Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro Flexi 121

Bende alacaktım o siteden, iyi ki paylaşıma rastladım, yaşananları görünce (link) sitesinden satın almamaya karar verdim. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
@Üye Adı

Sn Üye Adı bisikletim bugün geldi. Kurulum gerçekleşti, garanti belgeleri işleme alındı.

Maalesef bilgisayardan fotoğraf ekleyemedim. Ancak ilk izlenimim; her iki bisikleti de (Carraro Flexi 121 - Bianchi Folding 21 vites) incelemiş biri olarak şunu söyleyebiliyorum.

Bianchi'nin işçilik ve malzeme kalitesi daha iyi görünmekte. Bisiklet, sele, pedal ve park ayağı hariç montaj edilmiş halde geldi. (Koliyi görseniz şaşırırsınız. ilk gördüğümde yanlış bisiklet geldi zannettim)

Zil, beyaz ön, kırmızı arka reflektörler ile tekerleklere takılan sarı reflektörler de kolilenmiş olarak geldi. 2017 model Bianchi ile 2017 model Carraro 121 arasında ağırlık olarak bir fark görmedim.

Mıknatıs sistemi ve bisiklet katlandığında aynakolun üstüne binmesini engelleyen aparat aynı. Bilgisayardan resim ekleme noktasında yardım edilirse montaj öncesi, montaj ve katlanmış hali ile ilgili resimleri paylaşabilirim.

Not; Başıma ilginç bir olay da geldi. Kargo şirketi isim benzerliğinden dolayı bisikleti bir başkasının adına kayıt etmiş. Sağolsun vatandaş "ben sipariş vermedim" dediği için teslim etmemişler. Oysa kolinin üzerinde benim adım, soyadım, telefonum ve açık adresim yazmaktaydı. Bunda da bir hayr var dedik ve koliyi şubeden bizzat teslim aldım.

Esen kalın.

@Mesut DOĞRU Bey sevindim sizin adiniza, hayirli olsun gule gule kazasiz belasiz kullanirsiniz insallah..

Ben iptal ettim siparisimi, acelem yok artik, arastirmaya devam ediyorum :)

İyi gunler

@Üye Adı
Sn Üye Adı çok teşekkür ediyorum. Konu açtım resim yükledim. Ancak daha detaylı bilgi isterseniz o kısma yoğunlaşıp bilgi ve resim paylaşabilirim.

Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: srknsnyz
@srknsnyz konu Carraro ama Mart ayını bekleyip bir Dechatlonun yeni modellerini görün. 10 - 15 Mart arası magazalarda satılmaya başlanacak. Modellerin resimlerini ve özelliklerini ben gördüm. Gayet iyi bisikletler gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@Üye Adı evet haklisiniz acelem olmadigi icin artik bekleyebilirim, yeni modelleri gormek laZim dediginiz gibi, decathlon is yerimede yakin gidip direk alisveris yapma imkanim var

İyi gunler

arkadaşlar merhama foruma yeni üye oldum, uzun zamandır mtb kullanıcısıyım fakat bugün kendime bu bisikletin 2017 modelini aldım, sirkeciden. kız arkadasıma da bianchi nin 21 viteslisini aldım.ikisi de tıpa tıp aynı, hiçbir farkı yok.sadece rengine göre tercih yaptık. marka secimi size kalmış.iki üründe cok kaliteli duruyor. özellikle ana ekleme yerinin gömülerek birleşmesi diger incelediklerimden cok daha güven verici.kolay kolay menteşeye filan yük binmez.fazla kullanma fırsatım olmadı , eve geldim sadece. mtb den geçiş çok kullanışlı geldi bana.

• Beğen
Sn @poyraz53 bisikletiniz hayırlı olsun. Güzel günlerde, keyifle kullanın. Carraro ve Bianchi, Accel Bisiklet bünyesinde üretilmekte. Bu nedenle her 2 marka da aynı kadroyu kullanmakta. Katlanır bisiklette 21 vites seçeneği sadece bu iki markada var. Ben de 1 hafta önce Bianchi'nin 21 vitesli katlanır bisikletini aldım. Gayet hoş ve kategorisine göre performanslı bir bisiklet. Tekrar hayırlı olsun.
Esen kalın.

@poyraz53 gule gule kullanin hayirli olsun

İyi gunler

Sigarayı tekrar bıraktım ve aranıza yeniden döndüm :) Merhabalar... Eski carraro kullanıcıları; var mı bir sıkıntı kadroda maşada sele borusunda vb. ??? Özellikle de Katlanır mekanizmalarda sorun yaşayan var mı?

• Beğen
@caglarhuseyin
Teşekkür ediyorum. Umarım projeniz gerçekleşir, katlanır bisikletliler olarak buluşup birlikte pedal keyfini yaşayabiliriz. Esen kalın.

@Trekkie selamlar çatal ayağın markası nedir bu ara bende benim katlanır küheylana almayı planlıyorum

IMG_6644.PNG

• Beğen
Tepkiler: mehmet ugur demir
@fatihy
abi unuttum markasını bildik birşeydi, yazması lazım konunun başlarında... ayağı kese kese minicik bıraktım, çok ağır 600gr civarı, birde kapanınca emanet duruyordu şimdi güzel duruyor kapanınca

• Beğen
Tepkiler: fatihy
@richezza çok güzel durmuş iyi günlerde kullanın

Xlc'nin var çift ayaklıktan. :)

@fatihy XLC park ayağı

Sonunda dayanamayıp suluk için kadroyu deldim :)

P_20170107_120656_1_p.jpg

bagajlı kullanmadım söktüm.

P_20161002_161154.jpg

Son durum bu şekilde;

P_20161210_131749_1_p.jpg

Geri