Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 107

Katlama mekanizması güven veriyor mu ? 1 sene sonra sorun çıkartmaz değil mi ? Nasıldır Carraro ların kalite genel olarak ? Güvenilir marka mıdır ?

Accell bisiklete sordum
Ağırlığına 14.5 kg dediler
Katlanmış haldeki verilerine ise 80x68x25 gibi birşey dediler...

Ağırlığı fazla gerçekten. Belki arka bagaj kısmı parçası değiştirilebilir

Scudo
@korayg ben Carraro 103 flexi kullanıyorum açıkçası katlama mekanizmalarında bir sıkıntı yaşamadım yanlız yüksek süratle giderken sarsıntı fazla oluyor o yüzden katlanırla 40 km lerin üstüne çıkmayı tavsiye etmiyorum bu hızlara yokuş aşağıda erişiyorsunuz düz yolda çok zor :)

@hidromek 3 vites yetiyormu şehirde ? Yokuş olarak ne kadar dik yerleri denediniz ?

@korayg 3 vites yetmedi zaten aldıktan 3 ay sonra bisikleti nexus 8 sisteme yükselttim arada dağlar kadar fark oldu hem yokuşu daha iyi tırmanır oldum hemde daha yüksek hızlara çıkabildim

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Göbekten vites ćokta başarılı degilmis burdaki yorumlara baktım birazda iç güdüyle carraro 107 aldım 1 ay önce. Felaket derecede kötü degil ama çokta başarilı degil. Küçük vitesleri yetersiz. 20" katkanır bis ile sanırsın devamlı hız yapcan vites oranları o kafada...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ahmet_ozge

Arkadaki dişlinin iki diş büyüğünü takarak yokuş performansını artırmak mümkün. 16-24 arası dişli seçenekleri mevcut. Ben 19 olan dişlimi 22 ile değiştirmiştim epey farkı vardı yokuşta.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

uzun süre takip ettim 107'yi göbekten vites olayı için. ama içimde hep soru işareti vardı en sonunda dahon mariner d8 aldım o kadar yüsek meblağa çıkmak istemediğim halde..

@winnetou aynıyız hocam...Bende aynı yolda ilerliyorum şu an :D
Mariner D8 yorumlarınızı merakla bekliyorum, iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: winnetou
@mgencer05
Zinciride uzatmak gerekir bir kaç bakla sanırım

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ahmet_ozge Gerekmeyebilir sizin kadronuzda tekerin ileri geri hareket etmesine olanak veren boşluk vardır muhtemelen tekeri biraz öne getirerek problem çözülür.

• Beğen
Tepkiler: ahmet_ozge
Yakın arkadaşımın bendeki Dahon'u görmesiyle başlayan katlanır isteğini Carraro Flexi 107 ile yerine getirdik.

Bisiklet gerçekten çok hoşuma gitti.

Vites grubu zaten bendeki Vitesse i7 ile aynı; Nexus 7 göbekten vites sistemi var.

Bisikletin ağırlığı aşağı yukarı yine Dahon Vitesse i7'mle aynı diyebilirim.

Gidonda Dahon'dan artı olarak yükseklik ayarı var. Bu çok iyi bir özellik. Dik konumda bir sürüş için faydalı.

Selesi Selle Royal marka. Çamurluklar SKF marka yanılmıyorsam.

Jantlar Carraro'nun kendi jantları gibi.

Renk ise katalogda görünenden daha canlı ve güzel bir renk.

Bisikletin en sevdiğim yönü ise fiyatı oldu. Benim Dahon'un yaklaşık 3'te 1 fiyatına mal oldu. Bayi müvekkilim olması sebebiyle geliş fiyatından verdi. Yanında stop lambası, far ve kilit de hediyesi oldu.

Hoş; katalog fiyatı bile Dahon'un yarısı denecek seviyede zaten.

Bisikletin katlanma mekanizması da gayet iyi çalışıyor.

Sadece kadro biraz zor açılıp kapandı ama zamanla alışır diye düşünüyorum.

F/P olarak kesinlikle en mantıklı seçenek diyebilirim.

Geçen sene bunun 3 viteslisi vardı müvekkilde. O zaman sorduğumda 7 viteslisi yok demişti.

Eğer ki 7 viteslisi olsaydı kesinlikle ben de bundan alırdım Dahon'a marka parası vereceğime.

488e2a0674088bb19780b4831ab1b2c8.jpg

9548070a3891f442f050dab4fd1f7339.jpg

50fb8b8bc39f4a8c551eee10a5ab0f1e.jpg

76dfd0607dbdaefc8602aa21e3e92a7d.jpg

3da76368b15ac724627cdd4b1c88372c.jpg

17b29d7ffd45da189ce8ee8692cbea72.jpg

babc3509919d0d3423704d1324e3c9ef.jpg

9385779c4ca4a93d0584aebc9e068c8f.jpg

9fc88f194cdd046aa01be7a64c9c0be4.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Kübra C.

Teşekkürler.

@Togursamsun

1.290₺'ye geliş fiyatı varmış; 1.250₺'ye aldık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TeşekkürlerUOTE="Fired, post: 2184673, member: 77492"]Hayırlı olsun...
Te

@winnetou
Biraz açar mısınız?

@1dost 107'yi beğenmiştim ama ikisini katlanmış olarak yanyana gördüğümde d8 çok derli toplu geldi gözüme.. gidon 107 de dışta, d8 te iki tekerin arasında kalıyor.. artı aralarında 2.5 kg fark var.. ve son olarak mango renk fena geldi gözüme.. iyi fiyatta bulunca kararttım gözümü..

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@winnetou şimdi biri demiş ki göbekten vitesli çok övülmüş o nedenle merak ettim.

@winnetou vybe d7nin tasarımı daha çok hoşuma gitti d8e göre. bariz bir farkı var mıdır vites sayısı dışında?

Geri