Anladım, gidon boğazını kısaltmayı düşündünüz mu hiç? Sele raylari açısından bir sıkıntı oluşturmasın?Evet biraz yakın uzun ayarlardan sonra en rahat ettiğim ayar buydu
carraro fire c1.1 2. el tercih edermisiniz 500 km kullanılmış
Tercih etme kararında fiyat çok önemli bir etken, onu bilmeden fikir yürütmek çok zor.
Şuna yakın mı fiyatı:
evet hocam lütfen yardımcı olun 6 aydır araştırıyorum ilk başlarda yol bisikleti süremem kaygısı ile fitness bike alma amacındaydım; canyon roadlite 6, merida speeder 400 ve giant fastroad sl1 bu üç modelden birisini almak istemiştim özellikle canyonu çok istiyordum fakat beğendiğim modeller İngiltere de idi. İngiltereye gitmek mali açıdan çok zor olduğundan ve kargo hizmetinin de olmamasından bu alabilme imkanım olmadı. Sonra Decathlonda gezerken triban 100 denedim ve 5 dk içinde alıştım bisiklete o andan sonra yol bisikletine karşı olan önyargım biraz kırıldı. Şuan yol için düşündüğüm modeller
1- van rysel edr 105: Bu bisiklet 0 ve ömür boyu kadro garantisi ile 13500 tl
2- peugeot r13: 2021 model siyah 13500 tl
3- sizin linkte paylaştığınız carraro c1.1 carbon: Bu bisikletin carbon teknolojisi ne kadar iyidir bilemiyorum çünkü 50 bine de carbon var 100 bine de. Düşünceleriniz nedir hocam ?
" mtb kullanıcısıyım"
evet hocam lütfen yardımcı olun 6 aydır araştırıyorum ilk başlarda yol bisikleti süremem kaygısı ile fitness bike alma amacındaydım; canyon roadlite 6, merida speeder 400 ve giant fastroad sl1 bu üç modelden birisini almak istemiştim özellikle canyonu çok istiyordum fakat beğendiğim modeller İngiltere de idi. İngiltereye gitmek mali açıdan çok zor olduğundan ve kargo hizmetinin de olmamasından bu alabilme imkanım olmadı. Sonra Decathlonda gezerken triban 100 denedim ve 5 dk içinde alıştım bisiklete o andan sonra yol bisikletine karşı olan önyargım biraz kırıldı. Şuan yol için düşündüğüm modeller
1- van rysel edr 105: Bu bisiklet 0 ve ömür boyu kadro garantisi ile 13500 tl
2- peugeot r13: 2021 model siyah 13500 tl
3- sizin linkte paylaştığınız carraro c1.1 carbon: Bu bisikletin carbon teknolojisi ne kadar iyidir bilemiyorum çünkü 50 bine de carbon var 100 bine de. Düşünceleriniz nedir hocam ?
" mtb kullanıcısıyım"
teşekkürler son olarak van rysel dişli oranları sayesinde yokuşları, r13 e göre bir tık daha rahat çıkar ve düz yolda da bir tık yavaş kalır değil mi
Düz yolda yavaş kaldığını farkedemezsiniz muhtemelen. En fazla inişlerde erken boşa çevirmeye başlarsınız.
valla bisiklet van rysele göre 300 gr hafif ama carbon kadronun dezavantajları var ve bu bisikletin carbon teknolojisi hakkında tereddüt ediyorum sonuçta 100 bine de karbon kadrolar varCarraro fire 1.1 bisikleti mi aktiv olarak kullanıyorum 2021 temmuz ayında 16.000 TL gibi bir fiyata almıştım.şimdi fiyatları biraz uçmuş.
Alacak olan arkadaşlar varsa eğer hertürlü tavsiye ederim ben sele borusunu biraz kısalttım
Yaklaşık 6 cm kadar.beğenmediğim bir şeyi olmadı ama ilerleyen zamanlarda jant seti ni değiştirmek istiyorum.
Tabiki bu sizin kendi tercihiniz ben kadrodan çok memnunum,her türlü zor koşullarda da kullandımvalla bisiklet van rysele göre 300 gr hafif ama carbon kadronun dezavantajları var ve bu bisikletin carbon teknolojisi hakkında tereddüt ediyorum sonuçta 100 bine de karbon kadrolar var
off yine tereddüte düştüm 😅Tabiki bu sizin kendi tercihiniz ben kadrodan çok memnunum,her türlü zor koşullarda da kullandım
off yine tereddüte düştüm 😅
- iki bisiklet arasında 300 gr fark var
- birinde fulcrum racing jantlar varken diğerinde vision var herhalde
- rysel ömür boyu kadro garantisi veriyor
- ve benim alacağım ilk yol bisikleti 🤔
Jant setinizi değiştirdiniz mi,bende de aynı bisiklet var ben geçen hafta değiştirdim yaklaşık 3 bin km sonra.vision Team 30 lar baya bir ağırmışSelam fire 1.1 kullanıyorum, tavsiye ederim. Tek sıkıntılı yanı vision 30 tekerler. Rulman değişimi yapılamıyor freehub komple değiştirmen gerekiyor onun da astarı yüzünden pahalı ben 10bin km sonrası başka marka teker seti aldım. Ayrıca kullanıp almanı tavsiye ederim.Aero bisiklet olduğu için uzanma mesafesi agresif, istediğin tarz turlar için konforlu bir opsiyon olmayabilir endurance geometrili bir bisiklet daha uygun olur.