Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Fire serisi bisikletler

Uci 3.3 uci kullaniyorum. Fiyatina göre iyi bir bisiklet. 2 dez avantaji var tespit ettigim. 1.si 28mm üstü lastik takilmiyor. 30mm falan isterdim takilsin. 2.si ise stok gidon gerçekten çok kötü. 5.3tede onu kullanmislar. Ben suan zipp jantlar, full karbon gidon sele ve tubeless sistem ile donattim bisikleti gerçekten ilk haliyle arasinda dağlar kadar fark var. Hem sürüş hissiyati olarak hemde agirlik olarak. 7.8 kg civari birşey oldu. 5.3tede jantlar carbon sanirim ona bir gidon takviyesi ile çok güzel bir performans elde edebilirsiniz.

Ama alirken servis vs olaylarini unutun. Yerli firmalarda bu olay yok gibi birsey malesef.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve RmzBurak
Scudo
Uci 3.3 uci kullaniyorum. Fiyatina göre iyi bir bisiklet. 2 dez avantaji var tespit ettigim. 1.si 28mm üstü lastik takilmiyor. 30mm falan isterdim takilsin. 2.si ise stok gidon gerçekten çok kötü. 5.3tede onu kullanmislar. Ben suan zipp jantlar, full karbon gidon sele ve tubeless sistem ile donattim bisikleti gerçekten ilk haliyle arasinda dağlar kadar fark var. Hem sürüş hissiyati olarak hemde agirlik olarak. 7.8 kg civari birşey oldu. 5.3tede jantlar carbon sanirim ona bir gidon takviyesi ile çok güzel bir performans elde edebilirsiniz.

Ama alirken servis vs olaylarini unutun. Yerli firmalarda bu olay yok gibi birsey malesef.

aynen bende gidon ve jantları değiştirdim hemen. Karbon gidona geçmeyi düşünüyorum. Bakacağız duruma

@EmreCavusoglu ve @RmzBurak bilgiler için teşekkür ederim. Evet 5.3 de karbon jant yazıyor özelliklerde. Eğer alırsam gidon değişir bir süre devam ederim sonrasında jant olayına bakabilirim. Servis olarak kurulum yaptıktan sonra kolay kolay bisikletciye uğramiyorum..

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Merhabalar fire 1.3 kullaniyorum lastik olarak 30mm lastik dusunuyordum ama 28 mm ustu desteklemediğini belirtmeniz cok iyi oldu teşekkürler

Merhabalar fire 1.1 kullanıyorum 28mm lastik uyumlu mudur? kullanan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Clal
Merhabalar fire 1.1 kullanıyorum 28mm lastik uyumlu mudur? kullanan var mı?
Kadro kurtarır diye düşünüyorum, genelde en büyük sıkıntı fren kaliperlerinde yaşanıyordu. 105R7000 kaliperlerin de izin verdiği max lastik kalınlığı 28mm. Sıkıntı yaşamazsınız bence.

Merhabalar. fire 5.3 kullanıyorum...Gidon içinden sağa sola dönüşlerde çıt çıt diye ses geliyor.. sizce nedeni ne olabilir?
video yüklemeye çalıştım ama beceremedim sanırım youtube felan yüklemek gerekli buraya atmak için :(

Merhabalar. fire 5.3 kullanıyorum...Gidon içinden sağa sola dönüşlerde çıt çıt diye ses geliyor.. sizce nedeni ne olabilir?
video yüklemeye çalıştım ama beceremedim sanırım youtube felan yüklemek gerekli buraya atmak için :(
Hidrolik hortumu olabilir video görebilirsek daha iyi olur

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Kablolara sunger koymamis carraro teknikerleri. Kablolar gidonu saga sola cevirince ses yapiyor. Cozumu kablolari sokup sunger kilif gecirmek. Hafif donuslerde sorun yok ama gidonu 60 dereceden fazla cevirince tik diye bir ses yapiyor. Surerken pek olmuyor.

