v-hd.png
    fire-full-c32-28-22-v-hd.png
    469,7 KB · Okunma: 61
  • Beğen
Tepkiler: keoma
Hayırlısı ile bende 3 senelik bir aranın ardından
CARRARO FİRE FULL 3.2 ULTEGRA
ile aranızda olacağım bakalım tiagra setten ultegra sete geçiş nasıl hissettirecek

Güzel oluyor hocam :) ben gidonu ve pedalları da karbon yaptım, matara kafeslerini de karbon almıştım full karbon olsun diye :) sürüşü bayağı zevkli oluyor. Şimdiden hayırlı olsun

Eyvallah kardeşim aldığın ürün linklerini paylaşırsan ben de göz atarım

Eyvallah kardeşim aldığın ürün linklerini paylaşırsan ben de göz atarım
Hocam merhaba. Bisikleti aldınız mı? Ağırlığı nedir hiç bir yerde bilgi bulamadım.

Bisikleti aldım bir sefer de binme şansım oldu tam olarak tartmadım ama 8-8,5 gibi diye tahmin ediyorum ekipmana göre değişir ultegra kilitli pedal aldım daha takmadım ayakkabı kovalıyorum ben baya bi indirimli aldım şu an 60.000 tl galiba

Bisikleti aldım bir sefer de binme şansım oldu tam olarak tartmadım ama 8-8,5 gibi diye tahmin ediyorum ekipmana göre değişir ultegra kilitli pedal aldım daha takmadım ayakkabı kovalıyorum ben baya bi indirimli aldım şu an 60.000 tl galiba

Bisikletim geldi. Sabah teslim alacağım. Pedalsı kutudan çıktığı haliyle tartıp bilgi veririm.

Bisikletimi Bugün teslim aldım. Aksesuarlarımı bağlayıp fit yaralarımı yapıyorum. Yarın hava iyi olur İnşaAllah. Bu arada mesaj edenler için pedalsız selesiz ağırlığı 8.1 kg, sorularınız var ise cevaplarım.

Dosyalar

• 20230429_185644.jpg
    20230429_185644.jpg
    65 KB · Okunma: 133
Son düzenleme:
aksesuar lazım mesela gidon altı ışık ayakkabı tavsiyesi de alabilirim galiba farklı modelleri aldık seninle bendeki bu (link)
sende ki de (link) sanırım

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
aksesuar lazım mesela gidon altı ışık ayakkabı tavsiyesi de alabilirim galiba farklı modelleri aldık seninle bendeki bu (link)
sende ki de (link) sanırım
Evet benim ki uci olan.
Işık moon 1300lm
Yol bilgisayarı coospo Bc200

Bike fit yaptırmak istiyorum uçuk olmayacak tanıdık yer var mı arkadaşlar

Bike fit yaptırmak istiyorum uçuk olmayacak tanıdık yer var mı arkadaşlar
Aktif pedal dan barış bey ( 05558372163 ) ile görüştüm, 1500 tl fiyat verdi.
Trek de aynı fiyata yapıyor sanırım.
Bende yaptırmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: falcon05
trek te 950 yazıyor ama hala ayakkabı işini halledemedim çok ta kararsızım denemeden almak istemiyorum ama çoğu yerde deneme şansı yok

trek te 950 yazıyor ama hala ayakkabı işini halledemedim çok ta kararsızım denemeden almak istemiyorum ama çoğu yerde deneme şansı yok

house of bike gidin.

Merhabalar,

Elimde fire 3.2 mevcut. Full ultegra, karbon. Ekstra olarak ritchey aero karbon gidon ve ultegra karbon pedallar taktım, yanında da Syncros karbon matara kafeslerini vereceğim.

Kadro durumu genel olarak iyi fakat bir defa düştüm (sert bir düşüş değildi) ufak bir boya atması oldu. Bu hâli ile bisikletimi ortalama ne kadar bir fiyata satabilirim? Faturası mevcut. Bisikleti ikinci el bir bisikletçiden aldım ama 3. ayda sıfırdan fatura kestirmiştim.

Salcano xrs001 den Fire 3.3 uci modeline gectim. 8.1 kilo agirlik ile hafif degil ama ideal. 12li sistem di2 diyecek yok. Ama beni en cok etkileyen inis performansi. Bisiklet cok dengeli olmus inislerde xrs001 göre 2 gömlek iyi. Basarili.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri