@Üye Adı
Sn Üye Adı bisikletim bugün geldi. Kurulum gerçekleşti, garanti belgeleri işleme alındı.
Maalesef bilgisayardan fotoğraf ekleyemedim. Ancak ilk izlenimim; her iki bisikleti de (Carraro Flexi 121 - Bianchi Folding 21 vites) incelemiş biri olarak şunu söyleyebiliyorum.
Bianchi'nin işçilik ve malzeme kalitesi daha iyi görünmekte. Bisiklet, sele, pedal ve park ayağı hariç montaj edilmiş halde geldi. (Koliyi görseniz şaşırırsınız. ilk gördüğümde yanlış bisiklet geldi zannettim)
Zil, beyaz ön, kırmızı arka reflektörler ile tekerleklere takılan sarı reflektörler de kolilenmiş olarak geldi. 2017 model Bianchi ile 2017 model Carraro 121 arasında ağırlık olarak bir fark görmedim.
Mıknatıs sistemi ve bisiklet katlandığında aynakolun üstüne binmesini engelleyen aparat aynı. Bilgisayardan resim ekleme noktasında yardım edilirse montaj öncesi, montaj ve katlanmış hali ile ilgili resimleri paylaşabilirim.
Not; Başıma ilginç bir olay da geldi. Kargo şirketi isim benzerliğinden dolayı bisikleti bir başkasının adına kayıt etmiş. Sağolsun vatandaş "ben sipariş vermedim" dediği için teslim etmemişler. Oysa kolinin üzerinde benim adım, soyadım, telefonum ve açık adresim yazmaktaydı. Bunda da bir hayr var dedik ve koliyi şubeden bizzat teslim aldım.
Esen kalın.