Kadro içinden geçen kablolar ses yapıyor. İşçilik kötü. Kadroyu beğeniyorum ama işçilik ve ince detaylar kötü

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve Clal
Kadro içinden geçen kablolar ses yapıyor. İşçilik kötü. Kadroyu beğeniyorum ama işçilik ve ince detaylar kötü
Gercekten çok kötü işcilik. Kadroyu yaglamadan montaj etmisler benimkinde. Komple heryerini sokup yagladim. Suan 0 sorun ama.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve RmzBurak
Gercekten çok kötü işcilik. Kadroyu yaglamadan montaj etmisler benimkinde. Komple heryerini sokup yagladim. Suan 0 sorun ama.

Aynısı yaptık. Eksik parça çıktı. Sonradan fark ettim sele kelepçesi üstünde ki plastik kapak. İsteyince garantiye sormadılar ücret ödemek zorunda kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Clal

Dosyalar

• IMG_7632.jpeg
    IMG_7632.jpeg
    143,2 KB · Okunma: 47
  • 62E6E6CE-6A8F-4419-B544-AC73248878EE.jpeg
    62E6E6CE-6A8F-4419-B544-AC73248878EE.jpeg
    50,9 KB · Okunma: 46
  • Beğen
Tepkiler: ufuq81 ve eXLoRD
Bu sünger malzemeyi nereden edinebiliriz ? Bir de ekstra olarak kılavuz kablo almak istiyorum. İkinci el bir madone aldım, her engebede fren teli olması lazım kadroya değmesini duyabiliyorum. Bir el atmam lazım artık

Teşekkür ederim bilgiler için.. o zaman gidon değişimi yapacağim o esnada hallederiz artık

Sevgili pedaldaşlarım, Carraro Fire 3.1 sahibiyim. Bu bisikletin sele sistemi bana çok zor geldi sele değiştireyim derken vidaları neredeyse yalama yaptım. Bir daha sele değiştirsem vidasını oturtamamaktan korkuyorum. Bu nedenle eski sistem sele sistemi olan bir sele borusu arıyorum ancak böyle bir boru var mıdır bilemiyorum. Böyle bir değişim yapan olduysa eğer benimle paylaşabilirse sevinirim.

Bu sünger malzemeyi nereden edinebiliriz ? Bir de ekstra olarak kılavuz kablo almak istiyorum. İkinci el bir madone aldım, her engebede fren teli olması lazım kadroya değmesini duyabiliyorum. Bir el atmam lazım artık
Benim aldığım bu ürün
Elastromerik Kauçuk Boru 6mm Iç Çap-6mm Et Kal.(2 Metre-1 Adet)
(link)
Sevgili pedaldaşlarım, Carraro Fire 3.1 sahibiyim. Bu bisikletin sele sistemi bana çok zor geldi sele değiştireyim derken vidaları neredeyse yalama yaptım. Bir daha sele değiştirsem vidasını oturtamamaktan korkuyorum. Bu nedenle eski sistem sele sistemi olan bir sele borusu arıyorum ancak böyle bir boru var mıdır bilemiyorum. Böyle bir değişim yapan olduysa eğer benimle paylaşabilirse sevinirim.
Bozduğunuz yerin fotoğrafı var mı ?

Bende Fire 3.3 ile aranıza katıldım. Bisikletten ve grupsetten çok memnunum ancak ilk bindiğimden itibaren bu hidrolik kablolarının kadroya vurma sesi benide rahatsız etmeye başladı. Gidon değişikliği fikrim var bunu yaparken kesinlikle sünger ile bende çevireceğim etrafını hortumların. Birde ön fren kaliperleri çalışırken "pırpırpır" tarzı bir ses geliyor onu tam anlayamadım :) başka dikkatimi çeken bir olumsuzluk olmadı. herkese kazasız, iyi sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Benim aldığım bu ürün
Elastromerik Kauçuk Boru 6mm Iç Çap-6mm Et Kal.(2 Metre-1 Adet)
(link)

Bozduğunuz yerin fotoğrafı var mı ?

Mithat bey sıkıntı olan yer selenin sele borusuna bağlanmasını sağlayan oynak parçanın vidasının karşı tarafı. Ama benim asıl sormak istediğim fire serisine uygun farklı sele sabitlemesi olan bir boru bulabilir miyim?

Capture.PNG

Geri