Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 107

Buradaki olumlu yorumlar neticesinde az önce Carraro Flexi 107 modelini 1338 TL fiyata N11 üzerinden sipariş ettim. İnşallah memnun kalırım.

Scudo
Öğleden önce N11 üzerinden sipariş yaptığım Deniz Bisiklet'ten aradılar. Satış sayfasında bisikletin ağırlığını sormuştum. Biz de tam bilmiyorduk, şimdi dijital terazide tarttık 14,1 kg gösteriyor dediler. Bisikleti kullanıma hazır hale getirip yanında pompa ve kilit ile bugün göndereceklermiş. İnşallah yarın elimde olur. Şahsen rengini çok beğendim. Kadro şekli de Flexi 121 modeline göre arkaya kadar tek hat gitmesi nedeniyle daha şık görünüyor. Dechatlon'daki Btwin Tilt modelleri gibi uçtan uca tek boru biçiminde tasarım daha hoş görünüyor.

@hohenheim bisikletinizi güle güle günlerde kullanın tabi buraya da bol bol fotoğraf atıp bizlerde bilgilendirirseniz çok iyi olur tekrar hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Sn @hohenheim sizin adınıza çok mutlu oldum. Bisikletinizi güzel günlerde, keyifle kullanın.
Kullanım ile ilgili tecrübelerinizi, görsel ve sözel olarak paylaşmanızı istirham ediyorum.
Esen kalın.

Sn @hohenheim eklemeyi unutmuşum.
Eh artık siz de "göbekten vitesliler grubu"ndansınız:harika:
Keyfini çıkarın:)
Ben klasik aktarıcıdan vazgeçemiyorum. Galiba hiç "göbeklenemeyeceğim".
Esen kalın.

@Mesut DOĞRU Teşekkür ederim. Flexi 121 sayfasında sizin incelemenizi ve yorumlarınızı da okumuştum. Aslında tam onu satın almak üzereyken U dönüşü yapıp Flexi 107 modeline karar verdim diyebilirim. Daha çok sahil yolu ve haftasonu gezmelerinde kullanacağımı düşünerek 7 vitesin yeterli olacağına karar verdim. Bir de sadeliği, özel yapısı ve kullanım hakkındaki yorumlar aklımı çeldi diyebilirim.

Evde 2 sene önce bir arkadaşa uyup aldığım Bianchi ADX 2700 29" 27 vites bisikletim de var ama boyundan ötürü bunca zaman birkaç kez kullanabildim. Bir de o zaman acemilikten kadro boyunu da bilmeden tek kalan L boy almıştım. Sonradan anladım ki bana (boy 175 cm) M boy daha idealmiş. Şimdiki aklım olsa 27.5" janttan yukarısını da almazdım. Aracın arkasına asayım desem boyundan ötürü o bile çok zor. Çekmeköy'de oturuyorum, rahat bisiklete binecek yollarımız maalesef yok. O yüzden aracın bagajında sürekli duracak, istediğim zaman çıkarıp binebileceğim bir bisiklet olsun istedim.

• Beğen
Sn @hohenheim kendiniz için en iyi tercihi yapmışsınız. Gönlünüze hoş gelen, kullanım amacınıza uygun, maliyeti, muadillerine göre oldukça ekonomik, performans noktasında ise, muadillerinden asla aşağı kalmayan bir katlanır bisiklet sahibi olacaksınız.

Güle güle kullanın. Göreceksiniz ki; katlanır bisikletin kompak yapısı, basitliği,hafifliği, kıvraklığı, ezcümle; bir bütün halinde size sunduğu keyif ile, sizi, kendisine bağımlı kılacaktır.

Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: hohenheim
@hohenheim güle güle kullanın.. ben de bir süredir takipteyim flexi 107'yi.. çok iyi fiyata almışsınız, kupon mupon vs.denk getirirsem o civarlara ben de ciddi almayı düşünüyorum.. paylaşımlarınızı bekliyorum..

