Yaklaşık 1.5 ay sonra kısa bir değerlendirme ile ek yapmak istedim. Lastik ve jantla ilgili söylediklerim geçerliliğini koruyor. Jant biraz ağır, akıcılığı çok çok iyi değil. Uzun vadede yatırım yapılması gereken konulardan biri olabilir ama antreman yapmak için ideal olduğunu düşünüyorum. Lastikler de daha önce de düşündüğüm gibi ıslak zeminde, yoğun yağış atında bile yol tutuşu çok yüksek ve patlama konusunda şimdilik bir sıkıntı yaratmadı. Kış dönemi ve antremanlar için uygun yaz dönemi ve yarışlar için daha akıcı lastikler kullanmak daha iyi olacaktır.
Bahsettiğim sırt ağrılarım geçti. Seleyi 2 cm kadar yukarı almamın da etkisiyle sürüşlerim daha bir rahatladı. Rubleyi değiştirmekten kesinlikle vazgeçtim. 11 vitesli ve 11-28 dişli sistemini çok sevdim. Uygun vites bulmak bu kadar kolay olunca sürüş de daha keyifli oluyor. Güç anlamında geliştikçe %10 ve üzeri uzun yokuşlar dışında en ufak bir sıkıntı yok. O yokuşları da 65 kadans civrı çıkabiliyorum ki şimdilik fena sayılmaz.
Son olarak garip bir olay farkettim. Bisikletin selesi tam olarak düz değil. Belki 3-5 derece çok zor farkedilecek sevyede sağa bakıyor. Bu hafta servise gidip fotoğrafı çekilip fabrikaya gönderilecek. Bakalım nasıl bir süreç olacak?