Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Fire serisi bisikletler

Jant setinizi değiştirdiniz mi,bende de aynı bisiklet var ben geçen hafta değiştirdim yaklaşık 3 bin km sonra.vision Team 30 lar baya bir ağırmış
evet 10bin civarında yeni jant setine geçtim

• Beğen
Tepkiler: Sabit07
Scudo
Cyclistmag.com.tr deki incelemede Fire 3.3 modelinin M/54 kadronun 8.15 kg ölçüldüğünü yazmış Agit Salman. 3.1 ve 3.2 için çok az oynama olacaktır.
Slm carraro 1.1 fire ile carraro 3.2 kadroları fotoğraflarda aynı görünüyor aralarında fark var mı .

Slm carraro 1.1 fire ile carraro 3.2 kadroları fotoğraflarda aynı görünüyor aralarında fark var mı .
Kadroları aynıdır muhtemelen. Arada fark varsa ekipman(disc fren, jant vs vardır)

Kadroları aynıdır muhtemelen. Arada fark varsa ekipman(disc fren, jant vs vardır)
Bende öyle tahmin ediliyorum ,çünkü birebir geometri leri aynı. Teşekkür ederim

Yaklaşık 1.5 ay sonra kısa bir değerlendirme ile ek yapmak istedim. Lastik ve jantla ilgili söylediklerim geçerliliğini koruyor. Jant biraz ağır, akıcılığı çok çok iyi değil. Uzun vadede yatırım yapılması gereken konulardan biri olabilir ama antreman yapmak için ideal olduğunu düşünüyorum. Lastikler de daha önce de düşündüğüm gibi ıslak zeminde, yoğun yağış atında bile yol tutuşu çok yüksek ve patlama konusunda şimdilik bir sıkıntı yaratmadı. Kış dönemi ve antremanlar için uygun yaz dönemi ve yarışlar için daha akıcı lastikler kullanmak daha iyi olacaktır.

Bahsettiğim sırt ağrılarım geçti. Seleyi 2 cm kadar yukarı almamın da etkisiyle sürüşlerim daha bir rahatladı. Rubleyi değiştirmekten kesinlikle vazgeçtim. 11 vitesli ve 11-28 dişli sistemini çok sevdim. Uygun vites bulmak bu kadar kolay olunca sürüş de daha keyifli oluyor. Güç anlamında geliştikçe %10 ve üzeri uzun yokuşlar dışında en ufak bir sıkıntı yok. O yokuşları da 65 kadans civrı çıkabiliyorum ki şimdilik fena sayılmaz.

Son olarak garip bir olay farkettim. Bisikletin selesi tam olarak düz değil. Belki 3-5 derece çok zor farkedilecek sevyede sağa bakıyor. Bu hafta servise gidip fotoğrafı çekilip fabrikaya gönderilecek. Bakalım nasıl bir süreç olacak?
Sevgili boyıkow bende sizin izlediğiniz yolu izleyerek bundan iki hafta önce lastik leri Continental ile jantları da dura Ace 9100 ile değiştirdim , üzerinde ki jantları çok iti bir fiyata verdim , yaklaşık 1500 km kullandıktan sonr olsu bunlar.
Öncelikle bisikletim 600 gram hafifledi bu arada gidonuda karbonla değiştirdim. Akıcılık anlamında bariz bir şekilde fark oldu.şu anda pedallar ile birlikte 7.6 kilo.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: everhard
Sevgili boyıkow bende sizin izlediğiniz yolu izleyerek bundan iki hafta önce lastik leri Continental ile jantları da dura Ace 9100 ile değiştirdim , üzerinde ki jantları çok iti bir fiyata verdim , yaklaşık 1500 km kullandıktan sonr olsu bunlar.
Öncelikle bisikletim 600 gram hafifledi bu arada gidonuda karbonla değiştirdim. Akıcılık anlamında bariz bir şekilde fark oldu.şu anda pedallar ile birlikte 7.6 kilo.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
Çok sevindim yaptığınız iyileştirmelerin karşılığını almanıza. Ben kazadan sonra yeni kadroyu eski parçalarla topladım. Jant konusuna sıra gelmedi henüz. Lastik şu anda Sworks Turbo kullanıyorum. Power sele ile değiştirdim Fizikten hiç memnun değildim. Birkaç hafta içinde de gidonu değiştireceğim Dubaiden gelirse. Sırada belki de en önemli değişim olan jantlar var. Nasip.