• Beğen
Carraroda Sele borusu kısalığından söz ediliyor boyum 184 Cm sorun olurmu acaba 107 alsam? Dahon tern gibi markalarda 190 cm boya kadar sorun yokmuş deniliyor

@hohenheim
selamlar. muhtemelen flexi 107 yi teslim almışınızdır. olumlu-olumsuz yorumlarınızı paylaşır mısınız? ilaveten n11 deki satıcı (deniz bisiklet) ile kargolama, kurulum vs gibi konularda bir sorun yaşadınız mı?

İyi günler

Haftasonu bilgisayarı pek kullanmadığımdan cevap veremedim. Hava şu sıralar pek dolaşmaya uygun değil. Bisikleti haftasonu kısa süreli kullanma imkanım oldu. Sürekli bagajımda duruyor artık. Katlanır bisiklet gerçekten çok pratik bir şey. Maltepe sahil parkında ve Harem sahil yolunda biraz sürdüm. Göbekten vites gerçekten çok akıcı ve sessiz bir şeymiş. Hafif eğimli yollarda kullanılabilir ama eğimin arttığı yerlerde 1. vites de yetersiz gelebilir. Uzun süre yokuş çıkmak yorar. Sahil yolunda kullanmak keyifli. Koltuğu rahat. İlk izlenimlerim böyle.

Eksik olarak gördüğüm konular ise şöyle:
  • Mıknatıslı kilitleme mekanizması yeterli değil, iyi entegre edilememiş. Dechatlon'daki mekanik kitleme çok daha kullanışlı ve sağlıklı.
  • Direksiyon borusunda kilitleme sistemi yok. Katlandığında sabitleme sistemi olmalıydı. Dechatlon'daki parçaları bulursam takacağım. Yoksa kumaş cırt bant takacağım.
  • Sele borusunda yükseklik çizgileri olması lazım. İndirip kaldırınca tekrar yükseklik ayarı yapıyorsunuz.
  • Ayna kol göbeği altındaki ayağa plastik takılmalı. Yoksa yere sürtmekten boyası atıp zamanla pas tutabilir.

@hohenheim
Öncelikle yeni bisikletiniz hayırlı olsun.yokus performansını artırmak için arkadaki orijinal dişlinin iki diş fazlasını takabilirsiniz.Ben 16 olan arka dişlimi 19 la değiştirdim gayet güzel oldu.Sizede tavsiye ederim.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Sn @410 sele borusunun boyu sele hariç net 50 cm.
Esen kalın.

@hohenheim ağırlığı, büyüklüğü konusunda bir sıkıntı yaşadınız mı taşıma sırasında vs.

@winnetou
Aracım 508 SW olduğundan bagaj sorunu yaşamıyorum. Ağırlığını tekrar tartmadım ama kendim de tartıp kontrol edeceğim. Taşıması kolay, sıkıntı çekmedim. D sınıfı SW aracın bagajının yarısını boylamasına kapatıyor. Daha küçük araçların bagajına yatay olarak tam sığacaktır. İş yerimdeki arkadaşların da ilgisini çekti, hemen hepsi denemek istedi.

• Beğen
Tepkiler: winnetou
@hohenheim ben hala beklemedeyim, kararsızım :) nasıl memnun musunuz, hakkını veriyor mu alet? güzel bir inceleme bekliyoruz sizden..

Ben Geçtiğimiz c.tesi günü bu modeli aldım. Bugün de ilk kez kullandım. İlk izlenimlerim şunlar;
  • Sürüş gayet güzel.
  • Vites memnun edici, akıcı geçişler sunuyor. Şakkıdı, şukkudu zincirin dişliye oturmadığında rubleden gelen sesler yok.
  • Kadronun üzerindeki katlama mekanizması ile gidonun katlanma mekanizması başarılı.
Yorum yapan diğer arkadaşımızın aşağıdaki eleştirilerine bende katılıyorum.
  • @hohenheim

@aakay77 hocam müsait olduğunuzda katlanmış halde fotoğraflarını paylaşabilir misiniz?..

Geri