Çok sevindim yaptığınız iyileştirmelerin karşılığını almanıza. Ben kazadan sonra yeni kadroyu eski parçalarla topladım. Jant konusuna sıra gelmedi henüz. Lastik şu anda Sworks Turbo kullanıyorum. Power sele ile değiştirdim Fizikten hiç memnun değildim. Birkaç hafta içinde de gidonu değiştireceğim Dubaiden gelirse. Sırada belki de en önemli değişim olan jantlar var. Nasip.
Teşekkür ederim, şimdilik gayet memnunum,benimde sırada sele var ama henüz karar veremedim.saygılarımla , gidonuda ikinci el buldum Bisico ultimate Carbon 222 gram.önceki gidon kollarımı ağrıtıyordu,ve 44 cm şimdi 42 cm ve kollarım artık ağrımıyor

Dosyalar

• IMG_20220310_134704.jpg
    IMG_20220310_134704.jpg
    110,7 KB · Okunma: 114
  • IMG_20220223_161356.jpg
    IMG_20220223_161356.jpg
    192,8 KB · Okunma: 115
  • Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Teşekkür ederim, şimdilik gayet memnunum,benimde sırada sele var ama henüz karar veremedim.saygılarımla , gidonuda ikinci el buldum Bisico ultimate Carbon 222 gram.önceki gidon kollarımı ağrıtıyordu,ve 44 cm şimdi 42 cm ve kollarım artık ağrımıyor
Kazasız belasız kullanın inşallah. Sele çok bireysel bir konu. Carraro Gravel in no name selesi ile çok rahat etmiştim sonra Fizik Antares hiç iyi gelmedi. Pro Stealth denedim test selesi olarak 2 hafta kadar rahat edemedim. En son Bikefitimi yapan Barış Okuducu nun tavsiyesyle Specialized Power aldım. O günden beri sıkıntım yok.

• Beğen
Tepkiler: Sabit07
Kazasız belasız kullanın inşallah. Sele çok bireysel bir konu. Carraro Gravel in no name selesi ile çok rahat etmiştim sonra Fizik Antares hiç iyi gelmedi. Pro Stealth denedim test selesi olarak 2 hafta kadar rahat edemedim. En son Bikefitimi yapan Barış Okuducu nun tavsiyesyle Specialized Power aldım. O günden beri sıkıntım yok.
Herhalde bende seleyi deneyerek alacağım,en ideali bu.

• Beğen
Tepkiler: Bıyıkov
Alanya mı orası ppdeki yer

Merhabalar,

Bugün ben de aldım fire 3.2 fakat aero karbon gidon takmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz 10 bin’e kadar güzel bir aero gidon önerebilir misiniz?

10.000e alamayacagin cok az gidon vardir. Gule gule kullanin.
Merhabalar,

Bugün ben de aldım fire 3.2 fakat aero karbon gidon takmak istiyorum. Bana önerebileceğiniz 10 bin’e kadar güzel bir aero gidon önerebilir misiniz?

Merhaba,

Geçtiğimiz günlerde tramway yolunda rayların arasına sıkışıp kötü düştüm. Sol diz kapağım ve sol omuzum kanadı ama kırık/çıkık yok şükür.

Kadroda zarar yok ama boyası atan yerler oldu. Siyah ruj ile kapatmaya çalıştım fakat pek orjinal durmadı. Daha sağlıklı ve güzel durması için nasıl bir işlem yapmalıyım?

Teşekkür ederim.

Kadroda zarar yok ama boyası atan yerler oldu. Siyah ruj ile kapatmaya çalıştım fakat pek orjinal durmadı.

Teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun. Oje demek istediniz heralde :)

Geri